Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 272 of 408 FirstFirst ... 172 222 262 270 271 272 273 274 282 322 372 ... LastLast
Results 5,421 to 5,440 of 8150

Thread: PS5 - achizitie din Romania

1. #5421 SP
    Senior Member dronology's Avatar
    Chill, după ce trece criza semiconductorilor veți putea cumpăra PS5 la reducere din orice magazin românesc.

2. #5422 SP
    Member Remediu's Avatar
    Pai si cand trece criza semiconductorilor?
    Peste 1 luna, 1 an, 5 ani?

Sent from my IN2013 using Tapatalk

3. #5423 SP
    NDM
    Member NDM's Avatar
    In stoc la Quickmobile

4. #5424 SP
    Senior Member dronology's Avatar
    Quote Originally Posted by Remediu View Post
    Pai si cand trece criza semiconductorilor?
    Peste 1 luna, 1 an, 5 ani?

Sfârșitul lui 2021. Cel mai sigur în 2022.

https://www.techspot.com/news/88849-...eover-arm.html

5. #5425 SP
    Member Remediu's Avatar
    2022? Practic,te pi*i pe ea de consola

6. #5426 SP
    NDM
    Member NDM's Avatar
    Urmariti canalele telegram pentru Italia, e in stock fiecare saptmana. Eu nu am reusit din cauza probleme tehcnice, dar puteti sa il luati, a durat si ceva inainte sa dispara din stock.

7. #5427 SP
    Junior Member Bisebi's Avatar
    Ce-i drept eu am luat din Italia un oculus quest 2 luna trecută pentru că intra in stoc așa din 5 in 5 ore câte unul-doua. Și am ieșit mult mai ieftin decât în România, mersi de pontul cu Italia

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

8. #5428 SP
    Member snk2's Avatar
    Quote Originally Posted by NDM View Post
    Urmariti canalele telegram pentru Italia, e in stock fiecare saptmana. Eu nu am reusit din cauza probleme tehcnice, dar puteti sa il luati, a durat si ceva inainte sa dispara din stock.
    si care sunt aceste canale telegram?

9. #5429 SP
    Member alexandru92's Avatar
    Credeti ca va fi stock pe undeva pana la sf lunii? Ma refer la pretul 2000-2500 ron.

10. #5430 SP
    Member gompo's Avatar
    Quote Originally Posted by alexandru92 View Post
    Credeti ca va fi stock pe undeva pana la sf lunii? Ma refer la pretul 2000-2500 ron.
    Probabil la Altex, pentru cei din lista de la tombola...

11. #5431 SP
    Junior Member brocu's Avatar
    S a anunțat vreun stoc consistent? Ca in ritmul asta la anul pe vremea asta apuca toată lumea consola...

12. #5432 SP
    Member mladin86's Avatar
    Nu e nimic oficial ... eu am sperante totusi pana la vara sa mai aduca sau macar sa mai faca liste de comenzi tombole ceva ... pana at olx , stockk , la quickmobile parca au zis ca mai aduc luni dar na tot la 4.000 lei probabil .. altex si orange inca mai au de onorat comenzi vechi

13. #5433 SP
    Member alexandru92's Avatar
    Totusi in aceasta luna nu a fost stoc deloc la retaileri, ma astept sa fie ceva pana la sf lunii, ori emag ori flanco

14. #5434 SP
    Junior Member frteer's Avatar
    Quote Originally Posted by alexandru92 View Post
    Totusi in aceasta luna nu a fost stoc deloc la retaileri, ma astept sa fie ceva pana la sf lunii, ori emag ori flanco

Salutare,

Nu urmaream flanco, e de urmarit si el? Nu am auzit sa fi avut vreodata. E cineva care a luat de la ei sau care a vazut stoc?

Multumesc,
    frteer

15. #5435 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Flanco n-au mai avut stoc din noiembrie

16. #5436 SP
    Junior Member ionitagelu's Avatar
    Quote Originally Posted by mladin86 View Post
    ai dat rusine la Tiriac cu faza asta
    La cati km faceam anual inainte de pandemie, in cei 3 ani de garantie dadeam pe revizii la reprezentanta 1/3 din pretul masinii noi, mi se pare aberant, mai ales ca nu era un model abia aparut. La PS5 fiind abia scos din cuptor ... ne-am putea astepta la surprize neplacute in timp, cam toate modelele FAT (PS3 si PS4) au avut ceva probleme de incalzire, etc. Daca scapam de pandemie ... traim si vedem

17. #5437 SP
    Junior Member chinty's Avatar
    Cate console au avut Orange de data asta? 68 parca. Putine, si totusi deja bisnitarii de 2 lei dar cu aere de afaceristi sunt pe OLX cu ele.
    Bafta la fraieri si sa le stea in gat

Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk

18. #5438 SP
    NDM
    Member NDM's Avatar
    Da am vazut. E plin Olx.

19. #5439 SP
    Member mladin86's Avatar
    Ii umfla ca pe gascani acuma astia de au prins la orange ) 3800 lei fara disc ) mor de ris jurrrr si sunt care cumpara .

20. #5440 SP
    Junior Member chinty's Avatar
    Nu degeaba spune vorba ca sunt prosti cei care dau, nu cei care cer. Doar ca acum trebuie sa fii ceva mai mult decat prost sa dai dublu, cand oricum la un moment dat vor fi suficiente, si sa crezi ca ti se face si reducere. Asa, de la prost la prost, sau ce?

Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.