am fost la laptop la 12:05, m-a pus emag sa imi bag parola, am selectat metoda de plata, dat pe trimis comanda, si a disparut. Pai ce sa zic, spor la facut bani pe olx aia care ati prins
am fost la laptop la 12:05, m-a pus emag sa imi bag parola, am selectat metoda de plata, dat pe trimis comanda, si a disparut. Pai ce sa zic, spor la facut bani pe olx aia care ati prins
Aveti idee daca se poate comanda cu ridicare din showroom si plata acolo? Sau tot doar cu plata in avans se accepta?
Eu cand am prins la emag eram atat de agitat ca am dat next-next-next si am selectat prima optiun de livrare: dropbox...am avut noroc ca m-a sunat curierul sa-mi zica ca nu incape si daca vreau sa ma duc sa-l iau, sa nu-l duca inapoi la depozit
Am prins si eu azi. Deci bulan mai mare nu cred ca se poate caci am intrat la misto ca nu am primit notificare nici de la telegram nici de la distill.
Il aveam in cos de pe 31 martie.. Cate sanse erau?
De ce sunt asa mici preturile de xbox series x pe olx comparativ cu cu cele de la ps5? asa mica e diferenta de cerere pe piata? sau au adus mai multe xboxuri
E cererea foarte mica pe piata as zice.
Faza e ca tot nu se gaseste si preturile tot sunt mari, dar nici nu pare ca le vand.
Am mai urmarit si sunt cam aceleasi anunturi de ceva timp deja, deci stau cu marfa si nu vor sa lase la pret.
https://www.videogameschronicle.com/...uring-q1-2021/
PlayStation 5 reportedly outsold Xbox Series X/S by more than 2 to 1 during the first three months of 2021, while Nintendo Switch outsold both its rivals combined.
That’s according to research from data and analytics firm Ampere Analysis, which suggests Sony sold through 2.83 million units to consumers during the first calendar quarter.
Sony recently confirmed that 3.3 million PS5 consoles were shipped in the three months to March 31, with supply constrained by parts unavailability that could result in PS5 shortages until 2022.
Eu am la 30-35s. Orice e sub, da eroare si trebe sa bagi captcha super des, altfel nu poti folosi nici macar aplicatia. Desi mai nou primesc si la 30-35s.
Sa inteleg ca a mai prins cineva sau macar notificare primita la ora aia?
Pai merge si 1s parca, dar se intampla ce zic mai sus.
Da timeout error si te pune sa te loghezi ca sa bagi codul captcha.
Si te mai intreb odata - asa pe 7s, ai primit alerta acm la ora 17?
Bookmarks