Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 18 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 ... LastLast
Results 181 to 200 of 356

Thread: God of War: Ragnarök

1. #181 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by Prototype93D View Post
    - Update infim pentru partea de combat si arme.
    Nu putem trage concluzia asta doar vazand un trailer. Mai mult ca sigur va exista cel putin o arma noua si automat niste atacuri noi (Runic Attacks)
    Pai e clar ca va exista, pentru ca avem statueta cu "noua" arma in Collector's Edition.

2. #182 SP
    Member Kratos666's Avatar
    Până acum, ce am văzut îmi place, vreau doar sa îl văd pe Odin....dacă o sa am posibilitatea sa îi omor pe ăstea doi (Thor) sunt mulțumit ������������

3. #183 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by alexxx02 View Post
    Va salut. În cazul în care iau varianta Deluxe dar eu am contul share-uit cu tatăl meu, putem amândoi beneficia de ceea ce oferă varianta Deluxe sau doar unul din noi? Va mulțumesc anticipat pentru răspunsuri
    Salut,
    "Cont share-uit" in ce sens? Daca e un singur cont, da. Daca sunt doua, trebuie sa intri pe contul tau pe consola lui si sa activezi consola ca primary.

4. #184 SP
    Member alexxx02's Avatar
    Știu cum se procedează, iau jocuri digitale cu el încă de când aveam amândoi PS4. Doar am întrebat dacă eu iau pe contul meu varianta Deluxe, beneficiază și el pe consola lui (având contul meu ca primar) de ceea ce oferă aceasta varianta, sau doar eu? Întreb ptr ca deși luam multe jocuri nu am luat niciodată ceva ce oferă și bonusuri.

5. #185 SP
    Manager paul's Avatar
    Da, acest content e shareable, deci beneficiati amandoi.

6. #186 SP
    Member alexxx02's Avatar
    Mulțumesc pentru răspuns

7. #187 SP
    Gata, este gold

8. #188 SP
    Manager paul's Avatar
    Next Gen Immersion Trailer:

9. #189 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    deja ...sunt ud ! hahahah! exact ce astepam sa vad de la un trailer pt NextGen

10. #190 SP
    Junior Member bastardpig's Avatar
    Quote Originally Posted by Kratos666 View Post
    Până acum, ce am văzut îmi place, vreau doar sa îl văd pe Odin....dacă o sa am posibilitatea sa îi omor pe ăstea doi (Thor) sunt mulțumit ������������
    Am citit un leak mai vechi pe reddit de doua luni, dar nu cred ca e real. Daca era real, Sony cerea sa fie sters.
    Pentru cine e curios, gasiti in spoiler. E un GOW2 + GOW3 + Thor Ragnarok +Assassins Creed Valhalla- Ragnarok la un loc!
    Asta ca sa banuim pentru ce dam 70 euro!
    Eu zic ca o sa merite daca o sa fie putin similar cu ce scrie aici.

11. #191 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Interesanta ideea dar nu explica pictura de la finalul GOW 2018. Sper sa nu o lase in pom si sa aiba un ending satisfacator

12. #192 SP
    Pana acum am dat de trei opțiuni, legat de pictură, una se potrivește cu leak ul de mai sus , acuma o sa vedem în 3 săptămâni

13. #193 SP
    Junior Member bastardpig's Avatar
    Muralul ala o fi o secventa in care:

btw:

Fanii insista ca urmatorul GOW sa se petreaca in Egipt.
    https://www.thegamer.com/god-of-war-...ancient-egypt/
    https://www.gamepur.com/news/god-of-...after-ragnarok
    https://screenrant.com/god-war-ragna...y-norse-greek/

14. #194 SP
    Member Peetzy's Avatar
    Mda, și pe urma în Mesopotamia, Japonia, la azteci, ca vorba aia, precedentul e creat deja... QuetzalKratos

15. #195 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Reviewer-ii au primit aseara jocul, si embargo-ul expira in 3 Noiembrie, 18:00 ora noastra.
    Vinerea asta vor putea posta "first impressions".

16. #196 SP
    Reviewer-ii p izdii, asta este o prostie, primeste unii care nu au nici o treabă și astea care sunt fanii așteaptă încă 2-3 săptămânii, îți dai seama... ce ma interesează ce zic aia cu prima lor impresie

17. #197 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    E foarte tare ca au primit jocul cu un avans atat de mare si nu vor face un review grabit, doar pentru ca embargo-ul este in 3-4 zile, la un joc de 30+h (cum se intampla de regula)

Eu sunt curios daca avea voie sa zica ce a zis, pt ca de regula nu ai voie sa zici niciun cuvant despre primit cod sau faptul ca-l joci, pana nu se ridica embargo pentru teasing...

18. #198 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Mult succes la evitat de spoilers !

19. #199 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    "Literally shaking and crying" wtf reviewer mai e si ala...

20. #200 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    "not really" zice, 2 caractere mai incolo .
    Recomand canalul lui Skill Up , are si un podcast tare interesant "Friends Per Second" .

---------- Post added 18-10-2022 at 16:55 ----------

https://blog.playstation.com/2022/10...scenes-series/

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 18 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 ... LastLast