Dupa ce dai download iti apare in download list si pt Vita, eu l-am luat acum
Printable View
Dupa ce dai download iti apare in download list si pt Vita, eu l-am luat acum
Killzone Shadow Fall e free pe PS Store UK.
Eu nu stiu care e faza, la unii apare free iar la alții 34.99£
Nu stiu...ceea ce e ciudat e ca scrie : released 6 Aug 2014 :|
Nici la mine nu apare free
Nu stiu...poate va aparea mai tarziu free si la restul.
Posibil sa fie doar pt cei cu plus?mi a expirat pe uk si am doar pe us
Am impresia ca e varianta cu unlock. Degeaba se instaleaza ca trebuie sa faci buy. Cel putin asta era prin martie cand am cumparat PS4
LE Daca afla cineva dupa ce il instaleaza daca e asa sau nu poate ne anunta si pe noi
clar nu e free .. mie imi apare cu banii
Degeaba încercați acum, a fost free, a fost un glitch, eu l-am prins free și îmi merge. Acum se downloadeaza hărțile free, adăugați Valentin1605 pt multiplayer
Sa zica cineva daca merge si multiplayer .. am reusit sa-l bag in download list ( atunci cand a fost free ;) ) dar nu sunt acasa si nu am cum sa-l testez
aa , si inca ceva : dupa ce l-am luat in lista cu download apar 2 versiuni... prima are 35.6 GB , a 2 a are 37.5 GB :-? pe care s-o descarc?
Mie imi merge SP,MP nu am incercat inca.Suntem norocosi,luna asta am avut si noi in sfarsit un joc demn de PS+:p,si maine ne trezim ca ne cer pass ul ca sa l jucam=))
Nu are nicio treaba acel glitch cu PS Plus
Glumeam man,am facut o paranteza,ca tot suntem nemultumiti de ce ne ofera astia pe ps+.;;):-B
Întrebare
Dacă eu am activ contul de ps+ și vreau sa bag pe consola un alt cont cu jocuri care au fost pe ps+ dar acum a expirat subscripția voi putea reactiva respectivele jocuri printr-o reînnoire de 1 luna pe a le downloada, iar apoi sa le joc prin celalalt cont ps+ care e activ?
O sa le poți juca doar cat timp ai plus valabil pe contu de pe care le descarci.
ceva vesti despre urmatoru lot de jocuri gratis?