Se adauga la ce ai.
Eu am pana in Iunie 2014;)
Printable View
Se adauga la ce ai.
Eu am pana in Iunie 2014;)
Foarte slabut luna Aprilie... Sper sa bage ceva mai calumea in Mai
Eu zic ca vin jocuri foarte bune:)Okami , The Cave , LOTR:)Jocuri foarte bune free:)Pai saracii de pe US ce sa mai spuna atatea luni , in afara de luna asta?
LE:I know man , dar eu spun ca tot e bun ce primim:)Eu sunt foarte interesat ce sale va fi pe US cu spring break:D
Eu am făcut o comparaţie cu ce a fost până acum in UK, mai rau ca in US nu se poate :D
Eu de la Mass Effect 3 n-am mai primit nimic. Nici primul episod din Walking Dead nu e gratuit.
Primul episod nu e gratis pt toata lumea?
Fiecare cu părerea lui, nu vad care e problema? Sau ne-am întors in comunism? Jocuri ca dead space 2, deus ex, mass effect 3, darksiders, sleeping dogs, sunt peste ce ofera luna aprilie, mai răsărit pare acel Okami HD, pe care il aştept cu bratele consolei deschise :)
Parerea mea.. in US cel putin luna asta PS+ aduce jocuri mai bune :D Macar luna asta sa se bucure si ei...
Uite acum ai ocazia sa cumperi Walking Dead la un preţ ft bun
salutare... sunt si eu nou cu ps astea am inteles ca iau card dau redeem si imi merge... intrebarea mea este...nu stiti vreun site de pe care pot cumpara cu moneybookers(skrill) ca paypal nu am...
l.e. gata am gasit...sunt putin cam orb ...
---------- Post added 05-04-2013 at 03:14 PM ----------
ati mai cumparat careva prin moneybookers ca eu am dat am cumparat dar codul inca nu mi-a venit...
Vezi pe electronicfirst.com, parca ştiu ca la ei merge sa cumperi prin mb
http://www.offgamers.com/
Am cumparat cu paypal si webmoney si nu am avut probleme niciodata
Hitman Absolution Digital Edition:
PS Plus members note: This title will be added to your Instant Game Collection on 1st May
Sursa aici - PlayStation Store ‘Declassified’ sale begins today – PlayStation.Blog.Europe
LE:Glad i could help bud:)
Si azi voiam sa il iau din Altex, thx Boghy
as vrea sa stiu si eu mai multe despre ps plus si daca se merita sau nu...
din cate am citit, platesti 40 euro pe an si ai acces la toate jocurile full aparute in perioada in care ai activat contul...si ca jocurile deja instalate, raman pe contul tau mereu, sau nu am inteles eu bine???va rog sa-mi explicati si mie, multumesc