Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 333 of 408 FirstFirst ... 233 283 323 331 332 333 334 335 343 383 ... LastLast
Results 6,641 to 6,660 of 8155

Thread: PS5 - achizitie din Romania

1. #6641 SP
    Junior Member HuuuuuuH's Avatar
    Quote Originally Posted by StephanoDota View Post
    Stie cineva daca ajung saptamana asta bundle-urile ?

Am sunat la Altex mai devreme și mi-au confirmat faptul ca o sa se înceapă livrarea cu 17.06 si primii care primesc consola vor fi cei care stau in Bucuresti (stocul fiind la depozitul din capitala). Deci sa înțeleg ca stoc este pentru toți care au dat precomandă, singura problema de timp ar fi distanța către destinatar.

2. #6642 SP
    Member Ionutz83's Avatar
    Eu mai am inca linkul de plata activ pana la ora 19 cand se va anula comanda.
    Daca cineva doreste bundelul, ii dau linkul de plata si apoi vedem cum facem cu livrarea.
    Eu sunt din Oradea, daca e cineva de aici sau apropiere, o poate ridica personal daca doreste.

3. #6643 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Cât timp la mine în Galați ajunge vineri, o să am parte de cel mai fain week-end de la week-end-ul când am prins 3060 Ti. Nu contează decât să înceapă livrarea pe 17.

4. #6644 SP
    Junior Member Bisebi's Avatar
    Pentru mine e cel mai mare chin daca ajunge joi pentru că am examen vineri la 8 dimineață și trebuie să predau lucrarea de licență luni. Practic iau consola sa o țin bibelou peste weekend :'(

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

5. #6645 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Stai linistit, altii au luat-o de ceva luni si tot bibelou o tin, sa o dea cu 4500 de olx.

6. #6646 SP
    Junior Member saimarica1's Avatar
    Eu am prins precomanda la Emag, dar nu am avut suma totala pe card si am ales plata la livrare cu cardul.
    Imi este teama sa nu-mi anuleze comanda inregistrata.

7. #6647 SP
    Junior Member smugdessert2013's Avatar
    Quote Originally Posted by Ionutz83 View Post
    Eu mai am inca linkul de plata activ pana la ora 19 cand se va anula comanda.
    Daca cineva doreste bundelul, ii dau linkul de plata si apoi vedem cum facem cu livrarea.
    Eu sunt din Oradea, daca e cineva de aici sau apropiere, o poate ridica personal daca doreste.
    Ma intereseaza pe mine. Da-mi te rog un PM daca mai este valabil.

8. #6648 SP
    Junior Member RazvaNICE's Avatar
    Salut guys!

Sunt din Iasi, un bun samaritean de pe grupul Discord BotPS5 mi-a zis ca este cineva din Iași care e interesat de PS5. Am primit mail de la Altex in urma participării la tombolă.
    Attached Images Attached Images screenshot_2021-06-15-18-37-46-75_572064f74bd5f9fa804b05334aa4f912.jpg img_20210615_182158.jpg

9. #6649 SP
    Junior Member GlontzVidia's Avatar
    Eu am prins la emag din lotul trecut, dar s-a terminat stocul. Am doar plata acceptata.Are idee cineva cam la cat timp va veni urmatorul stock de disc? Cam la cat timp a venit stocul de dinaintea celui de saptamana trecuta de la emag?

10. #6650 SP
    Junior Member the_dany's Avatar
    Daca nu vrei sa mai astepti, iei de pe olx pentru cateva sute de lei in plus. Alte variante nu exista. Abia a fost stocul asta, urmatorul nu e clar cand va aparea .

11. #6651 SP
    Member eidos's Avatar
    pe mine m-a contactat Altex pentru tombola si eram la 48xx

eu zic ca cel tarziu in primavara vor fi in magazine la raft, daca nu cumva mai devreme ian / feb

12. #6652 SP
    Junior Member mmihailasergiu's Avatar
    Am vazut un video pe youtube în care cineva de la sony spunea ca acum o perioada o sa fie mai greu cu stocurile,dar probabil anul viitor se vor găsi stoc.Daca afara se gasesc în continuare greu,și noi cun suntem in Romania nu cred ca să mai primim iar un stoc mai masiv.
    Sper ca a-ti prins cat mai mulți consolele,eu am mai reușit sa prind una care am dat-o la un coleg de munca

13. #6653 SP
    Member Cristache07's Avatar
    Dintre cei care au prins bundle-ul de mai jos, ati reusit sa intrati in posesia ei? Am si o comanda care este cu status " comanda plasata"
    https://www.emag.ro/consola-playstat.../pd/DT0DZ0MBM/

14. #6654 SP
    Doar in 17 e disponibil deci probabil va ajunge ori mâine ori vineri

15. #6655 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Tot vad ca se perinda (si) pe aici tot felul de teorii.. nu stiu daca nu sunt cumva propagate tocmai de samsari.
    Aceeasi samsari care am inteles ca au inceput sa sune ei lumea "lasand la pret". Nu mai sunt mari afaceristi acum.

In alta ordine de idei, in Romania, am stat chiar binisor la capitolul stocuri.
    Intr-adevar a trebuit sa fii un pic mai atent, nu la raft, dar s-a gasit de ai fost un pic pasionat de subiect, tool-uri, etc.
    Afaceristii sus mentionati folosesc aceleasi tool-uri. Nu jefuiesc camioane ce transporta PS-uri pe drumurile patriei.
    Nu trebuie incurajati, putin mai multa atentie, nu de alta dar Sony observ ca livreaza iar stocurile sunt din ce in ce mai mari.

PS: ploaia se va duce si ea, cam trece si pandemia, nu e gaura in cer daca ne bucuram si de niste soare, afara.. pana la urmatorul stoc (daca nu altfel). Ca nota, din apropiatii mei, eu nu stiu pe nimeni care sa nu aiba PS5 dupa ultimul stoc Altex / EMAG.

16. #6656 SP
    Junior Member aracip's Avatar
    A mai vorbit cineva cu altexu? Mie mi-au zis ca vor face iarasi lista de asteptare pentru precomenzi

17. #6657 SP
    Să-i pună Sfântu' sa nu livreze că iese cu scandal mare

18. #6658 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by aracip View Post
    A mai vorbit cineva cu altexu? Mie mi-au zis ca vor face iarasi lista de asteptare pentru precomenzi
    Cine ti-a spus lucru asta? Te rog sa dai mai multe detalii.

V-am rugat sa nu mai spuneti lucru care panicheaza lumea, daca nu aveti cum sa demonstrati acel lucru.

19. #6659 SP
    Junior Member Ant89's Avatar
    Buna ziua,

Am tot urmarit sa prind si eu ceva stoc dar din pacate nu am reusit nici de data aceasta.... daca are cineva extra, as fii dispus sa platesc si in plus, macar stiu ca cumpar de la cineva de incredere decat de pe OLX

20. #6660 SP
    Senior Member dark18's Avatar
    Quote Originally Posted by Cristache07 View Post
    Dintre cei care au prins bundle-ul de mai jos, ati reusit sa intrati in posesia ei? Am si o comanda care este cu status " comanda plasata"
    https://www.emag.ro/consola-playstat.../pd/DT0DZ0MBM/
    La mine apare plata acceptata. Am platit online.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 333 of 408 FirstFirst ... 233 283 323 331 332 333 334 335 343 383 ... LastLast