Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 344 of 408 FirstFirst ... 244 294 334 342 343 344 345 346 354 394 ... LastLast
Results 6,861 to 6,880 of 8156

Thread: PS5 - achizitie din Romania

1. #6861 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by gabytzu16 View Post
    ...Limitezi numărul de comenzi la 1 per cont
    Asta inseamna sa modifici tot sistemul care e facut pentru milioane de produse, doar pentru un singur produs - PS5. Ce faci daca vrei sa comanzi 5 pachete de pampersi? Dai 5 comenzi?
    Nu toata lumea se invarte in jurul unei console.
    Quote Originally Posted by dark18 View Post
    Prin precomanda eu inteleg ca ei le au deja in depozit, si la data respectiva sa efectueze livrarile.
    PRECOMÁNDĂ, precomenzi, s. f. Comandă făcută pentru o marfă înainte de a fi fabricată sau pusă în vânzare.
    Termenul folosit de ei (atat Altex cat si eMag) a fost corect si nu prea.

Noi folosim acest termen doar inaintea lansarii unui produs - atunci punem o precomanda, pentru a ne garanta achizitia lui in ziua lansarii.
    In cazul de fata, termenul folosit de ei a fost inselator - pentru ca produsul era fabricat deja, chiar si pus in vanzare (literally asta au facut ei, l-au pus in vanzare).

Ce zici tu, nu se numeste precomanda, ci comanda - adica vanzare normala.

2. #6862 SP
    Junior Member mmihailasergiu's Avatar
    Am vazut ca afara sony ii anunta ca pot comanda pe email cica primesc pe email sa faca comanda cam cum face altex asta la americani,ar putea sa faca si sony intri pe cont la sony si soliciti o comanda pe email o singura consola.

3. #6863 SP
    Member gabytzu16's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Asta inseamna sa modifici tot sistemul care e facut pentru milioane de produse, doar pentru un singur produs - PS5. Ce faci daca vrei sa comanzi 5 pachete de pampersi? Dai 5 comenzi?
    Nu toata lumea se invarte in jurul unei console.
    Definești o excepție doar pentru produsul asta, nu stai sa rescrii acum toată logica din store - ma gândeam ca e deja evident

Dar exact asta încercam sa zic prin comentariul de mai sus, lucrurile astea durează si costă bani. Iar la finalul zilei nu aduc prea multă valoare adăugată pentru comerciant încât sa se justifice. Așa ca atunci când apar consolele in stoc, cine prinde prinde, cine nu…nu.

4. #6864 SP
    Exact. Deci orice comerciant va face asta cu sistemul actual. Orice altceva costa sji nu vor investi bani ca sa modifice sistemul pentru profitul mic pe care-l au cu bataia asta de cap de PS5.
    Pentru ca doar asta e pentru ei.
    Le flood-am serverele cu distill si alti boti, ii terorizam cu telefoane si reclamatii si pentru ce? Pentru 1-200 lei profit la o consola?

5. #6865 SP
    Senior Member dronology's Avatar
    Dar dacă nu vând console atunci nu vând nici jocuri nici accesorii pentru consola respectivă.

6. #6866 SP
    Junior Member Bisebi's Avatar
    Quote Originally Posted by dronology View Post
    Dar dacă nu vând console atunci nu vând nici jocuri nici accesorii pentru consola respectivă.
    Dar in ideea asta, daca consola ajunge la samsari și nu la oamenii care se vor juca pe ea nu vor vinde jocuri și accesorii

7. #6867 SP
    Junior Member Schultz's Avatar
    Quote Originally Posted by flightcrank View Post
    Salutare
    Am gasit pe cineva care vrea sa renunte la consola de la Altex,a primit link ul etc.Eu vreau sa o cumpar pe cardul meu ,in rate.Aveti idee cum tre sa procedez ca sa mi vina mie consola si nu persoanei care vrea sa renunte?Daca schimb datele de livrare din contul lui Altex si pe urma fac plata de pe cardul meu ,v a merge?
    Ms!
    Mai greu cu schimbatul adreselor, mai ales daca acea comanda a intrat pe fluxul de confirmare sau e un produs precum PS5-ul. Pot apărea probleme daca persoana care a comandat inițial consola se răzgândește și nu mai vrea să renunțe la ea in favoarea altei persoane care a trimis banii deja. Mai bine vă întâlniți într-un loc și faceți schimbul live.

8. #6868 SP
    Member flightcrank's Avatar
    Quote Originally Posted by Schultz View Post
    Mai greu cu schimbatul adreselor, mai ales daca acea comanda a intrat pe fluxul de confirmare sau e un produs precum PS5-ul. Pot apărea probleme daca persoana care a comandat inițial consola se răzgândește și nu mai vrea să renunțe la ea in favoarea altei persoane care a trimis banii deja. Mai bine vă întâlniți într-un loc și faceți schimbul live.
    Pai nu a comandat nimic .Maine ma vad cu el,schimb datele de contact din cont si fac plata cu cardul meu.

9. #6869 SP
    Si emag sigur poate sa faca ceva,dar le convine stiu ca e criza de consola si atunci cand au prefera mai mult sa dea la parteneri care la randul lor vand pe site emag si mai platesc ceva si la emag lore convine situatia asta.

