Chill, după ce trece criza semiconductorilor veți putea cumpăra PS5 la reducere din orice magazin românesc.
Chill, după ce trece criza semiconductorilor veți putea cumpăra PS5 la reducere din orice magazin românesc.
Pai si cand trece criza semiconductorilor?
Peste 1 luna, 1 an, 5 ani?
Sent from my IN2013 using Tapatalk
Sfârșitul lui 2021. Cel mai sigur în 2022.
https://www.techspot.com/news/88849-...eover-arm.html
Urmariti canalele telegram pentru Italia, e in stock fiecare saptmana. Eu nu am reusit din cauza probleme tehcnice, dar puteti sa il luati, a durat si ceva inainte sa dispara din stock.
Ce-i drept eu am luat din Italia un oculus quest 2 luna trecută pentru că intra in stoc așa din 5 in 5 ore câte unul-doua. Și am ieșit mult mai ieftin decât în România, mersi de pontul cu Italia
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
S a anunțat vreun stoc consistent? Ca in ritmul asta la anul pe vremea asta apuca toată lumea consola...
Nu e nimic oficial ... eu am sperante totusi pana la vara sa mai aduca sau macar sa mai faca liste de comenzi tombole ceva ... pana at olx , stockk , la quickmobile parca au zis ca mai aduc luni dar na tot la 4.000 lei probabil .. altex si orange inca mai au de onorat comenzi vechi
Totusi in aceasta luna nu a fost stoc deloc la retaileri, ma astept sa fie ceva pana la sf lunii, ori emag ori flanco
La cati km faceam anual inainte de pandemie, in cei 3 ani de garantie dadeam pe revizii la reprezentanta 1/3 din pretul masinii noi, mi se pare aberant, mai ales ca nu era un model abia aparut. La PS5 fiind abia scos din cuptor ... ne-am putea astepta la surprize neplacute in timp, cam toate modelele FAT (PS3 si PS4) au avut ceva probleme de incalzire, etc. Daca scapam de pandemie ... traim si vedem
Cate console au avut Orange de data asta? 68 parca. Putine, si totusi deja bisnitarii de 2 lei dar cu aere de afaceristi sunt pe OLX cu ele.
Bafta la fraieri si sa le stea in gat
Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk
Ii umfla ca pe gascani acuma astia de au prins la orange ) 3800 lei fara disc ) mor de ris jurrrr si sunt care cumpara .
Nu degeaba spune vorba ca sunt prosti cei care dau, nu cei care cer. Doar ca acum trebuie sa fii ceva mai mult decat prost sa dai dublu, cand oricum la un moment dat vor fi suficiente, si sa crezi ca ti se face si reducere. Asa, de la prost la prost, sau ce?
Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk
Bookmarks