Auchan daca facea o tombola cu bonurile de cumparaturi de cel putin 100 ron inainte de Paște poate câstiga mai mult, cel puțin ca imagine, asa la cifra lor de afacere.. 3-4 console vandute...la pretul ala * pe consolele lor
Auchan daca facea o tombola cu bonurile de cumparaturi de cel putin 100 ron inainte de Paște poate câstiga mai mult, cel puțin ca imagine, asa la cifra lor de afacere.. 3-4 console vandute...la pretul ala * pe consolele lor
Tu cred ca prinzi inainte mea. Eu am 970 la digital si ultimul numar sunat de care stiu a fost cineva de aici cu 888.
---------- Post added 08-04-2021 at 14:14 ----------
Ce parere aveti de "https://mambaznation.com/" ? Imi tot apare reclama pe facebook...
Am incercat sa ajung pana la ultimul pas al comenzii la mambaznation si e dubios ca e free shipping-ul, deci e clar ca nu sunt de incredere.
Se pare ca am facut o gafa cand am scris aici fara sa fiu sigur. Se pare ca il sunase si nu a putut sa raspunda iar cand a sunat inapoi era de la Media Galaxy si a presupus ca-i vorba de PS5.
Dar a uitat ca a participat si la tombola Xbox si azi l-au sunat pentru XSX nu pentru PS5, iar acum e super bummed
Deci nu au sunat pentru PS5. Scuze
Salutare , am o intrebare pentru cei care au primit Ps5 Disc Edition de la Altex cu tombola..nu este garantie in cutia lor si Altex numa factura a trimis prin mail...cand am luat de la orange Digital Edition am primit garantie factura inpreuna si inca in garantie pe cutie a fost. Dar la asta de la Altex nimic numa facrura prin mail....
Dacă ai factura în format digital te prezinți cu ea la altex cand ți se strica consola sau controleru.
Salut, am vazut ca zicea cineva ca daca dai comanda la emag cu livrare in showroom, poti plati ramburs, are cineva mai multe informatii?
Stau cu el in cos de la primul restock din martie si stiu ca atunci nu era optiunea asta, dar la ultimul stiu ca aparea dar nu am mai apucat... Multumesc anticipat
Se aude ceva precum că mâine ar fi stoc la eMag?
Trimis de pe al meu ONEPLUS A6003 folosind Tapatalk
Bookmarks