Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 302 of 408 FirstFirst ... 202 252 292 300 301 302 303 304 312 352 402 ... LastLast
Results 6,021 to 6,040 of 8155

Thread: PS5 - achizitie din Romania

1. #6021 SP
    Junior Member Leviathan's Avatar
    @Garkan iti aparea in cont ca este resigilat la comenzi? Sau unde? Mi-a ajuns si mie azi un playstation si mi s-a parut ca era resigilat, nu avea sigiliu pe el cum trebuie

2. #6022 SP
    Junior Member Garkan's Avatar
    Era resigilat, asa era postat pe site. Nu am apucat sa il ridic pentru ca abia azi mi au solutionat sesizarea.

3. #6023 SP
    Member Striker09's Avatar
    Pai si cum ai platit? Ai luat la pretul de 3800 dupa care ti au dat diferenta inapoi?

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

4. #6024 SP
    Junior Member Garkan's Avatar
    Livrare in showroom, au redus ei pretul in comanda.

5. #6025 SP
    Member Striker09's Avatar
    Aha, deci ai platit direct in contul de emag. Dupa ce ai dat comanda fara sa platesti. Merci

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

6. #6026 SP
    Junior Member AndreiN's Avatar
    Quote Originally Posted by alexandru92 View Post
    Pe olx găsesti si sub 3000 acum, sunt multe... acum cine accepta rate ) poate sa le dea si cu 2000 din partea mea.. tot cu rate iau..

---------- Post added 01-04-2021 at 17:25 ----------

Băieții de pe emag daca vor sa- si vanda ps-urile, ar trebui sa lase pretul sub 3000, nu mai faceti reclama degeaba la rate, nu le mai cumpara nimeni.
    ba daca si pentru 3000 lei o mai pui pe olx, ce sa zic, am vazut azi pe unul cu 2 console la 3000 lei, atata bataie de cap pentru 500 lei, o fi bombardier din acela cu bmw 320d, care nu e pleb ca sa lucrezi, ami bine pierde timp cu, curieri pentru 500 lei

7. #6027 SP
    Member gabridinu's Avatar
    Asta cu olx ul va exista intotdeaua. Atata timp cat este cerere se va gasi cineva sa o vanda si ptr 100 200 lei profit. Si asta nu se intampla doar la ps5 ci la orice produs.
    Important e sa-ti ti cumpatul si sa nu incurajezi asa ceva. Piata neagra. Marketplace ul emag e cam la fel.
    Tot garantie 0 . Acolo mai ai o sansa cu anpc si alte instrumente alte statului. Dar daca firma x intra in insolventa. Nu mai ai ce face.
    Vad ca multa lume de pe aici si au luat consol. Deci ar trebui sa satisfaca cererea asta mare pe online apoi va aparea si pe raft in magazin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

8. #6028 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Eu astept cuminte, nu ma agit. Inca nu a iesit nici un joc PS5 ,deci dpmdv e doar hype si nervi aiurea.

9. #6029 SP
    Junior Member giveme5's Avatar
    Quote Originally Posted by kragod View Post
    Eu astept cuminte, nu ma agit. Inca nu a iesit nici un joc PS5 ,deci dpmdv e doar hype si nervi aiurea.
    Restock-urile de pe emag au inceput sa fie din ce in ce mai dese. Este posibil ca asteptarea sa nu mai fie asa lunga.

10. #6030 SP
    Junior Member raphaelo70's Avatar
    Desi am prins pentru mine mai trebuie sa iau una cu disc pentru o ruda care nu le are cu internetul, tool-uri si alte cele dar se joaca pe consola. Acum, sper sa prind. Stocurile au fost bune, suficient de mari, a mai descurajat din scalperi ca multi dintre cei care-si doreau un PS5 au reusit sa cumpere unul. Cred ca luna urmatoare o sa stea mai mult de cateva secunde pe stoc. Daca incepe si aduce si Altex pentru vanzare pe site, e ggwp.

