am eu psn + PE 3 luni care urmeaza sa expire luna asta o sa va tin la curent
Printable View
am eu psn + PE 3 luni care urmeaza sa expire luna asta o sa va tin la curent
Eu aveam automatic funding la PS Plus (adica sa imi ia Sony automat bani din wallet pentru plata a inca 3 luni cand expirau primele 3) si tot nu a fost destul, mi-au expirat toate jocurile de pe PSP pe care le downloadasem de pe PS Plus. Nemaifiind in oferta PS Plus cand am cautat sa le redownloadez, nu am mai avut cum sa mai fac rost de ele.
Nu le aveai in lista de downloads?
le downloadasem direct cu PSP-ul de pe contul de UK cu care eram abonat la Plus. Nu mai apareau in nici o lista de download.
Si temele gratuite, si alea dispar?
Dar ce cumperi la oferta iti ramane, banuiesc ca aici nu sunt surprize :D
Jocurile ce vor fi disponibile gratuit pe PlayStation Plus luna aceasta:
UK
USQuote:
Virtua Fighter 5: Final Showdown, Warhammer 40,000: Space Marine, Chime Super Deluxe, Darksiders, Renegade Ops, Outland, Oddworld: Stranger�s Wrath HD, inFamous 2, Motorstorm Apocalypse, LittleBigPlanet 2
Quote:
Virtua Fighter 5, inFAMOUS 2, Little Big Planet 2, Ratchet and Clank: All 4 One, Warhammer 40,000: Space Marine, Just Cause 2, Saints Row 2, Lara Croft and the Guardian of Light, Hard Corp: Uprising, Choplifter HD, Zombie Apocalypse Never Die Alone, Sideway NY
:| wow. Just wow.
Pacat ca nu am spatiu pe hdd ca merita sa il reactivez
Sent from my iPad2
...pe xbox360 exista asa ceva lunar ca nu cunosc? (jocuri gratis)...abia ce am mai jucat\sters cateva jocuri ca nu mai fac fata:o
Pai numai cu jocurile astea mi-am scos banii pe cei 2 ani de Plus :evil:. Problema mea cea mai mare e ca am limita de 150 GB/luna la net.
---------- Post added 05-06-2012 at 07:51 PM ----------
Ai dreptate. Eu am Just cause 2 inca sigilat. Cand au bagat Shift 2 Unleashed il aveam la fel sigilat. Daca mai fac astia "glume" de astea nu mai cumpar jocuri pe Blu-ray Disc.
Tocmai am downloadat toate 10 jocurile+2 bundle-uri de avatare (PSN U.S).
Stie cineva pana cand e valabila oferta asta?
Am citit stirea dar nu am gasit nici o data.
Oferta este valabila pana la sfarsitul lunii, urmand ca dupa aceea 3 dintre jocuri din lista sa fie inlocuite cu cel putin alte 3. Vor fi intotdeauna cel putin 10 jocuri disponibile gratuit pentru membrii PlayStation+. Toate jocurile pe care le downloadezi gratuit vor putea fi redownloadat si folosite nelimitat atata timp cat ai abonamentul PS+ activ (chiar si daca iti expira si il reactivezi dupa o perioada de timp).
Jocurile astea răm�n jucabile dacă nu mai platesti ps plus?
nu..trebuie sa ai abonament activ pe consola..dar daca ai avea Xbox ar trebui sa platesti doar ca sa joci online..aici primesti si 10 jocuri gratis..doar astea din Iunie valoreaza cel putin 400 ron..