Eu am primit finally AWBul de la Orange pentru consola! Am plasat comanda pe 16.06 undeva pe la 8:30 seara si se pare ca o sa fie livrata.
Eu am primit finally AWBul de la Orange pentru consola! Am plasat comanda pe 16.06 undeva pe la 8:30 seara si se pare ca o sa fie livrata.
Adineaori am fost sunat de Emag in urma apelului de ieri si o doamna amabila si vesela mi-a spus ca a fost procesata comanda si predata curierului, au primit stocul de la furnizor si imi va fii livrata incepand cu maine. Statusul comenzii acum are o data de livrare si pe site. Am intrebat-o daca si ceilalti care au comandat vor primii, si mi-a raspuns ca au un stoc de peste 2000 unitati care au venit si sunt gata sa fie trimise. Retrag momentan ce am zis despre Emag, s-au miscat ok-ish pana la urma.
Sa fie asa dar sa bage stocul ala odata,sa vedem pe emag sa sune incontinu telegramu cu stocuri������������
Eu nu inteleg cum nu ai reusit sa prinzi pana acum... A fost stoc vineri, luni si pe altex si pe emag........ Cat vrei sa aibe? Au avut si au dat, e numar limitat cat primim pe tara de la Sony. Nu si fost pe faza dar nu ii invinovatii. Nu o sa vedem inca numere normale de stoc pentru ca nu s-a incheiat cu crizele de cipuri si scalp-ul.
Sunt persoane care nu pot sta tot timpul pe telefon,sau in acel moment cand intra stoc reactioneaza foarte tarziu si se dau stocurile.Sau a prins consola si a vandut-o pe olx asa mai vrea una sunt multe variabile������������
Da,pana atunci a primit cineva awb la altex care su participat la tombola digital?pentru ca cica altex nu poate garanta ziua de livrare,observ ca si emag vorbeste de stocuri dar nu apare ceva notificare de la ei������������..
Am fost sunat de la Emag si mi-au spus ca pt comanda mea mai trebuie sa astept, nu stie cat timp.
S-au epuizat stocurile si cine a prins o sa li se livreze, deci au avut putine pe stoc fata de comenzi.
Emag vorbeste de acele unitati ca fiind deja cumparate. Si-au consumst stocul. Le livreaza curand
Sa fiti pe faza azi dupa 13.00 poate baga iar stoc la emag,am observat ca luni si vineri mai intra in stoc consola������������
Salutare, adresez si eu o intrebare poate ma puteti ajuta cu un sfat. Am reusit sa comand de pe emag in data de 14.06.21 ps5 bundle ratchet and clank. Cum pana miercuri nu am primit nici un update am sunat la relatii cu clientii si mi-au spus ca se vor interesa. Astazi am primit telefon in jurul orei 9 cu mentiunea ca distribuitorul nu mai are stock si ca nu imi pot oferi o data concreta de livrare. In situatia de fata cum ar fi cel mai ok sa procedez?
Tot ce poti face este sa astepti. Depinde la ce ora ai dat comanda. Tot ce a fost in primele 10 minute de cand au bagat stocul va fii onorat in zile urmatoare cel mai probabil. Dupa ce zici ai fost pus pe lista de asteptare si urmeaza sa o primesti candva in viitor. Pe mine cand m-au sunat azi la 9 mi-au zis opusul decat tie (ca mi se livreaza de maine incolo). Insa eu eram pe telefon cand a aparut notificarea pe Telegram si am dat comanda intr-un minut era gata. Am avut noroc. In concluzie, trebuie sa astepti si sa speri ca mai vine stoc de bundle cu ratchet.
La mine (București) a ajuns consola (pre)comandată la Altex.
Mai erau încă 5 console în mașina (Altex) așa că ne vom bucura mai mulți ... după ce trece bac-ul )
Poate stoc normal,nu cred ca mai vedem momentan stoc cu ratchet clank,nu inteleg pe unii ii suna ca nu au stoc iar pe altii ii suna si ii zic ca acum nu au stoc da vine 2000 de bucati,timp in care stai cu banii blocati pana vine consola������...
Am vazut anunt pe olx unu avea 4 console ratchet@clank la vanzare,daca puneau o singura consola per cont la altex ajungea si la altii cate una pacat������
dintre cei care au prins pe 11 iunie ps5 disc (fara joc). v-a sunat cumva si pe voi emag-ul sa va intrebe de sanatatea consolei?
Pe 11 iunie am prins consola care a venit luni,am si dat-o unui prieten.Am prins foarte tarziu comanda abia pe la 15.45 am primit confirmare ca o livreaza.eu in timisoara stau.
@eidos la cele de pe 10 si 11 iunie sunt probleme mari, la emag, mai ales la livrarea in showroom. Un prieten a primit consola abia ieri, dupa zeci de telefoane, unde i se tot spunea: este blocata in depozit, nici noi nu stim de ce, bla bla.
Intr-un final a dat cineva click acolo (cica de la departamentul alocat consolelor ps5) si aseara i-a ajuns.
Si eu am facut confirmare tot si aveam comanda in asteptare si am sunat la ei,am zis sa anuleze comanda si sa imi dea link de plata din nou sau sa puna cu plata ka show room au ales cu plata aici,foarte ciudat ca nu a mets atunci ceva probleme cu pay u parca....
Bookmarks