11. #6031 SP
    Member alexandru92's Avatar
    Eu sper sa prind pana la sf lunii mai, cand apare bf6. Dar nu ma agit prea tare.. pe ps4 am cumparat doar cod si bf5, ce am jucat in plus, au fost jocurile gratuite oferite de ps+ .

12. #6032 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    N-apare nici un bf6 in mai...

13. #6033 SP
    mur
    Junior Member mur's Avatar
    Desi stam mult mai bine cu stock-urile, cele digitale sunt inca extrem de rare. Cand a fost ultimul restock de PS5 Digital? Cat despre jocuri, daca nu ai PS4 crede-ma ca ai ce juca. Nu uitati de backwards compatibility. Nu trebuie sa fie doar jocuri noi ca sa vrei un PS5 acum.

14. #6034 SP
    Personal, nu as lua Digital Edition ca esti la mana Sony cu preturile de la jocuri. Asa cu disc, mai iei de pe OLX sau imprumuti. Dar da, astea Digital Edition au venit destul de rar. Eu unul sunt multumit de PS5 chiar daca joc ce jucam pe PS4, doar loading-ul intre meciuri sau misiuni imi taia tot cheful.

15. #6035 SP
    Quote Originally Posted by mur View Post
    Cat despre jocuri, daca nu ai PS4 crede-ma ca ai ce juca. Nu uitati de backwards compatibility.
    In cazul meu am PS4 vanilla (de vreo 5 ani) si Xbox series S (cu 3 ani gamepass ultimate), deci nu am ce juca pe PS5.

Acest launch de console a fost cel mai slab ever, si nu ma refer la stocuri. Plm, au trecut 6 luni si tu nu ai nici un joc next gen (si Sony si MS). De ce sa stau cu distill, sau sa caut disperat pe site-uri obscure din toata lumea, sau sa dau refesh zilnic pe emag, sau sa injur scalperi ca vand la suprapret etc? Ca sa prind in final o consola si sa ma minunez ca e silentioasa, dar eu sa joc old-gen pe ea in primele 6 luni de la lansare?

Daca te dai putin in spate si gandesti la rece, e o bataie de joc colosala a producatorilor pentru consumator, dar noi behaim in continuare ca nu avem consola si ne pierdem ore bune din zi facand pe dracu in patru sa punem mana pe produsul lor, produs in mare parte useless majoritatea dintre noi.

16. #6036 SP
    Member iliedobre's Avatar
    Ca sa te joci R6 la 4k, 60fps cu prieteni tai care dau o poala de bani pe skinuri si tu nu le poti aprecia cum trebuie la rezolutia aia.

17. #6037 SP
    Junior Member Bisebi's Avatar
    Uite ca am promis de ceva timp botul asta si nu am mai avut timp sa il shareuiesc.

In zip e si un notepad cu instructiunile.
    In mare aveti nevoie de UiPath. El se duce si verifica ambele console pe Emag.
    Voiam sa il folosesc si eu pentru achizitionare de ps5 dar am ramas in spate cu partea financiara asa ca, here you go. folositi-l sa scapati de scalperi.

https://drive.google.com/file/d/1KWG...ew?usp=sharing

Daca va ajuta feel free to buy me a coffee
    https://www.paypal.com/donate?hosted...=HHC4EPS2WXQRG

18. #6038 SP
    Quote Originally Posted by iliedobre View Post
    Ca sa te joci R6 la 4k, 60fps cu prieteni tai care dau o poala de bani pe skinuri si tu nu le poti aprecia cum trebuie la rezolutia aia.
    As aprecia mai mult sa ma care in meciuri decat sa le vad skin-urile la 4K

19. #6039 SP
    Member alexandru92's Avatar
    Am vazut pe olx zilele trecute ps5 disc la 3000 ron, astazi nu mai sunt... respectiv 2800 digital, dar digital mai gasesti la pretul asta.. inca are lumea cash sa dea 3000 pe bucata(poate si negociabil), insa majoritatea la 3300-3500 raman , nu se mai arunca lumea.

20. #6040 SP
    E negociabil sigur ca cine stie cati clienti mai au si sunt si ei constienti ca nu le mai merge mult cu bisnita asta.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.