Stiu ca le pierd dar sunt mai ieftine pe State. Oricum am Ps3 si nu mai innoiesc plusul
Am vb cu tipul care vinde pe AllRo - Media si mi a spus ca mi returneaza suma paltita. So all good.
Comerțul pe internet are nevoie de oameni ca cel care te-a rambursat. Nu-i spun numele să nu pară a fi reclamă, dar și eu am colaborat excelent cu el.
Sa înceapă distracția
PlayStation Plus | Your monthly games for Septemb…:
Leaving PS Plus:
3rd September: Road Not Taken
3rd September: FEZ
3rd September: Crysis 3
3rd September: Proteus
3rd September: Metrico
3rd September: LEGO Harry Potter 5-7 Years
Entering PS Plus:
3rd September: Velocity 2X
3rd September: Sportsfriends
3rd September: PlayStation Allstars Battle Royale
3rd September: Hoard
3rd September: TxK
3rd September: Joe Danger PS Vita
Pe US la fel
PlayStation Plus Free Games Lineup September 2014:
ca de obicei multi hateri pe majoritatea siteurilor si nu sunt multumiti cu luna care va urma. Dupa parerea mea este o luna destul de buna am auzit de velocity si parca e destul de dragut si din clip pare ok imi plac jocurile de genu asta restu nu prea ma intereseaza pentru ca nu detin ps3 sau vita. overall 7/10 pentru luna septembrie for the first sight.
luna septembrie cred ca e cea mai slaba in privinta jocurilor oferite
ne am plans de lunile trecute, dar vad ca sony ne arata cu adevarat ce inseamna o luna slaba
cry in 3...2...1 , nimic interesant pt. mine pe ps3, eh asta este , mai am ce juca pana luna viitoare
si poate o sa avem noroc next time.
Hoard e destul de bun, eu am jucat demo-ul si mi-a placut. Ce-ar fi sa le incercati mai intai si dupa aia sa spuneti daca va place sau nu? Valorea unui joc nu sta in triple A![]()
Arata-mi tu unde am zis ca a zis cineva de Hoard ca nu merita jucat. Mi-am spus doar parerea fata de el ca stiu ca e bun, poate altii nu stiau si asa, văzându-ma pe mine ca il laud, poate o sa-l încerce.
Jeez, calm your tits.
Dude, acolo ma refeream la general, ca de cand exista threadul asta mereu s-a plâns lumea.
Bookmarks