Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 329 of 408 FirstFirst ... 229 279 319 327 328 329 330 331 339 379 ... LastLast
Results 6,561 to 6,580 of 8155

Thread: PS5 - achizitie din Romania

1. #6561 SP
    mur
    Junior Member mur's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Am si eu un prieten care vrea doar digitala. Nu inteleg obsesia. Arata la fel de urat si nu e la fel de practica.

Plus de asta, digitala nu se fabrica pt ca nu aduce profit, asa ca se fabrica doar asta cu disk.

Posibil sa asteptati dupa digitala pana in iarna/la anu, desi cu disk sa fie pe stoc in curand.

E simetrica. Am doar jocuri digitale si asa intentionez sa ramana. E simetrica. Mi se pare aiurea sa dau 500 de lei pe un disk drive pe care nu il voi folosi. Pot pierde sau zgaria jocurile fizice. E simetrica. Cand cumpar un joc vreau sa il am si la pensie, nu sa il vand dupa ce il termin o singura data.

2. #6562 SP
    Member xenocid's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post

@xenocid - tu ne intrebi pe noi ce ai comandat?
    Aproximativ da

Când am intrat eu pe site, cu 10 minute înainte de terminarea stocului singura opțiune era cea cu joc inclus la 2799,99. Întrebam dacă au mai avut și alte "sortimente".

3. #6563 SP
    Junior Member Bisebi's Avatar
    Nu, aceea a fost singura. Faptul că le pun in bundle mai da câțiva boți peste cap

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

4. #6564 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu le-au pus ei in bundle. E bundle oficial de la Sony.

5. #6565 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Tare rau Altex daca au putut aduce acest bundle, ajunge greu in EU. Au fost 1000 de bucati in stoc

6. #6566 SP
    Junior Member exodoom's Avatar
    Am prins un bundle pentru un prieten care acum mi-a zis ca nu-l mai vrea.. Daca il vrea cineva, il dau pe cat am dat pe el (nu vreau nimic extra). Daca nu-l vrea nimeni, il returnez.

7. #6567 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Vineri am auzit/citit că vor apare niște bundle-uri cu jocuri. E clar e bundle oficial, și cutia are poză cu jocul. E mai bine să le bage pe rând dacă au și digitale și simple (deși Sony câștigă mai mult la accesorii și jocuri decât din console simple).

8. #6568 SP
    Junior Member Darken's Avatar
    Eu n-am reusit cumva sa finalizez plata cu cardul, nu am idee de ce...am aprobat-o prin aplicatie, dar mizeria de pay u nu a mai reactionat deloc in browser apoi...si acum sunt cu un singur mail ca am plasat comanda dar la detalii cand intru in cont pe comanda aia zice plata in asteptare...am sunat la call center la altex dar nu raspunde nimeni in 15 min ( au astia un suport de nota -5 ), nu prea mai stiu ce sa fac.

9. #6569 SP
    Member cosmin1088's Avatar
    Quote Originally Posted by Darken View Post
    Eu n-am reusit cumva sa finalizez plata cu cardul, nu am idee de ce...am aprobat-o prin aplicatie, dar mizeria de pay u nu a mai reactionat deloc in browser apoi...si acum sunt cu un singur mail ca am plasat comanda dar la detalii cand intru in cont pe comanda aia zice plata in asteptare...am sunat la call center la altex dar nu raspunde nimeni in 15 min ( au astia un suport de nota -5 ), nu prea mai stiu ce sa fac.

Asigura-te in aplicatia de homebanking ca limita de plati online e minim 2800 lei.

10. #6570 SP
    in cont pe comanda aia zice plata in asteptare...
    Daca scrie plata în așteptare poti teoretic sa reincerci plata. Mai stai la telefon și intreaba-i cum sa finalizezi plata. Ai șanse de 50/50 sa fie încă a ta consola aia

11. #6571 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Ai răbdare și sună la ei. A mai fost cineva cu o comandă agățată și anulată (la eMag) și a rezolvat-o luând legătura cu ei.

12. #6572 SP
    Merci frumos, sun din nou atunci poate pot sa reincerc plata..

13. #6573 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    @Darken, dar pe contul Altex ce status ai? Sa inteleg ca banii nu au fost blocati pe contul tau bancar?
    Nu cred ca aveau timp sa proceseze asa de repede.

Daca te ajuta cu ceva:

- statusul comenzii mele la Altex este: Precomanda noua
    - status plata in Homebank: tranzacţie în aşteptare

14. #6574 SP
    Member Antiohh's Avatar
    https://prnt.sc/15e9bet

deja au aparut pe olx

15. #6575 SP
    Member tmihai20's Avatar
    În cazul meu PayU a trimis email că plata s-a făcut la 2 minute după comandă. Precomanda a apărut ca fiind "Precomandă nouă" la ceva timp după.

16. #6576 SP
    Junior Member Digi's Avatar
    https://www.emag.ro/consola-playstat.../pd/DT0DZ0MBM/ - puteti baga precomanda si la emag

17. #6577 SP
    Junior Member AndreiN's Avatar
    Quote Originally Posted by Antiohh View Post
    https://prnt.sc/15e9bet

deja au aparut pe olx
    mare om, mare caracter, stii cand meri in sat la bunici si te treaba babele ca ce lucrezi si tu le zici ca "antreprenor"

are anuntul dezactivat de catre moderator, dar totusi, uite ce am gasit https://prnt.sc/15eal8x
    asta de unde are deja cutia? ca nu inteleg

18. #6578 SP
    Merci frumos, sun din nou atunci poate pot sa reincerc plata..
    Sari pe eMag că acum e la ei

19. #6579 SP
    Aparea "plata in asteptare".
    Am primit acum 1 min mail de la PayU ca nu s-a facut plata corect initial si un link sa reincerc plata, si se pare ca am reusit sa platesc, am si confirmarea acum Eram stresat rau
    Multumesc pentru sfaturi si ajutor!

20. #6580 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Cine n-a prins la altex și vrea emag: https://www.emag.ro/consola-playstat...medium=android

Dar nu fiți ciobani. Dacă ați prins la altex nu vă băgați și la emag.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 329 of 408 FirstFirst ... 229 279 319 327 328 329 330 331 339 379 ... LastLast