http://www.cdkeys.com
Printable View
Robert Dinu
http://www.allromedia.com/
cdkeys.ro :)
LE: nu am vazut pagina asta =))
Jocuri Console si Gaming Cards la cele mai mici preturi
12 Month Xbox Live, Xbox Gift Cards, Dark Souls 2, Watch Dogs, Wildstar, Steam Keys, Cheap CD Keys, low prices from cdkeys.com
Nu stiu daca sunt cele mai bune ca pret dar eu de aici cumpar.
salut , mi-am cumparat acum 1 sapt PS 3 de la Altex , si am vazut ca este free trial pe PSPlus , momentan nu am bani sa cumpar o luna/un an ... si am decis sa incerc trial-ul de 14 zile , spuneti-mi si mie ce date trebuie sa introduc , mentionez ca am cont pe US ...
Eu nu am reusit sa activez trialul,datele de card romanesc nu au functionat.
cdkeys.com
intri pe facebokul lor si iti mai fac o reducere de 5% :D
Merg foarte bine datele de card romanesc, dar adresa trebuie sa fie din US respectiv UK (de unde ai contul).
Salut, poti cumpara chiar de la mine de pe site Jocuri Console si Gaming Cards la cele mai mici preturi , codurile sunt trimise instant in maxim 5 secunde de la plata prin paypal. SA ma anunti daca ai intrebari,
Bafta
sau poti lua de pe amazon.com
Ce credeti va intra la ps plus worms battleground pe ps4 sau merita sa-l cumpar?
eu ma gandesc la killzone shadowfall... dar cu siguranta nu are cineva răspunsul
Kilzone e joc AAA,ma indoiesc sa-l dea prea curand gratis.eu zic sa-l cumperi mai ales ca s-a ieftinit.
Cred ca il vor baga la PS Plus pe PS4 incurand . Eu zic sa mai astepti si luna urmatoare sa vezi daca o sa fie , daca il vrei neaparat mai repede atunci ai putea sa il cumperi , dar eu zic ca va fi la PS Plus sigur(mai devreme sau mai tarziu).
DriveClub, Knack iar anul viitor vom vedea cel mai probabil si KSF.
PS: sfârșitul anului o sa aducă si jocuri mai bune pe PS4. Nu vorbesc sa nu adorm, am postat mai demult o știre pe care nimeni nu a citit-o :)
PPS am mai spus si anul trecut ca urmează in 2014 store PS in România iar unii mi-au spus ca arunc gogoși
Cred ca o sa fie dat Killzone la PS+ in momentul in care o sa fie disponibile toate DLC-urile din Season Pass, pentru a stimula vanzarile acestora. Cand primesti jocul "gratis" iti vine mai usor sa dai banii pe DLC-uri. :)
Nu e vorba ca sunt prezicator, am si eu prieteni care aud de la alti prieteni lucrători pe la...Sunt si aici pe forum câțiva dar probabil nu au voie sa vorbească ;)