Eu am data de livrare pe 3
Cine-i troll? Glumim cand trebuie, nu acum.
Trolli sunt aia care se plictisesc stand in fata tastaturii.
E real ce am zis mai sus. Nu i-au dat nicio data de livrare, niciun info, nimic. Doar plata acceptata si atat. Precomanda, asa i s-a spus.
Sent from my iPhone using Tapatalk
E posibil sa ai dreptate, dupa ce ai scris tu m-am apucat de dat telefoane, dupa 2 telefoane am reusit sa dau de cineva si dupa multe discutii si explicatii, incercand sa-mi explice ca au fost multe comenzi peste si nush ce si incearca sa onoreze toate comenzile in maxim 2 saptamani...
Am inchis suparat si cam atat am reusit sa fac...
Dar, ori noroc ori ca urmare a telefoanelor acum 20 minute in cont mi-a aparut factura electronica si garantia ... acum sper sa si livreze in curand![]()
Lupta pt PS5-uri vad ca se da in continuare. Xbox-ul sX este la 2900ron pe Olx . Deja nu mai renteaza sa faci stocuri si cred ca in curand le vom vedea in magazine . Sa-mi iau PS5, sa-mi tin banii pt 3080ti ... ehhh! Ma mai gandesc.
la Emag acum o ramana in asteptare cei care au plata acceptata si nu au primit confirmare?
Dintre cei care au comandat de la Orange, ati primit vreunul ceva update? Mie imi apare in continuare "Comanda la curier" si livrare estimata 2 februarie
Astazi pe la 10 am primit consola. Fan curier. Cutie suplimentara de la orange. Bine ambalata.
Parca incep usor usor sa se mai schimbe lucrurile si pe olx. Tot mai multe console la vanzare si prea putini cumparatori la acele preturi.
Nu am de gand sa cumpar de la bisnitari, dar mai urmaresc ofertele tocmai pentru a-mi da seama cat de aproape e momentul in care acestia vor renunta la a mai cumpara consolelele pentru o revanzare la suprapret.
Si eu sper ca martie va fi cu noroc pentru toti.![]()
sa le stea in gat!
---------- Post added 02-02-2021 at 18:22 ----------
https://www.olx.ro/oferta/consola-pl...cb156;promoted
in special la asta sa ii stea in gat, eu unul am intarziat cu 20m sa iau consola sa am si eu o consola, si el o da pe olx direct sigilata
Aia e , cat timp vor exista oameni cu ft multi bani dispusi sa cumpere, practica asta de bisnita nu o sa dispara , o sa iti vina si tie si mie randul,lunile trec mai repede daca nu te stresezi ft tare
Poza primita de la un prieten din India. Cica acolo sunt fizic in magazine dar si online. Europa tot asteapta...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bookmarks