Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 18 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 ... LastLast
Results 241 to 260 of 356

Thread: God of War: Ragnarök

1. #241 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Nu inteleg de ce nu au mers in 60fps pe un 1440p fix, cu checkerbording sau alta solutie de upscalling, dar acelasi nivel de detaliu ca la quality mode...

Ma feresc sa vad orice video pana nu-l joc, dar daca diferentele sunt la fel de mari ca la Horizon FW e nasol. Personal HFW am preferat sa-l joc in 30fps din cauza asta
    Calitatea 2160p ul ala se vede cel mai bine la diagonalele mai mari si daca te dai mai aproape de TV . La Horizon FW se pierde mult la calitatea imaginii daca optez pt 60fps (performance ) .Asa l-am jucat si eu. Modul 120hz/40fps reprezinta compromisul ideal dar …nici ala nu e precum resolution/quality 4k/30fps. (More power needed!)

2. #242 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Nu-mi pasă cum arată, 60fps sa fie si sa se simtă bine gameplay-ul. Analizele astea tehnice deja sunt exagerate. De parcă in frenezia luptei mai observi chestiile alea pe care ei le-au văzut doar dupa ce au oprit cadrul si au făcut zoom....

3. #243 SP
    Member cosmin1088's Avatar
    Si eu am observat diferente suficient de multe in 60fps la HFW incat l-am jucat doar in 30fps mode. Poate ca pe diagonale mai mici e altfel, nu sesizezi asa usor.

La GOW: Ragnarok e alta poveste, daca HFW parea chiar next-gen pe PS5, aici avem 99% un joc IDENTIC pe toate consolele.
    Nu ma intelegeti gresit, jocul arata bine, se misca bine indiferent de consola, dar este un joc PS4, asa cum au declarat si developerii.
    Diferenta pe PS5 vine strict din forta bruta a consolei.

Problema este ca au cerut taxa aia de next-gen. Doar ca nu exista next-gen aici. E doar Sony milking us again.
    In rest, e o lansare perfecta, un joc fara probleme tehnice, review-urile sunt de GOTY.

4. #244 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Varianta de ps4 are free update pe ps5? Modurile alea banuiesc ca sunt locked dupa versiunea jocului si nu dupa consola pe care o avem.

5. #245 SP
    Member cosmin1088's Avatar
    E 10$/€/£ taxa de ugprade PS4 > PS5.

6. #246 SP
    Junior Member bastardpig's Avatar
    Pana acum am vazut nici macar 30 minute de leak din joc raportat la durata totala a jocului de 40 de ore. Da, parti din boss-fights si cateva dialoguri, dar nimic raportat la durata jocului sau ceva semnificativ. M-am uitat doar ca sa-mi fac o idee, ca din recenziile super laudative nu stiii cum se desfasoara naratiune a si cum se manifesta mecanicile de gameplay (din pacate, epoca cand erau recenzori de calitate a apus) si apoi sa ma conving daca merita cumparat imediat sau mai astept pana la reducere. Asa fac la toate jocurile mult asteptate.

Pot sa zic ca e un record ca n-au dat pana acum leak la ending, nici video, nici scris. Deci, nu sunt atat de nesimtiti aia de au primit codul jocului mai devreme, mai ales ca mai sunt 4 zile.

La GOW3 aflasem sfarsitul cam pe 8 martie 2010, cu 8 zile inainte de lansarea jocului, postat pe YouTube si filmat cu .....telefonul mobil.

7. #247 SP
    Member Bogdan47xD's Avatar
    https://twitter.com/PlaystationSize/...05645620244480

36 de trofee in total pentru platina: 16 bronze,15 silver si 4 gold ( fara trofeu pentru dificultate )

8. #248 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Santa Monica Studio has confirmed that God of War Ragnarok will support full localization (voice and text) in 11 languages (13 if you count European and South American variations). An additional eight languages will be covered via subtitles.
    https://www.playstationlifestyle.net...guage-support/

Am doua mentiuni de facut, nu ma pot abtine, mi se par cel putin delicioase cele 2 situatii :

1. Mi se pare genial cum SONY vin ca ipocritii si inchid site-ul playstation.com din Rusia (ce vina are gamerul de rand neimplicat in mizeria care se intampla?), dar certifica localizarea full in limba rusa pentru unul dintre cele mai vandute titluri, intr-o tara in care se stie ca fac diaree de la limba engleza, daca nu le traduci tot nu cumpara.
    Eh, poate s-au gandit la userii din Uzbekistan si Kyrgyzstan care na... importa consolele de pe te miri unde ei neavand suport oficial, dar trebuie sa aiba localizare full, nicidecum nu s-au gandit sa faca profit ca niste ipocriti de pe urma jocului cumparat fizic de rusi, in Rusia.
    "Tati n-avem ce sa facem ca ne obliga astia sa ne prefacem ca va inchidem, ca niste ipocriti, dar voi stati linistiti si cumparati acolo milioane de copii de jocuri ca localizarea full ramane, are grija tatutzul".

