Ei stiu cum le pun, eu tot primesc notificari de 6-8 ori pe zi, ca e iar in stoc si dispare dupa cateva secunde![]()
Ati primit notificari pentru ca au schimbat pagina ptr bundle-ul cu 3 luni de ps plus, nu a fost nimic in stoc.
Pagina noua: https://www.orange.ro/magazin-online...s-plus-90-zile
Eu am prins cu In Stoc pe chenar galben de 2 ori azi, iar zilele trecute de fiecare data cand am primit notificare.
Niste mamaligari astia de la Orange. Am 3 abonamente la ei de vreo 17 ani daca nu si mai bine, si am pus acolo sa primesc notificare si ma gandeam ca chiar o sa capat ceva email, avand in vedere ca am etate ca abonat la serviciile lor, cel putin cu asta ma abureau la telefon cand era de prelungit un abonament, dar se pare ca e degeaba. Vai viata lor.
Si eu am primit notificare la ora 11:03 si 11:08 pe Telegram la ORANGE dar cand am intrat pe link deja nu a fost adauga in cos sau continua..nu mai stiu ce trebuie sa apare sa finalizez comanda, am intrebat astazi pe chat si asta a fost raspunsul: Site-ul este foarte aglomerat, acum trebuie sa asteptati sa revina in stoc.
![]()
Exact asa gandesc si eu si am facut in trecut. Am luat doar PS3 Slim, si doar PS4 Pro. Rabdarea mi-a adust o gramada de jocuri, terminate, cu toate DLC-urile, toate patch-urile, la preturi reduse si o consola mai buna ca cea originala - de fiecare data. Asta e diferenta pe care unii nu o inteleg intre a fi beta tester, sa iei din prima si a astepta un pic (sau un pic mai mult) cu beneficiile de aferente.
As vrea sa fac la fel si acum, doar ca nu reusesc sa fac upgrade la placa grafica de peste 6 luni, la un pret normal (e mai grava situatia acolo). Asa ca ma bate gandul sa imi incalc regula si sa iau un PS5 acum.
Inca nu m-am hotarat insa, dar e si informativ cat si entertaining topicul acesta, asa ca il urmaresc cu placere![]()
Nici eu nu cumpar ultimul model de Audi/ Mercedes s.a ca nu vreau sa fiu beta tester. Il iau dupa 3 4 ani…
:joke
Sent from my iPhone using Tapatalk
Am prins la altex pe 23. Parca scria livrare pe30, daca imi aduc aminte. In mailul de confirmare nu e specificata data livrarii. Tot in mailul de confirmare (plata a fost efectuata) scrie "comanda eliberata".
Ce naiba inseamna comanda eliberata?
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
@Remediu: Apare precomanda eliberata. Probabil s-a inregistrat si rezervat o consola din lotul ce va urma pe 30 iunie. Livrarea se va face in 2-5 zile lucratoare de la disponibilitatea produsului, si anume, pana pe 7 iulie ar trebui sa primesti consola.
Ce preturi se invart in Romania, te doare mintea. 3800, 4500...Si toate astea intr-o tara in care salariul minim e 260 de euro. Seems legit.
acum salariul minim pe economie nu are nicio legatura cu pretul produsului. Daca vorbim de servicii si alimente de baza da, dar asa... e ca si cum ai spune ca un x6 costa 80k euro intr-o tara cu salariul minim 260 euro.
Au în media galaxy la Băneasa, varianta cu disk 4 bucăți, cu joc racel &..., miles Morales, căști la 3500
---------- Post added 27-06-2021 at 14:10 ----------
Au și un controller rosu la vanzare
---------- Post added 27-06-2021 at 14:11 ----------
Au și un controller rosu la vanzare
Bookmarks