Eu l-am lasat in cos. Credeti ca e ok? Sau mai bine il sterg?
https://t.me/joinchat/SoawzRoyUZXfGC...ijjYbTe0Zq7N0c
Dai join pe telegram pe telefon si cand baga stoc primesti notificare instant.
Salut. Am prins pe la 17:30 azi. O aveam in cos si tot dadeam continue ca nebunu, pana cand a mers sa platesc. Deci insistati fratiilor. Sper sa fie pe bune. Spor!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Salutare, acelasi lucru l-am reusit si eu astazi la 17:30, tot incercam sa finalizez comanda pana cand am putut plati, acum sper sa nu fie degeaba si sa fi fost vreo eroare la ei sau ceva..
parca vad ca se mai face o lista de asteptare si la emag... o lista la altex, una la orange, una la emag.. mai cumpara daca poti
Sfat pentru cine vrea sa cumpere.
Instalati telegram. Cautati ps5 stock Ro
E un bot care da mesaj cand e in stock.
Asa am luat prima data de pe orange.
Si azi de la emag, tot cu ajutorul botului.
Trebuie sa aveti in browser/aplicatie contul salvat.(sa nu pierdeti timp cu logarea)+
Si card ul. Chiar daca nu aveti bani pe el. Dati plateste. Comanda se plaseaza si intre timp va incarcati contul/cardul etc bla bla si facu retry la plata. Eu am folosit revolut. Si initial nu aveam bani pe el.
Sunt multumim ca am prins azi varianta cu disc.
Nu cred că se referă la asta, este unul care are steagul Ro
Deci, pana la urma la ce ore au fost stockuri azi si ieri?
Grupul ala de ep telegram e.doar pt.stockuri emag?
Si inca ceva: as vrea sa am produsul in cos, cum fac? Adaug de la un magazin? Gen oferta din aia la 4000+?
Sent from my IN2013 using Tapatalk
Pe mine nu m-au sunat cei de la Emag sa imi spuna ca nu a fost stoc.. Sa ii sun eu sa ii intreb daca-mi livreaza comanda?
S-ar putea sa am noroc si sa fi prins ultima consola
Bookmarks