Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 334 of 408 FirstFirst ... 234 284 324 332 333 334 335 336 344 384 ... LastLast
Results 6,661 to 6,680 of 8155

Thread: PS5 - achizitie din Romania

1. #6661 SP
    Junior Member mmihailasergiu's Avatar
    Acum suna pentru cei de la digital dacă nu vor cu disk,și din ce stiu eu încă sunt multi pentru digital din lista,cred ca după ce e gata acea lista si de digital vor pune pe site direct.E multă bataie de cap și cu listele astea nu cred ca se mai incurca cu astea o sa pună probabil direct pe site.Din ce am vazut pe youtube o sa fie iar seceta de console,cred ca sony o sa trimita un stoc mai mare câtre tarile unde cererea e imensa pentru ca acolo și cumpara lumea mai multe jocuri,incercati sa puneti cum puteți mana pe o consola,pentru cei care au prins deja ma bucur mult ������������...

---------- Post added 16-06-2021 at 11:59 ----------

Sunt curios cei de la emag când vor livra stocurile cu bunde ratchet&clank daca o sa apara și la parteneri stoc,umbla un zvon ca ar fi dat câteva stocuri la unii useri în rest mare parte au mers la ei...

2. #6662 SP
    Junior Member danutdauna's Avatar
    Quote Originally Posted by mmihailasergiu View Post

Sunt curios cei de la emag când vor livra stocurile cu bunde ratchet&clank daca o sa apara și la parteneri stoc,umbla un zvon ca ar fi dat câteva stocuri la unii useri în rest mare parte au mers la ei...
    Nu a fost "o mare parte la ei", nu mai bagati in sperieti cu surse neverificabile alti utilizatori. Au fost linkurile si de la altex si de la emag up 1h+ la unu si aproape o ora la celalalt. Timp era suficient sa fi cumparat. Am prins si eu una pentru colegul meu de apartament care se chinuia de mult si un prieten a reusit si el sa ia una. Totu in timp suficient de discutat despre ea si ce inseamna ca si ce primesti de banii aia.

Nu e vreo conspiratie la mijloc. O sa primim si noi stocuri in timp suficiente cat sa nu mai existe o criza de console. Mai dureaza, pana atunci, spor la refresh pentru cei care n-ati prins inca!

3. #6663 SP
    Junior Member yashipuku's Avatar
    Quote Originally Posted by Ant89 View Post
    Buna ziua,

Am tot urmarit sa prind si eu ceva stoc dar din pacate nu am reusit nici de data aceasta.... daca are cineva extra, as fii dispus sa platesc si in plus, macar stiu ca cumpar de la cineva de incredere decat de pe OLX
    Din ce oras esti?

4. #6664 SP
    Junior Member mmihailasergiu's Avatar
    Altex Media Galaxy e clar ca ei ai fost corecti dar toți știm ca cei de la Emag sunt.......Ăștia dau la parteneri care le vad cu 2800 sa zicem cât a fost după care mai ia un comision și pentru ca vanda consola pe emag.Suntem în romania câte console am avut din noiembrie pana acum ?destul de puține.Sony baga mai multe console in tari unde userii și cumpara jocuri multe.Nu a trecut încă nebunia cei care se mai uita aici și zic ca a luat-o și o sa vanda la pret mai mare ca dupa vine stoc riști sa ramai fără și nu știu dacă o sa mai cumpere lumea la pret foarte mare!

5. #6665 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Guys, va rog sa incetati cu presupunerile si cu ideile personale care acuza fara sa aveti vreo dovada.

Firmele mari au departament separat de Business to Business (B2B) si nu vor vinde din stocul pus pe site pentru noi, oamenii de rand.

6. #6666 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Cine crede ca eMag se complica să dea cateva console la parteneri ca sa le vândă mai scump probabil crede si ca nu există Covid. Face eMagu profit într-un minut cat ar face la alea cateva console in 3 luni

7. #6667 SP
    Junior Member Sparcks's Avatar
    dacă ești din iasi sau împrejurimi te pot ajuta, îți cedez comanda de la emag

---------- Post added 16-06-2021 at 12:51 ----------

Quote Originally Posted by Ant89 View Post
    Buna ziua,

Am tot urmarit sa prind si eu ceva stoc dar din pacate nu am reusit nici de data aceasta.... daca are cineva extra, as fii dispus sa platesc si in plus, macar stiu ca cumpar de la cineva de incredere decat de pe OLX
    din ce oraș ești?

