Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 229 of 408 FirstFirst ... 129 179 219 227 228 229 230 231 239 279 329 ... LastLast
Results 4,561 to 4,580 of 8155

Thread: PS5 - achizitie din Romania

1. #4561 SP
    Member smits's Avatar
    Suna la orange si cere awb. Eu asa am facut. Nu sta dupa ei.

2. #4562 SP
    Member miculas10's Avatar
    Tot am incercat sa vorbesc despre comanda mea de pe orange si am 2 raspuns nu stiu daca ajuta pe voi cu ceva..
    Attached Images Attached Images ps5-orange....jpg

3. #4563 SP
    Member gabridinu's Avatar
    Eu nu mai inteleg nimic de la astia de la Orange.

Am comanda plasata pe 20.02 ora 14:32. Telefonic mi au zis ca o s-o anuleze ca au avut nu stiu ce problema cu site ul. Apoi vad pe aici ca altii au comenzi de pe la ora 14:37 si au zis ca vor onora comenzile. Cred ca e o manevra de a orange ului.
    Eu nefiind in reteaua lor(sunt in Vdf) cred ca o anuleaza in mod intentionat.
    La telefon mi au zis ca ma va suna cineva azi. Pana la aceasta ora nu m a sunat nimeni.
    Statusul este:In procesare la curier.

Nu inteleg cum onoreaza ei comenzile...in ce ordine ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

---------- Post added 22-02-2021 at 18:36 ----------

Intre timp am facut o alta comanda cu un produs oarecare. Si da, daca nu esti in reteaua lor, nu primesti sms.

4. #4564 SP
    Junior Member gabeylo's Avatar
    Salutare. Am fost sunat de cei de la Altex, azi in jurul orei 14:00. Numar tombola - aprox. 1900, varianta cu disc.
    Urmeaza sa primesc link de plata, apoi o livreaza imediat. Sustin ca mai primesc un cod promo de 100 lei.

5. #4565 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by gabeylo View Post
    Numar tombola - aprox. 1900...
    Spune, te rog, numarul exact de la tombola.

6. #4566 SP
    Junior Member katan_10's Avatar
    Am fost sunat si eu astazi, nr. comanda 1986. Au spus ca la 2-3 zile dupa plata o sa primesc si un voucher de 100 lei, dar il pot folosi doar ptr a cumpara jocuri de PS5.

7. #4567 SP
    Junior Member DarkPheonix's Avatar
    Foarte tare, si sunt o gramada de oameni care au avut precomenzi sub 1000 si nu au fost sunati. Ma bucur pentru cei care au prins consola, dar vad ce "prioritar" a fost numarul precomenzi pentru Altex

8. #4568 SP
    Junior Member LaurEntiu97's Avatar
    Quote Originally Posted by gabridinu View Post

Am comanda plasata pe 20.02 ora 14:32. Telefonic mi au zis ca o s-o anuleze ca au avut nu stiu ce problema cu site ul. Apoi vad pe aici ca altii au comenzi de pe la ora 14:37 si au zis ca vor onora comenzile. Cred ca e o manevra de a orange ului.
    La telefon mi au zis ca ma va suna cineva azi. Pana la aceasta ora nu m a sunat nimeni.

Intre timp am facut o alta comanda cu un produs oarecare. Si da, daca nu esti in reteaua lor, nu primesti sms.

Si eu am comanda plasata sambata, tot la 14:32. Am sunat si eu astazi la ei, mi-au spus ca este in regula si urmeaza sa fie generat awb-ul.

Acum 2 ore am mai discutat cu un operator pe chat-ul lor, au spus ca azi voi fi contactat pentru mai multe detalii despre comanda. Bineinteles ca nu m-a sunat nimeni.

In legatura cu sms-ul, asa este, se pare ca nu primesti sms daca nu esti client de-al lor. Eu am fost pana luna trecuta, dupa care m-am portat.
    In decembrie, cand a mai fost un wave la Orange cu PS5, am plasat o comanda, platita, confirmare plata si confirmare Orange, totul ok. Dupa care la 10 minute distanta, primesc un sms de la ei, cum ca au avut o problema tehnica si din pacate comanda va fi anulata iar banii restituiti.

Acum, cum nu mai sunt client la ei, nu am mai primit niciun sms. Doar confirmarea platii si a comenzii pe email. Si am acelasi status: in procesare la curier.