---------- Post added 18-06-2021 at 07:33 ----------

Da,poti sa schimbi adresa la altex inainte sa comanzi ceva acum sa fie de acord si baiatu sa iti dea banii,e putin riscant stii cum e cu increderea asta desi am impresia ca daca ai setat o adresa si dupa comanzi,tu poti sa schimbi adresa dar comanda aceea tot la adresa respectiva merge

10. #6870 SP
    Member alexandru92's Avatar
    Eu ieri am vb pe chat cu un consultant orange, l-am întrebat daca comanda a fost pusa la curier, pentru ca imi scrie in curs de procesare. Mi.a zis ca se afla in depozitul orange si ca azi o va pune la curier. Acum nu stiu ce sa cred, sa mai insist si azi? Cei care au comandat de la orange ,tot "in curs de procesare" scrie la comanda?
    Later edit: am primit e-mail , ca a fost predata curierului.

11. #6871 SP
    Quote Originally Posted by flightcrank View Post
    Pai nu a comandat nimic .Maine ma vad cu el,schimb datele de contact din cont si fac plata cu cardul meu.
    Daca nu a comandat, inseamna ca nu are inca o consola care trebuie sa-i vina. Daca are o consola care trebuie sa-i vina si nu o mai vrea, inseamna ca a comandat-o dar nu a platit-o.
    Tine cont ca si lista de asteptare era o comanda in asteptare.

12. #6872 SP
    Member flightcrank's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Daca nu a comandat, inseamna ca nu are inca o consola care trebuie sa-i vina. Daca are o consola care trebuie sa-i vina si nu o mai vrea, inseamna ca a comandat-o dar nu a platit-o.
    Tine cont ca si lista de asteptare era o comanda in asteptare.
    Omul are link ul catre plata consolei,pe care il vom accesa impreuna si voi face plata cu cardul meu,asta dupa ce voi schimba datele de contact.

13. #6873 SP
    Eu am inteles ce zici si doresti sa faci - eu doar ti-am zis ca e posibil sa impacteze livrarea.

S-a cerut o parere, persoanele care se pricep/lucreaza in domeniu v-au dat sfaturi, acum este alegerea voastra daca le urmati sau nu.

Va rog doar sa nu continuati discutia pe thread, unde nu intereseaza pe altcineva si sa o faceti in privat.

14. #6874 SP
    Junior Member Bisebi's Avatar
    Știți oare când începe Cargus sa livreze de obicei?

15. #6875 SP
    Am facut un test,am platit pentru ps5 cu livrare pe adresa unde stau pe comanda mea arata ca vine,dupa am schimbat adresa din contul meu dar la comanda mea arata ca consola tot pe adresa actuala vine nu schimba nimic probabil si scot awb pentru adresa,am vorbit odata cu ei si i-am intrebat daca pot schimba adresa odata comanda facuta au zis ca nu pot schimba nimic.

16. #6876 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    M-au speriat unii cu discuțiile despre eMag și am sunat și eu. M-au asigurat că azi îmi ajunge consola acasă. București și Genius, deși nu cred că ar trebui sa conteze.

17. #6877 SP
    Member ATX-MG's Avatar
    Quote Originally Posted by mmihailasergiu View Post
    Am facut un test,am platit pentru ps5 cu livrare pe adresa unde stau pe comanda mea arata ca vine,dupa am schimbat adresa din contul meu dar la comanda mea arata ca consola tot pe adresa actuala vine nu schimba nimic probabil si scot awb pentru adresa,am vorbit odata cu ei si i-am intrebat daca pot schimba adresa odata comanda facuta au zis ca nu pot schimba nimic.
    Daca o comanda a fost confirmata si dupa a intrat pe fluxul automat de facturare + livrare, adresa nu se mai poate schimba.

18. #6878 SP
    Junior Member GlontzVidia's Avatar
    Am sunat la eMag pentru o comanda plasata pe 11 iunie la care apare in drum spre showroom din data de 16. Și băiatul a zis că fata care mi.a făcut comanda a uitat să apese pe un buton sa îmi trimită consola ea fiind rezervata. Deci cei care ați mai făcut/refăcut comenzi prin telefon sa nu aveți surprize...

19. #6879 SP
    Junior Member saimarica1's Avatar
    Quote Originally Posted by Espiritus View Post
    M-au speriat unii cu discuțiile despre eMag și am sunat și eu. M-au asigurat că azi îmi ajunge consola acasă. București și Genius, deși nu cred că ar trebui sa conteze.
    Eu am primit informatii de la cineva care lucreaza la Emag si spunea ca peste doua saptamani s-ar putea sa asigure toate comenzile, nu este nimic sigur.
    Si eu sunt din Bucuresti si am Genius, comanda are acelasi status la mine,, comanda plasata''.

20. #6880 SP
    Ar fi super,dar ss le puna la vanzare sa fie corecti,sa nu dea la parteneri care vand la supra pret,au ceva castig si ei de acolo.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 344 of 408 FirstFirst ... 244 294 334 342 343 344 345 346 354 394 ... LastLast