Si daca m-ar da banii afara din casa tot nu le-as da scarbelor atatia bani in plus. Adica de la 2000/2500 de lei la 4000 lei pe quickmobile si chiar mai scump pe alte site-uri.. la preturile pe care le baga infectiile astea sa-mi dea 2 console. Eu una nu ii inteleg pe astia care nu mai au rabdare sa astepte sa cumpere consola la pretul normal.. adica au serviciu, unii au si familie. Atata graba cand deja au cu ce sa isi ocupe timpul.
Voi vedeti cum se numeste thread-ul asta? Sunt pagini intregi despre filozofia voastra despre bani, comert si tara in care traim. Ori scrieti ceva util pentru achizitionarea unui PS5 ori va mutati altundeva.
Oricum e un thread inutil si atrage useri noi care vin cu obiceiuri de Facebook dupa ei (agresivitatea aia prezenta peste tot pe FB). De vreo lună nu a mai fost postat nimic de folos legat de stocuri. Aceleasi discuții despre cate console sunt la tombolă.
Dacă stocurile se epuizează în 30 de secunde chiar nu ai ce posta aici. Nici magazinele nu trimit notificări pentru stocurile volatile.
Topicul acesta e ca statul la coadă pe vremea ceaușismului: mai spui un banc, afli ce s-a spus aseară la Europa Liberă, înjuri regimul, apoi te duci acasă și te culci pe stomacul gol în frig și întuneric. A doua zi o iei de la capăt și speri că ceva se va schimba. Poate apare o nouă coadă la ceva inexistent.
Pai cam despre asta se poate vorbi acum, tot ce vine, se duce la altex din ce vad, la tombola vietii nimeni nu mai spune nimic. Pe internet nu gasesti nicio informatie, parca nici nu ar exista ps5 in Ro. Nimeni nu face presiune sa vada de ce in Ro nu se aude nimic despre stocuri.
E un thread foarte bun. Mai ies si eu din bula mea de prieteni si am ocazia sa intalnesc genuri de oameni pe care i-am considerat mereu absurzi, dar fara sa fi stat vreodata sa ascult ce au de zis. Ma rog, acum tot aceeasi parere o am, dar ma simt mai bine ca mi-a fost validata.
Daca poate quickmobile si altii de pe emag sa faca rost de console , eu zic ca la fel putea si emag daca voia.. nu conteaza de unde le aducea cu adaptor sau fara, cu un an garantie, ..
Altii nu “dau”.
Si nu exista sa nu dea 2 ani de garantie. Daca cineva nu da asa ceva, se rezolva cu reclamatie la ANPC.
Cei seriosi dau garantie 2 ani. Asta e ideea.
Daca iei de la unii care dau mai putin sau deloc mergi pe riscu tau.
Ideea era ca luam consola chiar daca nu era pentru Europa, adica daca se putea aduce stocuri si din alta parte, dar la pretul recomandat de producator, era ok.
Salutare lume, cand vine vorba de samsarii de pe olx si eu sunt scarbit, dar...si aici un mare dar, se poate sa ai si bulan si sa nimeresti un “samsar” de treaba.
Vineri am dat de unul, am dat 3200 de lei pe ea, varianta cu disc si cu 2 controllere+remote, garantie altex, ce-i drept tipul avea nevoie urgenta de bani, chiar si asa, merita sa mai stai geana pe olx, poate, poate...
Cat despre topic, https://youtube.com/channel/UCUB2APhgqcXiqbdQed04FIQ , are o voce de iti vine sa-i dai pumni, dar are ceva informatii din interior si merita sa il urmariti.
Salve!
Salutare baieti, astazi am ridicat consola digitala de la Orange. Sa le dea domnul multi clienti dar ce vroiam sa va transmit este ca am facut o comanda pe Techinn si dupa ce m-au sunat cei de la Orange am anulat-o cea de pe Techinn si minune returnat banii dupa 4 zile. Am citit si eu reddit ca nu ar fi seriosi dar cu mine au fost. Spor!
Bookmarks