Attachment 254089
Printable View
marfa jocurile, Lara Croft il luasem dar nu regret si Limbo l-am jucat deja
GoW si Castle Storm abia astept sa le joc
O lună foarte bună dpmdv, sunt vreo 4 jocuri pe care nu le-am jucat și pe care le asteptam, în sfârșit a răsărit Soarele :))
GoW, Sound Shapes, Limbo și Lara :)
O luna buna pe PS3 poate, ca pe PS4 tot indieni suntem ...
tot indieni, asa e, metal gear solid ground zeroes, mi-a placut indieul ala, sa tot mai vina ca astea, sau lara croft din august, misto indieurile astea
Eu vorbeam de luna august, iar daca Lara Croft si "templul ei'' e vreun joc AAA, atunci da, sa tot vina d-astea.
Pe PS Vita sunt limitat la un singur cont/consola. Recomandati Romania, UK sau US?
Daca nu ai avut Plus pana acum iti recomand Romania. Eu sunt inca legat de UK din pacate :( Jocurile pe care le primesti gratis nu mai fac diferenta.
daca o gasesti o vreau si eu:)
Sony Wants You to Pick Your Next PS4 PlayStation Plus Freebie - Push Square
Cel mai probabil o să alegem porcăria lunii cu mâna noastră :)) Acum serios, e o idee foarte mișto, să vedem ce urmează.
Nu a apărut încă aplicația, nu?
Foarte frumos, foarte frumos, dar inca nu ne putem schimba regiunea PSN. Sau ID-ul. Sau sa stergem toate sutele de demo-uri si avatare din download list. Ca si Microsoft, Sony se pare ca intra in functii complexe cand ei inca nu si-au rezolvat probleme elementare.
Cum dau la un prieten ps+ ca nu mai apare secundary sau primary ?
Settings/Playstation Network-Account Management iar acolo o sa găsești sa activezi contul ca Primary .
Am gasit, multumesc
Eu le văd cu bani