Au fost atat de multe la Altex si Emag, incat vanzarea pe Olx a murit. Cine crede ca mai vinde ps5 la preturi fabuloase dupa batch ul asta mare, are foame mare in el.
Au fost atat de multe la Altex si Emag, incat vanzarea pe Olx a murit. Cine crede ca mai vinde ps5 la preturi fabuloase dupa batch ul asta mare, are foame mare in el.
Am prins și eu, mulțumesc lui Vlad ca a făcut boot-ul pe telegram!! Eram în carrefour cu soția și copiii, când am văzut notificarea , am fost în alta dimensiune pana ce am finalizat comanda
Guys, daca cineva nu a prins si doreste, eu am o comanda plasata la Altex dar neplatita, am plata in asteptare, link valabil 24h.
Initial am intrat la Altex, la un search pentru PS5 aparea stoc epuizat in prima instanta dar cand intrai pe produs aveai buton de precomanda.
Dupa ce am dat comanda, inainte de plata am zis sa intru si la MG si acolo aparea Precomanda peste tot, asa ca am platit acolo ca mi-a fost frica sa nu zica la Altex ca a fost ceva bug si sa anuleze.
Daca nu se face plata, comanda se va anula automat dupa ce expira cele 24h.
Comanda e cu livrare in magazinul fizic Altex de la mine din oras deci daca o vrea cineva va trebui sa vina dupa ea, nu stiu daca se poate modifica adresa de livrare.
Bine faci dacă iei sub 2.500 lei! Nu merită să mai iei de pe OLX (sau alte site-uri SH) pentru că deja s-au dus aproape 1-6 luni din garanție. Deci sub 2.500 lei ar trebui să fie pentru că nu are garanție full 2 ani. Ia una din magazin pe numele tău, cu tot ce trebuie.
Lasă scalperii să se scalpeze singuri!
Cine are cash poate sa ia de pe olx. Pentru mine era mai convenabil un digital la 2200 cu ps+ un an, era perfect...asa neavand cash plus ca m.am saturat sa urmăresc forumul, distilul, telegramul.. etc... de acum chill..
Deci dupa atata timp de asteptat m-am panicat ) si am apasat din greseala in loc de plata cu cardul, plata cu ordin de plata. Intrebare pentru cei care au cumparat consola cu ordin de plata, dupa cat timp s-a modificat statusul comenzii ?
Oare la garantie se va da doar consola, nu? Chiar daca e bundle cu joc (imaginea jocului fiind pe ambalajul consolei)
lol 3000 ron pe olx Consola PlayStation 5 (PS5) 825GB + joc Ratchet & Clank: Rift Apart
Cat de flamand tre sa fii pentru 200 lei
Panic mode
Salut baieti,pentru fiul meu doresc sa cumpar un PS5,intru mai rar pe Altex sau Emag,mai mult cand aud ca au fost pe stoc,cum pot sa achizitionez mai repede consola?
De-acum așteptăm sa dea drumul la ssd și sa vânam ssd-URI, mai nou și la hdd văd ca bate vântul la cele de 8 tb cât suporta maxim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ce treaba are jocul cu consola?! Daca se strică, ti.o repara sau o inlocuieste dupa caz. Acum depinde si motivul defecțiunii.
Bookmarks