Ciudat, stiu ca ar fi trebuit să vină în format fizic. Daca sunt voucher merg si pe PSN RO
Ciudat, stiu ca ar fi trebuit să vină în format fizic. Daca sunt voucher merg si pe PSN RO
nu stiam sigur daca sunt dvd uri sau digitale ca abia poimaine ajung acasa sa le verific,dar din pozele de pe site am dedus ca sunt doar cdkey sau ceva de genu.dupa ce am vizionat un unboxing pe youtube mi am dat seama ca vin jocurile cu discuri si carcase
totusi intrebarea mea ramane daca sa mi fac cont pe ps romania sau ps uk?
am un cont pe uk care l utilizez pt ps3 ul din dotare.nu ma deranjeaza sa mi fac alt cont ca nu am jocuri digitale pe primu,deci nu pierd mai nimic de pe el
E mai comod pe Romania, preturile si reducerile sunt aceleași in toată Europa. Dar da, pierzi trofeele.
multumesc de raspunsuri
am decis sa mi fac cont pe romania chiar daca mi pierd trofeele.
iar la prieteni o sa le dau un nou invite si gata
Salut !
Stie cineva de ce nu pot sa fac plata de PSN ?cu un card VISA de la ING si nici de la BT cu un card MasterCard nu ma lasa... mersi de ajutor
La ING, din discuțiile din trecut pe forum, am văzut ca trebuie sa suni la ei, au blocat tranzacțiile pe PSN din cauza unor probleme.
La BT (am si eu card) trebuie sa iti mărești limita la tranzacțiile fara CVV (standard e 0). Limita o schimbi printr-o cerere la banca sau din Internet Banking BT 24, daca ai.
Suna la ing
Au blocat default playstation store-ul
Trebuie sa soliciti tu deblocare
Sent from my iPhone using Tapatalk
Salut !
Multumesc mult baieti ! S-a rezolvat si la BT si ING, prin telefon cu ridicarea restrictiilor. Acuma pot face linistit plati pe store![]()
Salut!
Am sunat si eu la ING si mi-au deblocat tranzactiile, dar tot nu-mi accepta cardul, contul e pe US, tre' sa-mi fac pe RO sa-mi mearga?
Doar pe Ro cu cardurile noastre. Pe US trebuie sa-ti cumperi carduri psn de pe diferite site-uri
De ce să îl pierzi,când poți sa pui ca primary pe contul de RO când vrei să faci plată și poți juca pe US,și ai scăpat de problema.
Trimis de pe al meu SM-A510F folosind Tapatalk
Nu m-am gandit la asta, asa o sa si fac.
Multumesc!
---------- Post added 19-09-2016 at 17:40 ----------
Mi-a acceptat cardul, acum am probleme cand vreau sa adaug fonduri in wallet, imi zice "The credit card information is not valid. Please check your entries carefully." Vreo idee?
M-am tot jucat cu address line si acum imi zice "Currently unable to add funds to your account. Please try again later."
Am pus asa: Str. NUMESTR nr. 0
Tu cum ai?
@Dant3 - nici direct nu pot, imi da asa: http://i.imgur.com/9967HT5.png
Daca ai 3 incercari nereusite o sa primesti un ban de 24-48 de ore asa ca iti sugerez sa astepti.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Bookmarks