Cred ca maine va fi anulata comanda, sper sa ma insel totusi...

9. #4569 SP
    Junior Member burceadi's Avatar
    Salutare, am incercat toata ziua sa aflu ceva informatii de la Emag, prin intermediul unor cunostinte, accounts de la ei, presupunand ca daca Altex a inceput sa sune, vom avea stoc si la ei.
    Insa raspunsul a fost ca nu au informatii despre asta ceva acum si ca ma anunta la momentul cand vor avea. In caz ca va fi asa, revin aici cu info si catre voi.

10. #4570 SP
    Member miculas10's Avatar
    Quote Originally Posted by gabridinu View Post

Eu sunt la digi de mult dar am mers de la orange, adica reteaua digi sunt acuma dar nr meu incepe ce 0749xxxxxx atunci sa nu astept sms

11. #4571 SP
    Member Para81's Avatar
    Cine a comandat vineri a primit astazi ceva ? Update la status, colet, consola, sms curier?

12. #4572 SP
    Junior Member Haiducu's Avatar
    Nimic. Doar mail ca a fost inregistrata comanda, sms cu inregistrare, si sms ca va fi livrata azi. Acelasi status ca si vineri

13. #4573 SP
    Junior Member Redefine07's Avatar
    Buna seara !
    Azi am fost sunat de catre Altex , miercuri/joi imi vor da link pentru plata , am avut locul/pozitia 1700+ , sper sa fie asa , o seara buna !

14. #4574 SP
    Member Para81's Avatar
    Quote Originally Posted by Haiducu View Post
    Nimic. Doar mail ca a fost inregistrata comanda, sms cu inregistrare, si sms ca va fi livrata azi. Acelasi status ca si vineri
    Deci se pare ceva nu se leaga cu Orange, la telefon spun ca se onoreaza acum ca este eroare, asteptati telefon etc....nu stiu ce sa zic....Asteptam pana miercuri si daca nu suna-m cu totii...revolta

15. #4575 SP
    Junior Member Haiducu's Avatar
    Pe chat la orange zic ca nu au acces la info legate de mazin online (in conditiile in care sambata am vorbit pe chat si mi-a zis tipul cum ca ar fi la ei in depozit), la telefon iti zic ca a fost înregistrată sesizare la departamentul magazin online... Orange...

16. #4576 SP
    Banned bpoearth's Avatar
    Quote Originally Posted by Para81 View Post
    Deci se pare ceva nu se leaga cu Orange, la telefon spun ca se onoreaza acum ca este eroare, asteptati telefon etc....nu stiu ce sa zic....Asteptam pana miercuri si daca nu suna-m cu totii...revolta

s-a discutat in paginile anterioare daca vrei sa te mai uiti si acolo

17. #4577 SP
    Junior Member dragos2804's Avatar
    M au sunat cei de la Orange acum 5 minute sa-mi spuna ca 185 de comenzi cu ps5 digital edition (printre care si a mea) au avut nu stiu ce erori tehnice (legate de livrare) si o sa dureze cu 1-2 zile lucratoare mai mult pana va ajunge consola la mine. Eu le-am spus ca daca nu ajunge saptamana aceasta vreau banii inapoi si m-a asigurat ca va ajunge saptamana aceasta consola la mine. Comanda NU a fost anulata, a fost intarziata.

18. #4578 SP
    Member Para81's Avatar
    Quote Originally Posted by dragos2804 View Post
    M au sunat cei de la Orange acum 5 minute sa-mi spuna ca 185 de comenzi cu ps5 digital edition (printre care si a mea) au avut nu stiu ce erori tehnice (legate de livrare) si o sa dureze cu 1-2 zile lucratoare mai mult pana va ajunge consola la mine. Eu le-am spus ca daca nu ajunge saptamana aceasta vreau banii inapoi si m-a asigurat ca va ajunge saptamana aceasta consola la mine. Comanda NU a fost anulata, a fost intarziata.
    Ce numar de comanda ai?

19. #4579 SP
    Member gabridinu's Avatar
    Spune-ne la ce ora ai dat comanda. Minutul.

20. #4580 SP
    Junior Member dragos2804's Avatar
    In jurul orei 12 sambata am dat comanda

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.