Suna shady, ai sunat și la ei?
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Mi se părea shady pentru că toată lumea a fost sunata
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Pt cei care ati prins consola la Orange se poate achizitiona si in rate cu plata la abonament sau doar integral?
As vrea sa inteleg si eu care e situatia in momentul de fata. Sunt 2 liste de asteptare la altex si orange si orice va veni in stoc vor avea prioritate ei? nu stiu cum sa abordez situatia. Imi doresc consola dar nu stiu daca are rost sa urmaresc acum stocurile daca oricum nu am sanse la ele.
voi va dati seama, e un angajat la WANNDER care se pare ca el doar intra si modifica pretul ca sa fie al lor cel mai eftin, ieri erau la 4900 azi au pus 4640, ca stiti, sunt altii care au la 4650 si ei trebuie sa aibe oferta cea mai buna
La ce profit scot de la un PS5, sigur ca-si bat capu cu "nimicuri" d-astea enervante![]()
Angajat care sta să modifice prețurile...������... E complet automat, nu sta nimeni să modifice...
Salut,nu am mai avut rabdare am luat la 3300,am ramas impresionat de ce poate consola loading si grafic si destul se silentioasa.Pot spune ca a meritat toata agitatia asta.Sper sa prindeti si voi cat mai repede,va salut.Cu Stima.
Scuze am uitat sa mentionez de pe olx am luat,au inceput sa mai scada din pret.Din ce am vazut de pe factura ieri ia venit de la baiat si a vandut-o inseamna ca Altex a mai tot dat console,poate o sa fie mai multe si o sa mai scada din pret.Cred ca vor fi mai multe console pe olx si o sa mai scada din pret,
Degeaba vrei Hitman 3, voucherele alea erau pt 4-5 jocuri de ps5 (miles Morales, Sackboy, Demon's Souls si Nioh Collection).
Daca se aplicau la orice nu le dădea lumea asa ușor
Salut ! Mai are cineva voucher altex pentru jocuri si nu l-a folosit ? Pentru cine nu il foloseste as vrea sa-mi iau hitman 3 . Va Multumesc !
Codul pentru jocuri de 100 lei la Altex este valabil doar pentru următoarele jocuri PS5: Spiderman, nioh, demons souls si sackboy. Atât!
Bookmarks