2. Bagi localizare in limba croata unde sunt maxim 200.000 de gameri pe toate platformele, daca sunt si aia, dar lasi tarile nordice pe afara.
    Nu e un rage ca lipseste Romania si este adaugata Croatia, dar mi se pare cel putin haios sa lipseasca Suedia, Danemarca, Norvegia si Finlanda care au localizare oricand la orice.

Sa traiasca Kristijan de la SONY care a terminat facultatea la Rijeka.

9. #249 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Rusia are un numar imens de "expats" prin toata lumea, nu vad de ce ar trebui sa boicoteze complet limba lor.
    Si probabil conteaza si cererea de localizare; la noi (si in tarile nordice) nu cred ca e o cerere prea mare - ceea ce eu consider un lucru pozitiv.

10. #250 SP
    Nu am dorit sa ii boicoteze nimeni, din contra, mi se pare absurd sa dai intr-o comunitate de gaming din motive politice, dar mi se pare absolut scarbos felul in care au procedat.
    Pe de o parte baneaza ca niste jegosi un website si un Store digital doar de fatada, dar pe de alta parte le plac milioanele de $ adunati de la gamerii din Rusia care le cumpara jocurile in format fizic. Cu ce sunt mai vinovati rusii de rand care traiesc inca in Rusia fata de cei care traiesc abroad?
    De ce banezi in the 1st place daca iti este clar ca vrei sa le iei in continuare banii pe jocuri?

Cat despre cererea de localizare iarasi nu mi se pare elocvent, 3/5 tineri din Polonia sau Cehia vorbesc engleza la un nivel mai fluent decat in Romania si totusi au totul localizat, ba chiar in multe situatii dubbed direct.
    Eu personal vad treaba cu localizarea mai mult ca pe o treaba de respect, nu neaparat bazata pe cunostintele de limba engleza.

Referitor la tarile nordice ai dreptate, vorbesc toti engleza aproape nativ, dar totusi se traduce tot dintotdeuna, pana si pe cutia de PS5 scrie in limbile locale, la fel ca in EFIGS.

In fine, nu e o chestie care ma afecteaza, dar vroiam sa subliniez ridicolul situatiei .

11. #251 SP
    Nu stiu unde ai citit ca e vorba doar de store-ul digital, o simpla cautare pe Google confirma ca nu mai vand nici console nici jocuri fizice in Rusia: https://www.protocol.com/bulletins/s...e-russia-sales.
    Si decizia sa-l traduca in rusa cu siguranta a fost facuta inainte de inceperea conflictului.

Eu personal vad treaba cu localizarea mai mult ca pe o treaba de respect ...
    Nicio corporatie nu face munca "din respect", fiecare decizie care o iau se traduce in profit.

12. #252 SP
    Confirma cine? Un site care scrie ce este pus sa scrie?

Sunt sute de gameri inca activi in Rusia, este suficient sa faci browse pe cativa dintre gamerii din Rusia aici, ai sa vezi ca ii doare fix in adidasi de minciunile astora de la SONY si se joaca pe PlayStation zi de zi fara probleme, deblocand trofee al caror tracking nu ai cum sa il pacalesti. De unde isi cumpara jocurile daca SONY nu mai vinde acolo nimic?
    Atentie, daca pe PSNProfiles apare ca acel account este de Rusia apoi el chiar este de Rusia, regiunea este automat preluata din SEN account nu este custom pe site, nu ai cum sa faci nici magaria cu Store migration ca la Microsoft! Digital sau fizic, acele jocuri ruleaza zi de zi pe conturi rusesti. N-or fi toti expatzi care cumpara jocuri region free .

De unde si-a cumparat asta Stray, lansat dupa inceperea mizeriei si dupa ce SONY a pretins ca inchide tot?

Referitor la profit ramane in aer, nu stiu ce profit face SONY prin decizia de a traduce jocul in limba croata, dar este doar parerea mea.

Scuze pentru offtopic, ne mutam in alta parte daca e nevoie dar eu am cam spus ce am avut de spus.

