Am verificat pe email si in cont si am si eu comanda cu toate ca s-a blocat.
Plata in curs de procesare.
E lumea speriata, mai ales dupa faza cu Orange...Si emag a mai avut niste comenzi pe care nu le-a onorat...Si cand astepti de jumătate de an sa prinzi, e de inteles
La mine s-a confirmat plata, dar am și sunat sa îi întreb. Mi-a trimis doamna de la telefon link nou de plată și s-a confirmat în două minute.
P.S. pentru cine a scris mai sus de olx, consola chiar este cumpărată pentru un prieten.
Sent from my iPhone using Tapatalk
mie mi-a venit mesaj ca plata a esuat, am mai dat o data reincearca plata, am bagat cardul din nou si a mers
Acum zice pe site plata inregistrata si din ING au plecat banii, vedem maine daca ma cheama in showroom sa ridic consola
Are cineva comanda procesata? Eu am plata acceptata si stiu ca de regula la comenzile emag, e instant si mail-u + sms cu comanda procesata.
Și eu am prins încă una,pentru un prieten al meu.As fi vrut sa anunț și aici dar sincer e foarte limitat timpul ca să comanzi consola,instalați telegram și căutați ps5 stock updates...multa bafta sa prindeți consola.
---------- Post added 11-06-2021 at 14:45 ----------
Suna la emag si vorbește cu ei sa te asigur și la mine zicea ceva de comanda în procesare da am sunat la ei și au rezolvat
Au fost si digitale? A mai fabricat Sony vreo consola digitala in ultimele 3 luni mai bine zis?
Trebuie sa iti trimita 2 mailuri diferite? Eu tin minte ca data trecuta cand am prins stoc la emag mi-au trimis doar un mail cu "Comanda inregistrata".
Și eu am primit confirmarea, am încă adrenalina la mai bine de o ora... PS5, ma omori... Și nu, nu va merge pe olx, nici pentru 6000, cine știe când mai prind ������
La mine tot " in drum spre showroom". Am sunat la ei si m-a pus in asteptare sa vorbeasca cu cine se ocupa de comenzile de PS 5 .Consolele cica sunt in tranzit si nu au sosit de la depozit . Te doare capul !
Bookmarks