Pai aparca au zis ca vor lansa consolele in India si ca vor avea cateva milioane acolo.
Pai aparca au zis ca vor lansa consolele in India si ca vor avea cateva milioane acolo.
Se pare ca in sua este pe stoc de ceva timp.
https://www.target.com/p/playstation...e/-/A-81114596
Sent from my iPhone using Tapatalk
O sa avem si noi undeva Martie in magazinele , nu trebuie mult asteptat numa rabdare trebuie, nu merita luat de pe olx
![]()
Pai majoritatea care o au de pe OLX o au noua de pe la Altex/eMag sau Orange. Deci ai garanție.
A fost la emag acum pe seara de la partener la 3200 ron.
Sent from my iPhone using Tapatalk![]()
Ieri mi-a venit de la emag, comanda de pe 1 februarie...
Foarte faina, fii-mio a terminat deja vre-o 10 misiuni in ASTRO ... se distreaza in draci
In alta nota, nu cumparati la supra pret, descurajam bisnita ... sunt foarte multi care cumpara doar pentru a le vinde... ca de asa e la moda
Mie mi-a venit azi de la Emag direct in cutia originala.Am stat cu teama sa nu gasesc pietre in ea, dar este totul in regula. Rusinica Emag
![]()
Acum vreo 2-3-4 zile vândut de eMag și ieri vândut de 1 partener (la alt preț)
Sent from my MI 9 using Tapatalk
Exista ceva ora la care ar trebui sa ne asteptam ca pun in general ps5 ul sau cand cum?
A fost complet random ora de fiecare data. Dar de obicei am observat ca dupa masă. Inainte de ora 14 nu am observat sa fie stoc niciodată. Asta din ce am urmărit eu și discuțiile pe care le-am mai văzut.
Este destul de random se pare. Trebuie sa fi ca pe ghimpi si pe faza atunci cand se prezinta pe stoc. Bafta
Saptamanal, maxim de 2 ori pe sapt la Emag. Altex deloc, pt ca ei le aloca celor care au fost inscrisi ls tombola(au fost cateva mii) si Orange nici macar o data pe luna...Dat sunt atat de putine si atat de multi care vor sa cumpere incat se epuizeaza in 2-3 min...
Bookmarks