13. #253 SP
    Ce suna mai logic oare?
    Ca oamenii aceia folosesc VPN-uri ( ori importa jocurile in format fizic ), sau ca Sony minte pe fata presa si oamenii doar ca sa vanda jocuri in continuare?
    Nu zic ca Sony sunt perfecti dar multe din argumentele astea mi se par exagerate.

14. #254 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Decizia de a localiza intr-o limba sau alta vine de la developerul jocului, nu de la sony. Daca Santa Monica au decis ca vor sa faca in rusa si nu in norvegiana, au avut motivele lor. In general se ia in calcul dificultatea de a localiza intr-o limba vs potentialul public. Daca publicul care ar beneficia de asta e mare, atunci se investeste, daca e mic si mai sunt si costuri ridicate (localizarea nu inseamna doar traducere cuvant cu cuvant ci si cultura, context, expresii similare, etc. + spatiu pe UI si in meniuri pt fiecare limba ca sa nu se verse textul in afara butonului de exemplu) atunci nu prea se ia in calcul.

15. #255 SP
    Member Antiohh's Avatar
    Nu inteleg de ce oamenii care stiu engleza sunt atat de afectati pt o limba. Niciodata nu mi-am pus problema: oare de ce jocul acesta nu este in limba mea/dar este in limba x. Pot intelege la lucruri pt copii, dar sora mea deja de la varsta de 12 ani poate sa se uite la filme cu subtitrare in engleza si este un copil mediu pe partea de ,,talent lingvistic,,. Eu chiar pun mereu subtitrarea doar in limba engleza pe serviciile de streaming, pt ca traducerile sunt ciudate in limba romana.

16. #256 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    ^ Am mai zis-o si altădată, voi trăiți într-o bulă în care toată lumea stie engleză si presupuneți că asta se aplică și la restul.
    E suficient să dai o geană pe grupurile de Facebook de gaming de la noi și o sa vezi o sumedenie de întrebări de genul "ce fac aici" cu screen-uri unde scrie exact ce trebuie făcut, dar in engleză. E clar că majoritatea nu le are prea bine cu ingliș...
    La naiba, sunt mulți de nu înțeleg 100% nici in română o propoziție mai mare de 5 cuvinte...

17. #257 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Pai multi de pe aici nu s-au nascut cu gadget-uri cu meniuri in romana, cu jocuri taduse etc. si ne-am descurcat cu engleza. N-am facut engleza la scoala, nu am fost invatat de altcineva dar uite ca si acum imi tin telefoanele cu meniu pe engleza ca asa obisnuit sunt ca daca il pun pe roamana nu mai cunosc unii termeni folositi la anumite functii.

Asa am crescut si cu ZX Spectrum, cu Commodore 64 si apoi PC, a trebuit sa dibuim unele lucruri si nu am murit fara romana. Nu exista google translate si alte minuni. Acuma moare lumea daca nu are desene animate dublate, filme subtitrate si jocuri de consola pe romaneste! Nici sa fie jocuri dublate nu as alege sa ruleze astfel.

Chiar si daca ma uit la un film Korean nu-i setez audio pe engleza, ii pun subitrare in roamana daca exista, daca nu subtitrare in engleza si ma uit la film/serial in limba originala cum a vrut regizorul sa lase filmul, chiar si vocea si felul de exprimare a unui artist face parte din actorie deci nu vreau sa denaturez un material.

Chiar m-am uitat si la serialul Lupin, este in franceza si lucrul asta ii da o semnatura, nu l-as putea concepe dublat dar nah, nu toti ne-am nascut de pe vremea lui Ceausescu sa avem lipsuri si apoi sa apreciem ceva fara sa facem pipi pe noi daca nu-i cu manual/meniu/dublat/subtitrat in romana. Aici in vestul tarii prindeam pe vremea lui Ceausescu canalele TV ale maghiarilor, la romani nu vaeai la ce sa te uiti fiindca se difuza foarte putin. Nu stiam o boaba pe ungureste dar uite ca in cativa ani intelegeam orice desen animat sau film si ne bucuram ca avem macar la ce sa ne uitam.

18. #258 SP
    Member Kratos666's Avatar
    Hai gata cu fotosinteza!, ce sincroane, subtitrări sau 4k/120 fps...astea cu experiență îl platineaza cu tv ul oprit

19. #259 SP
    Jocurinoi.ro mi-au confirmat ca pe maine ar trebui sa ajunga precomenzile .

EDIT: in AWB apare expediat de ieri seara .

20. #260 SP
    Member smits's Avatar
    Macar la ei
    ..
    Gamers.ro caca maca.
    O sa il iau de pe store cred.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 18 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 ... LastLast