Multumesc mult @eangel. Am reusit sa activez.
Printable View
Ce oameni rai ce suflete goale și invidioase :))
Bun gasit tuturor.
Dupa o analiza indelungata, mi-am cumparat un PS4 si m-am lovit de problema activarii serviciului Playstation Plus pe cont.
Am cumparat o cartela prepay de la Altex, care nu a mers decat cu cont de UK, asa ca a trebuit sa-mi fac alt cont, inregistrat pe UK.
Intrebarea mea este daca exista cartele prepaid valabile si pentru conturi inregistrate in RO. Ar fi si varianta platii cu cardul, dar dupa ultimul scandal legat de securitatea de la Sony, am o retinere in furnizarea datelor de pe card.
Momentan nu exista carduri preplatite pe RO
Mi-am activat si eu contul PS+ pe o luna. Cu aceasta ocazie am achizitionat un joc la pret redus.
Daca dupa o luna nu mai prelungesc subscriptia se intampla ceva cu jocul respectiv?
Merci.
Iti ramane in cont dar nu il vei mai putea juca pana nu iti prelungesti abonamentul.
@OEE, a achizitionat un joc la pret redus, adica nu e joc gratis dat de PS Plus. Doar jocurile primite gratis din abonamentul PS Plus vor disparea peste o luna.
@bella jocul il vei putea juca oricand, jocurile cumparate raman in cont si sunt jucabile oricand.
Da, acum am vazut ca era vb de reducere si nu joc gratis.
Intradevar daca e la discount iti ramane mereu pe cont, chiar daca ai sau nu Plus.
Va multumesc pentru lamuriri.
Jocurile gratis aferente PS+ se schimba in fiecare luna?
PS Store trimite vreun email sau trebuie verificat periodic in Store cand apar jocuri noi gratuite.
da, se schimba lunar. ei trimit si mailuri, dar in general lumea incepe sa caute pe blog-ul lor care sunt jocurile de luna viitoare de pe la sfarsitul lunii precedente
Reduceri mari pe store la Dragon Age, Metro Redux, Tomb Raider,etc. In sfarsit vom incepe si noi sa ne permitem mai mult de un joc pe luna😄. Craciun fericit tuturor!
Am trecut ieri pe la media galaxy și erau și pe acolo reduceri
Salut. Are cine jocul Call of Duty: Advanced Warfare ? daca da , imi puteti spune va rog cat costa season pass'ul ??
Codul de Playstation Plus de 1 an cumparat de la Altex merge cu un cont romanesc ? :)
Nu. Verifica steagul ce apare pe coperta. Acela este cel mai probabil pt. UK.
Merge deoarece Romania este in Europa (cica), deci tot zona 2.
Ok. Poate ma insel eu...cu toare ca nu cred.
Merge doar pe UK.
Ai incercat tu ?