8. #6668 SP
    Junior Member Ant89's Avatar
    Timisoara

9. #6669 SP
    Member alexandru92's Avatar
    Pe aici sunt afurisiti de samsari, care baga lumea in panica, ca se face iar lista ca mai bine dati cateva sute si luati de pe olx, etc... nu mai puneti botu la prostii. Sunt samsari care doar la asta se pricep, la vrajeala ca altfel ar muri de foame. Personal eu am avut rabdare din noiembrie pana sa prind acum consola. Nu muriti daca luați luna viitoare sau in august. Nu mai sustineti banii negrii

10. #6670 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    ^ Corect. Cumparand de la ei ajutam piata asta neagra si vor continua sa faca la fel cu toate consolele sau device-urile care apar in viitor.

11. #6671 SP
    Junior Member ExtraBrt's Avatar
    Eu unu am prins ieri de la altex bundle , am selectat plata prin op , am efectuat transferul ...vad ca am primit mail azi de la altex ca s-a procesat plata si ca s-a schimbat statsul comenzii in "Precomanda noua" . Astept sa vad maine/poimaine daca ma suna vrun curier....cu toate ca ma bate gandul sa sun la ei sa fiu 100% sigur ca o sa se livreze...

12. #6672 SP
    Junior Member Bisebi's Avatar
    Daca suni la ei ne anunți te rog și pe noi când ar trebui sa vina?

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

13. #6673 SP
    Member Para81's Avatar
    Eu am inteles ca se face iar tombola pt ca sunt multe comenzi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

14. #6674 SP
    Nu cred ca se mai efectueaza nici o tombola deoarece a fost scandalul de data trecuta prea mare...iar acum fata de data trecuta n-a mai zis nimic nicaieri de nici o tombola...chiar daca prima oara 10 minute arata "in stoc" , dupa era peste tot banner-ul cu tombola etc...Dar fara detalii exacte si oficiale...nu stie nimeni...

15. #6675 SP
    Nu au de ce să facă tombola daca au lăsat precomenzi doar cu stocul pe care l-au avut

---------- Post added 16-06-2021 at 13:37 ----------

Și având în vedere că a fost și la eMag tot cam la fel de mult timp și eMag nu își bate capul cu tombola sigur e stoc suficient pentru toți care am prins sa facem comanda

16. #6676 SP
    Member Drag05azs's Avatar
    Terminati cu presupunerile , am vb azi la Altex , incepand de maine se proceseaza comenzile. Omul habar nu avea de vreo tombola.

Sent from my CPH1951 using Tapatalk

17. #6677 SP
    Quote Originally Posted by Drag05azs View Post
    Terminati cu presupunerile , am vb azi la Altex , incepand de maine se proceseaza comenzile. Omul habar nu avea de vreo tombola.

Sent from my CPH1951 using Tapatalk
    Deci doar mâine încep să le pună la curier?

18. #6678 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by Para81 View Post
    Eu am inteles ca se face iar tombola pt ca sunt multe comenzi.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    De unde ai inteles asta? Da mai multe detalii.

Intreb din 2 puncte de vedere:
    1. am info din interior si stiu foarte sigur ca a fost alocat un anumit numar de bundles si cand s-a atins acel numar, a aparut cu Stoc Epuizat si absolut toate comenzile vor fi onorate.
    2. nu-mi place troll-eala asta ieftina prin care anumite persoane vor sa panicheze gratuit pe cei care-si doresc si nu au reusit sa plaseze comanda, astfel ca daca nu se ofera mai multe detalii, persoanele care spun aceste lucruri fara a detalia/oferi mai multe informatii, vor primi un warn sau o mica pauza de aici.

19. #6679 SP
    Junior Member HuuuuuuH's Avatar
    Și eu am sunat ieri la Altex (după cum am scris anterior) și mi-au confirmat ca exista stoc in București și se va livra fără o lista de așteptare.

Update: Pe site-ul Altex statusul comenzii a trecut de la “Precomandă Noua” la “Confirmată integral” ceea ce rezulta, zic eu, o livrare fără tombola sau alte aberații.

20. #6680 SP
    Confirm , Si mie mii s-a schimbat statusul comenzii in "Confirmata integral" .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 334 of 408 FirstFirst ... 234 284 324 332 333 334 335 336 344 384 ... LastLast