Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 271 of 408 FirstFirst ... 171 221 261 269 270 271 272 273 281 321 371 ... LastLast
Results 5,401 to 5,420 of 8150

Thread: PS5 - achizitie din Romania

1. #5401 SP
    Member Para81's Avatar

PS5 - achizitie din Romania

Quote Originally Posted by Subliminal View Post
    Te-au sunat? sau te-ai dus tu?
    Sunat ei
    Da, cu C.I-ul

Sent from my iPhone using Tapatalk

2. #5402 SP
    Junior Member Subliminal's Avatar
    M-au sunat acum 1 minut. O sa ma duc dupa munca sa o ridic

3. #5403 SP
    Member Para81's Avatar
    Quote Originally Posted by Subliminal View Post
    M-au sunat acum 1 minut. O sa ma duc dupa munca sa o ridic
    Bafta! Spor la jocuri

Sent from my iPhone using Tapatalk

4. #5404 SP
    NDM
    Member NDM's Avatar
    Conversatie cu QuickMobile

5. #5405 SP
    mur
    Junior Member mur's Avatar
    "weekend frumos" )))))

6. #5406 SP
    NDM
    Member NDM's Avatar
    Quote Originally Posted by mur View Post
    "weekend frumos" )))))
    Da frate. Cine stie ce console aduce si de unde

7. #5407 SP
    Junior Member VIKcentiu's Avatar
    Quote Originally Posted by NDM View Post
    Conversatie cu QuickMobile

Mi-ai facut ziua mai buna, ma jur. Multumesc!!!!!! ))))))))))))))))

8. #5408 SP
    Member mladin86's Avatar
    ati epuizat si stocul de la QuickMobile ,unde va plangeati ca sunt neseriosi, ca priza, ca garantia... nu sunteti normali , cum sa dai 4.000 lei ?
    se anunta un viitor stralucit pt esport ul din Romania

9. #5409 SP
    NDM
    Member NDM's Avatar
    A raspuns pana la urma, zice ca sunt din USA si JAP dar primim adaptator pentru EU. Teapa mare

10. #5410 SP
    Junior Member frteer's Avatar
    A raspuns pana la urma, zice ca sunt din USA si JAP dar primim adaptator pentru EU. Teapa mare

Am cumparat cu ani in urma un telefon htc de la ei cu adaptor, dar n-am avut probleme cu el.

11. #5411 SP
    Junior Member ioolica's Avatar
    Teapa e pretul, nu adaptorul

12. #5412 SP
    Member mladin86's Avatar
    pretul e bunicel daca primesti si garantie si adaptor ... nu mai fiti rai
    varianta de Japan poate prinde si mai multe fps , cine stie, japonezii sunt recunoscuti pt fiabilitatea produselor lor , deci nu prea e risc
    daca merge si cu in rate chiar e deal bun

13. #5413 SP
    Junior Member VIKcentiu's Avatar
    Quote Originally Posted by mladin86 View Post
    pretul e bunicel daca primesti si garantie si adaptor ... nu mai fiti rai
    varianta de Japan poate prinde si mai multe fps , cine stie, japonezii sunt recunoscuti pt fiabilitatea produselor lor , deci nu prea e risc
    daca merge si cu in rate chiar e deal bun
    Sper ca glumesti...

14. #5414 SP
    Junior Member Garkan's Avatar
    M au sunat si pe mine de la Orange, a ajuns, o iau dupa servicu.

15. #5415 SP
    Junior Member Ionutbaloi's Avatar
    Quote Originally Posted by ionitagelu View Post
    Eu am facut comanda sambata si nu am fost inca sunat, maine imi ajunge consola comandata pe StockX.
    deci? ti-a venit consola? cum e?

16. #5416 SP
    Junior Member ionitagelu's Avatar
    Quote Originally Posted by Ionutbaloi View Post
    deci? ti-a venit consola? cum e?
    Mare (in poze pare mai mica), E OK, a venit sigilata, copiii se joaca pe ea Rocket League acum. Eu n-am apucat sa testez nimic pe ea. Per total sunt multumit, nu-mi pare rau de banii dati in plus, am scapat de stresul F5 in fiecare zi pe site-urile romanesti.

17. #5417 SP
    Junior Member Ionutbaloi's Avatar
    Quote Originally Posted by ionitagelu View Post
    Mare (in poze pare mai mica), E OK, a venit sigilata, copiii se joaca pe ea Rocket League acum. Eu n-am apucat sa testez nimic pe ea. Per total sunt multumit, nu-mi pare rau de banii dati in plus, am scapat de stresul F5 in fiecare zi pe site-urile romanesti.
    Perfect, deci sunt seriosi oamenii...sa o stapaniti sanatosi!

18. #5418 SP
    Member alexandru92's Avatar
    Nu mi se pare corect ca toate consolele sa se duca la lista de la Altex, suna a subiectivism, dar nu e asa. OK, mi se pare in regula dupa treaba cu tombola, sa onorezi pe toata lumea carora le-ai luat banii, dar cat de corect si legal este ca doar o anumita parte din populatie sa aiba drept sa cumpere? Cel putin corect , mie nu mi se mare. Nu era mai ok daca 50% sau 70-80% se ducea la tombola si restul le scotea la vanzare, adica sa aiba dreptul si ceilalti sa cumpere. In celelalte tari saptamanal se fac dropuri mici de console in diferite zile la magazine diferite, la noi strategia de market mi se pare ca e facuta pentru ''piata neagra'' pentru samasareala, pentru haos. Ganditi-va, daca si la noi se proceda ca in afara, adica 70% din console se ducea la tombola sa zicem, dupa scotea altex-ul intr-o zi 50-100 de console, la vamzare, in alta zi flanco vreo 50, in alta emagul vreo 50, evomag vreo 20, altii mai mici 5-10 console si sa incerce sa vanda doar o singura consola pe persoana , eventual tot prin tombola sau nu stiu, cumva.. In felul asta oamenii sigur nu mai cumparau la suprapret, adica in fiecare saptamana incerca sa prinda o consola la pret normal , spera cumva ca va prinde o consola si astfel nu se mai grabea sa o cumpere la suprapret, iar atunci cererea la firmele astea care vand la suprapret scadea, sigur vedeai pe emag firmele no name , ca mai lasa din pret in jurul lui 3000 ron. Eu asa vad

19. #5419 SP
    Junior Member Bisebi's Avatar
    Ce a fost ok a fost cum au făcut mediamarkt Germania, comanda telefonică, și îți luau ceva gen cnp-ul când te duceai sa o ridici. Daca mai cumparasei vreuna te trimiteau acasă. Și era doar ridicare personala care chiar ajuta la condițiile actuale cu stocul că nu poți să mergi fara buletin.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

20. #5420 SP
    Junior Member danielr's Avatar
    Nu cred ca Altex voiau sa gaseasca o solutie care sa fie ok, le pasa doar sa scape de lista aia si fie ce o fi. Totusi, asta nu explica faptul ca ceilalti retaileri nu aduc console.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.