O sa contcteze pe cei cu plangerile la ANAF ! Hahahah ! ������
‘ We want to thank gamers everywhere for making the PS5 launch our biggest console launch ever. Demand for PS5 is unprecedented, so we wanted to confirm that more PS5 inventory will be coming to retailers before the end of the year - please stay in touch with your local retailers.’
postat pe twitterul playstation
Cate? 4? cumparate de boti si vandute la pret triplu?
Felul in care au organizat lansarea asta este o dovada totala ca nu le pasa absolut deloc de cei care joaca. Stam ca disperatii dam refresh, ne agitam cu tombole absurde...ne luam flegme si injuraturi de la samsari, bisnitari si camatari....dar le zicem frumos "resell"...si "scalpers".
Daca stiau ca nu sunt in stare sa acopere cererea, nu trebuiau sa o faca doar ca sa fie in acelasi timp cu Xbox. Puteau astepta pana la anul in martie, aprilie cand ar fi acoperit macar un stoc decent, in loc sa faca mizeria asta pe spinarea oamenilor care in general ii sustin.
In plus suntem aproape in 2021 - ia masuri sa contracarezi grupuri care inghit stocuri de 2000, chiar peste 3000 de console doar ca sa le revanda la pret triplu. Investigheaza acum Amazon...dupa ploaie pardesiu.
Ca sa nu mai vorbesc despre stocurile infime din Romania.
Trist!
I-auzi, "pe spinarea oamenilor". Zici ca a venit Jim Ryan cu paru la tine in casa si te-a obligat sa renunti la PS4 si sa treci pe PS5
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Am participat la tombola altex si nu am castigat. Aparent comanda mea are prioritatea 1251. Ma poate lamuri si pe mine cineva ce inseamna asta ?
Dintre cei care au castigat la tombola organizata de catre Altex, ati primit careva AWB-ul?
In urma tombolei la care am fost declarat necastigator macar mi-am cumparat un controller PS5 cu 100 de lei mai putin datorita voucher-ului primit. Sper sa-l folosesc in 2021. Felicitari celor care au fost extrasi.Voi sta super linistit acum.
Nu ca nu ar avea departamente care fac previziune de marketing, saracutii nu se asteptau domne, au fost de-a dreptu surprinsi.
Parerea mea e ca au ajuns in punctul asta fix datorita oamenilor care au cumparat si i-au sustinut de-a lungul timpului, oameni care acum isi iau flegme si palme dupa ceafa ca "ce ba nu-ti convine? plangi? hai mars. Nu-ti convine ca exista bisnita? taci."
Incurajam marketingul cu flegme si bisnita, sa nu cumva sa aiba vreunu o parere diferita.
Binenteles ca nu am ce face si o sa stau si o sa inghit c*cat pana la anu, in timp ce Sony face saracutu profit...ca saracutu...nu stia, nu era pregatit, iar toti bisnitarii profita si ei saracutii..ca ce ei exista oricum deci tre sa ii acceptam. Nu ii incurajam si gata am rezolvat-o, nu?
Deci da, pe spinarea oamenilor care unii dintre ei, de fapt foarte multi, fac sacrificii, muncesc si strang din fund sa salveze bani sa cumpere una fair and square - in schimb nu au de unde, iar bisnitarii care invart samsareala in loc sa munceasca sa faca si ei un "ban cinstit"
gen cam ce s-a intamplatdescris in articolul asta/
Mi se pare ca tot justificam orice c*cat ca si cum ar fi normal, in timp ce orice fel de nemultumire trebuie minimizata, ironizata etc.
Da, o sa continui sa arat cu degetul comportamente care mi se par pe fata degradante, si practicile mizere.
Cand e clar vina cuiva asa usor e s-o imparti la toata lumea, sau mai ales s-o arunci direct pe ala care isi exprima nemultumirea. In rest sunt sigur ca Sony si bisnitarii sunt extrem de multumiti. Pentru ei e un succes total lansarea asta.
Ia supara-te dumneata si nu le mai cumpara produsele.
Altele sunt problemele cu adevarat serioase si pentru unii dintre noi este tragedie ca nu avem PS5 pe birou.
Wake up already. Pe aia nu-i intereseaza ca adormi tu cu lacrimi in coltul ochiului pentru ca nu ti-ai primit jucaria. Asta-i un bussiness in care trebuie sa vinzi si sa faci bani, PUNCT.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Asa. Acceptati orice va baga pe gat, legal sau ilegal. Pentru ca e o afacere si nu-i pasa de voi.
Bai ce gandire...
Neah. Mai e si reclamatiaii incurajez pe absolut toti care au participat la bataia aia de joc organizata, fie ca au “castigat†sau nu, sa depuna plangere la toti 3 - politie pentru inselaciune, ANPC pentru ca nu au livrat produsul comandat si ONJN pentru jocuri de noroc fara licenta.
Si reclamatie + amenda doar de la ANPC, daca depun 6k de oameni, inseamna enorm. Nu zic de ceilalti, unde se poate ajunge mult mai departe.
Reclamatie? Pentru ce reclami dumneata pe Sony, de exemplu?
Pentru discriminare dpdv a distribuirii stocurilor? Pentru faptul ca nu produc console indeajuns pentru a-ti ajunge si dumitale una pe masa?
Un samsar pentru ce-l reclami, mai exact? Pentru “concurenta neloiala�
PS: domnul de mai sus este suparat pe Sony, subiectul Altex nu vreau sa-l mai deschid din moment ce voi n-aveti habar ce inseamna taxa de participare si cum se percepe.
Cine e suparat pe Sony? Sony a facut mizeria aia?
Eu stiu ca Altex. Deci Altex trebuie reclamat.
De ce? Am zis mai sus. Mai citeste odata
Also, parca nu era taxa de participate. Hotaraste-te!
Reciteste postarea lui kaoru, dragul meu.
Pai tocmai, nu era. Dar voi, tot cu Batman, Batman
Asa e, ai dreptate. Nu vazusem postarea completa de la el.
Supararea e doar pe Altex, nu pe Sony.
Sony doar nu a fost capabil sa acopere cererea. Aia e alta problema.
Bookmarks