Avand in vedere ca stim cu totii povestea Ragnarokului, nu inteleg de ce trebuie sa mai dam spoiler, ca stim cum mor toti zeii nordici.
Dar fiind God of War, o sa fie altfel povestea. O sa aiba 60 de ore si 15 bossi!
https://www.reddit.com/r/GamingLeaks...ull_plot_leak/
In universul in care se desfasoara GOWR, Ragnarokul nu se implineste.
Kratos si Atreus se duc in Muspelheim sa-l caute pe Surtur, gigantul de foc pe care l-ati vazut in Thor Ragnarok ce distruge Asgardul cu sabia sa de foc si in Assassins Creed Valhalla in care se bate cu Eivor/Odin.
Eh, aici nu o sa-l vedem.
Nici pe lupul Fenrir din Assassins Creed Valhalla ce trebuia sa-l infulece pe Odin/Eivor, pentru ca in universul GOWR l-a omorat Odin.
Si sarpele gigantic Jormungandr o sa fie omorat tot de Thor.
Asta pentru ca Thor si Odin au aflat profetiile si stiu cum sa-si previna moartea si Ragnarokul.
Dupa aia spune ca Thor si Freya recruteaza o armata pentru a-l razbuna pe Baldur, iar Odin se deghizeaza in piticul Durlin cu monoclu.
Te bati de 3 ori cu Thor, in casa lui Kratos, in Vanaheim cand e ajutat de Freya si apoi in Asgard.
Odin nu o sa fie ca Zeus, o sa fie mai rau. Ca lupta cu el va fi la nivel psihic si magic, cu puzzle-uri.
Apoi Odin il captureaza pe Loki si il duce pe Asgard, si il omoara pe Brok.
Kratos se duce in Asgard, se bate cu Heimdall, apoi cu Thor si il salveaza pe Loki care e torturat de Odin cu venin de sarpe.
Loki il omoara pana la urma pe Thor dupa ce il naste pe noul Jormungandr ca in profetia de la finalul lui GOW 2018 (nu intrebati cum o face, dar stiu ca Loki e non-binar, adica e si baiat si fata) si deschide un portal de calatorit in timp, pe arborele Yggrassil.
Kratos si cu Loki calatoresc in trecut si se intalnesc cu Faye, sotia sa si mama lui Loki, care e un gigant de gheata, si discuta pentru a chema gigatii la lupta in universul lor.
Se intalnesc si cu Angrboda, un alt gigant de gheata, dar deghizata in fetita mulatra, care se intampla sa fie fiica lui Tyr si a lui Anuke.
Kratos si Loki calatoresc in timp si omoara Normirii, un fel de Surorile Destinului din GOW 2.
Loki il gaseste pe Fenrir, dar lupul fiind salbatic, aproape il omoara pana il salveaza Tyr si isi sacrifica mana, asa cum spune legenda.
Il dreseaza pe Fenrir si se duc sa-l omoare pe Odin.
Cei trei se intorc cu Fenrir inapoi in universul lor, unde se intalnesc cu Odin si Freya.
Freya il readuce la viata pe Baldur, dar sunt omorati de Loki.
Intre timp, Kratos se bate cu Odin printr-un mind-fight si obtine arma sa, Gungnir, si il loveste pe Odin.
Dar Odin, inainte sa moara si sa fie infulecat de lupul Fenrir, trezeste dragonul Nidhogg (pe care l-am mai vazut in Age of Mythology, un dragon cu coarne de cerb).
Nidhogg declanseaza Ragnarokul.
Dupa o mare batalie ca-n Avengers Endgame, Loki devine regele Asgardului.
Kratos se desparte de fiul sau si pleaca cu Tyr in Egipt.
Dupa credits, Loki viseaza ca o sa aiba o fiica, pe zeita infernului, Hela, care am vazut-o si in Thor Ragnarok, si o priveliste cu Kratos calatorind in Egipt.
Bookmarks