Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 304 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 23 63 113 ... LastLast
Results 241 to 260 of 6071

Thread: PlayStation Plus

1. #241 SP
    Banned burtica's Avatar
    am eu psn + PE 3 luni care urmeaza sa expire luna asta o sa va tin la curent

2. #242 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Quote Originally Posted by AndyZ View Post
    Dar daca iti expira Plus-ul si dupa ceva timp il reactivezi, primesti inapoi toate chestiile pierdute cand nu ti l-ai reinnoit?
    Eu aveam automatic funding la PS Plus (adica sa imi ia Sony automat bani din wallet pentru plata a inca 3 luni cand expirau primele 3) si tot nu a fost destul, mi-au expirat toate jocurile de pe PSP pe care le downloadasem de pe PS Plus. Nemaifiind in oferta PS Plus cand am cautat sa le redownloadez, nu am mai avut cum sa mai fac rost de ele.

3. #243 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Nu le aveai in lista de downloads?

4. #244 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    le downloadasem direct cu PSP-ul de pe contul de UK cu care eram abonat la Plus. Nu mai apareau in nici o lista de download.

5. #245 SP
    Member viezure's Avatar
    Si temele gratuite, si alea dispar?

Dar ce cumperi la oferta iti ramane, banuiesc ca aici nu sunt surprize

6. #246 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by AndyZ View Post
    Dar daca iti expira Plus-ul si dupa ceva timp il reactivezi, primesti inapoi toate chestiile pierdute cand nu ti l-ai reinnoit?
    da

7. #247 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Jocurile ce vor fi disponibile gratuit pe PlayStation Plus luna aceasta:

UK

Virtua Fighter 5: Final Showdown, Warhammer 40,000: Space Marine, Chime Super Deluxe, Darksiders, Renegade Ops, Outland, Oddworld: Stranger�s Wrath HD, inFamous 2, Motorstorm Apocalypse, LittleBigPlanet 2
    US

Virtua Fighter 5, inFAMOUS 2, Little Big Planet 2, Ratchet and Clank: All 4 One, Warhammer 40,000: Space Marine, Just Cause 2, Saints Row 2, Lara Croft and the Guardian of Light, Hard Corp: Uprising, Choplifter HD, Zombie Apocalypse Never Die Alone, Sideway NY

8. #248 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    wow. Just wow.

9. #249 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Pacat ca nu am spatiu pe hdd ca merita sa il reactivez

Sent from my iPad2

10. #250 SP
    Member Moromete's Avatar
    ...pe xbox360 exista asa ceva lunar ca nu cunosc? (jocuri gratis)...abia ce am mai jucat\sters cateva jocuri ca nu mai fac fata

11. #251 SP
    Member cristi-dinu's Avatar
    Pai numai cu jocurile astea mi-am scos banii pe cei 2 ani de Plus . Problema mea cea mai mare e ca am limita de 150 GB/luna la net.

---------- Post added 05-06-2012 at 07:51 PM ----------

Quote Originally Posted by Moromete View Post
    ...pe xbox360 exista asa ceva lunar ca nu cunosc? (jocuri gratis)...abia ce am mai jucat\sters cateva jocuri ca nu mai fac fata
    Ai dreptate. Eu am Just cause 2 inca sigilat. Cand au bagat Shift 2 Unleashed il aveam la fel sigilat. Daca mai fac astia "glume" de astea nu mai cumpar jocuri pe Blu-ray Disc.

12. #252 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    nope..pe xbox platesti sa joci online..si ai reduceri saptamanale..insa nimic gratis..

13. #253 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    Pacat ca nu am spatiu pe hdd ca merita sa il reactivez

Sent from my iPad2
    Sa stii ca ai dreptate, am HDD-ul full, e plin ochi. Nici cateva melodii nu mai pot sa bag pe el ). Pacat, ca mi l-as fi reactivat instant numai pentru Motorstorm...

14. #254 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Tocmai am downloadat toate 10 jocurile+2 bundle-uri de avatare (PSN U.S).

15. #255 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Ce ironic esti mai draga...xbox il are pe usher

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

16. #256 SP
    Senior Member Csander's Avatar
    Stie cineva pana cand e valabila oferta asta?
    Am citit stirea dar nu am gasit nici o data.

17. #257 SP
    Oferta este valabila pana la sfarsitul lunii, urmand ca dupa aceea 3 dintre jocuri din lista sa fie inlocuite cu cel putin alte 3. Vor fi intotdeauna cel putin 10 jocuri disponibile gratuit pentru membrii PlayStation+. Toate jocurile pe care le downloadezi gratuit vor putea fi redownloadat si folosite nelimitat atata timp cat ai abonamentul PS+ activ (chiar si daca iti expira si il reactivezi dupa o perioada de timp).

18. #258 SP
    Member claudiutk's Avatar
    Jocurile astea răm�n jucabile dacă nu mai platesti ps plus?

19. #259 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    nu..trebuie sa ai abonament activ pe consola..dar daca ai avea Xbox ar trebui sa platesti doar ca sa joci online..aici primesti si 10 jocuri gratis..doar astea din Iunie valoreaza cel putin 400 ron..

20. #260 SP
    Quote Originally Posted by claudiutk View Post
    Jocurile astea răm�n jucabile dacă nu mai platesti ps plus?
    Daca iti expira abonamentul jocurile nu vor mai putea fi accesat. Gandeste-te la PlayStation Plus ca la un serviciu de inchiriere a jocurilor digitale.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 304 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 23 63 113 ... LastLast