Inca odata UK tops US la jocuri free heheAwesome
![]()
O sa incerc deşi tentaţia e mare, vreau sa joc Uncharted GA si Soul Sacrifice mai ales acum cand urmeaza o perioada mai linistita
![]()
ia-ti acum cat mai ai modelul cu ecran OLED..
PS Vita Review (2013) => pe langa ecranul inferior, si materialele din care e facut sunt mai ,,ieftine"
On-Topic: FRAK ce luna buna pe PS+ !!
Inca nu au anuntat ce o sa urmeze pe US...
Sunt curios. Acum n-are rost ca Devil May Cry nu-mi place si Borderlands 2 deja e pe US, insa de luna viitoare cred ca-mi iau 1 an si pe un cont de UK. In felul asta nu o sa mai fie nevoie sa compar, o sa am tot!!! :X
---------- Post added 13-12-2013 at 21:08 ----------
Si eu mi-am luat, deja sunt prea multe jocuri faine si gratis care nu le pot juca. Imi ajunge pe 20 Decembrie. One more week. :X
Asta e o oferta foarte buna acum.
Sau asta daca vrei garantie in tara.
De unde imi recomandati sa cumpar playstation plus pentru 12 luni la un pret cat mai bun?
Pot sa incarc un cont de paypal la automatele alea portocalii la care se platesc tot felul de facturi si apoi sa cumpar de pe site-ul pus de RazvyLord pentru UK?
Va recomand aplicaţia TuneIn, este gratuita pt cei care au PS Plus. Posturile radio se aud foarte bine
Am un cont de UK si cand vreau sa introduc datele cardului pentru a activa acel trial de 14 zile, imi spune sa bag numarul cardului si adresa pe care a fost emis acest card. Cardul este valabil, emis de o banca din Statele Unite pe adresa din Romania. Cum pot face asta, daca eu ca tara am selectat UK, ca nu merge sa schimb![]()
Bookmarks