Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 68 of 69 FirstFirst ... 18 58 66 67 68 69 LastLast
Results 1,341 to 1,360 of 1367

Thread: The Last of Us: Part II / Remastered

  1. #1341 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pai nu, fix asta ziceam de video de la DF - asta de fapt este un remaster la fel cum se gaseste in muzica sau filme - acelasi lucru dar la o calitate putin mai buna sau alt format, atat. Fara texturi refacute, efecte noi, poligoane mai multe, samd. Nu, acelasi lucru.

    Pe cand aici avem si chestii extra, iar totul nu este la pret full, cum ar fi la o melodie/un album sau un film. Ba mai mult, este doar 10$ dar nu esti obligat sa-l iei, daca nu vrei. Poti juca linistit versiunea de PS4 cu patch de 60fps si ala este jocul.

  2. #1342 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Oricum nu mai am discul de PS4, a fost o perioadă 50 ron la Altex dar nu știam pe atunci ca va fi un remaster cu opțiunea de upgrade. L-aș juca pe PS5 fiindcă si eu l-am jucat pe PS4. Si ca ai adus aminte de filme, la unele remaster-uri se lucrează foarte mult, se folosește alt gamut de culoare, se face color grading din nou de la A la Z in standarde HDR (HDR10 si unele si in Dolby Vision), unele coloane sonore sunt remixate si ele, am văzut filme din anii 90 care zici ca is filmate azi.

  3. #1343 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Grounded II: Making The Last of Us Part II

  4. #1344 SP
    Member ExocrathX5's Avatar
    Ca primul Grounded și ăsta a fost fenomenal. Eye opening cum se zice și mi-a confirmat încă odată de ce ND sunt printre top în industrie.

    Dur și la obiect, arată procesul prin care au trecut oamenii ăștia să facă un joc cu adevărat special.

    E bine că au scos la lumina zilei și toxicitatea și imaturitatea de care au dat dovadă "fanii", totodată și efectul asupra devilor.

    Cu siguranță o să apreciez și mai mult un joc de această anvergură și sper ca noul mod de a lucra fără crunch să îi ajute la următorul proiect.

  5. #1345 SP
    Member morphine's Avatar
    Well pana la urma sa inteleg ca e semi-confirmat ca va fi partea a 3a?
    Vad ca nu vorbeste nimeni despre asta pe aici iar eu sunt super hyped deja.

  6. #1346 SP
    Member lucicleric's Avatar
    E doar in faza de concept. In vreo 3-4 ani poate il vom vedea....doar daca sezonul 2 va fi un succes, vor fi fortati sa scoata jocul probabil.

  7. #1347 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Ce treaba are lansarea unui nou joc Last of Us cu serialul? Jocurile au apărut inainte de serial si au un fan base mare si asta nu din cauza serialului ci din cauza că jocurile au fost bune. De exemplu mie nu mi-a plăcut foarte mult serialul si nu ma interesează dacă sezon 2 are succes sau nu, stiu ce pot face astia de la Naughty Dog si le voi cumpăra jocul care nu are cum sa fie prost!
    Plus că audiența serialului nu se rezumă doar la gameri, au văzut serialul mule persoane care nu stiu nimic de joc asa ca nu vad de ce sa fie influențată lansarea unui joc din cauza sezonului doi a unui serial. Dupa succesul primele doua parti cred ca TLOU2 Part 3 este iminent si nu este legat de succesul ce-l are HBO cu serialul.

    P.S. Mongoloida aia de Bella Ramsey numa nu aduce a Ellie, dupa părerea mea nu au ales bine cine sa joace rolul lui Ellie.

  8. #1348 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Pai cam ce treaba sa aiba in afara de faptul ca e major spoilers pentru un joc? Ai uitat ca gamerii isi pierd mintile daca isi iau spoiler? Ala ar fi motivul principal pentru care vor fi nevoiti fie sa devieze mult de la poveste sau sa scoata jocul mai repede. Also, daca ai vazut serialul, jocul isi pierde din farmec, ma refer la poveste si judecand dupa sezonul 1, nu s-au abatut de la material deloc ba mai mult au adus si mai multe detalii despre side characters.
    Eu unul nu fac parte din gamerii care plang pentru spoiler dar sa ne aducem aminte ca au fost in stare sa ameninte viata actorilor doar pentru directia in care s-a dus povestea. Lumea e mai nebuna decat o percepem noi in Romania cel putin. Fanbase-ul gamingului in Ro este low spre inexistent si poate ca e mai bine asa ca nu sunt atat de multi fanatici

  9. #1349 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Și eu aștept partea III, serialul e slăbuț.

  10. #1350 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Quote Originally Posted by lucicleric View Post
    Pai cam ce treaba sa aiba in afara de faptul ca e major spoilers pentru un joc?
    Stai liniștit ca nu o sa se facă un sezon 3 înaintea jocului.

  11. #1351 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Quote Originally Posted by Srachi View Post
    P.S. Mongoloida aia de Bella Ramsey numa nu aduce a Ellie, dupa părerea mea nu au ales bine cine sa joace rolul lui Ellie.
    Ce treaba are infatisarea personajului? Mie mi se pare ca o joaca foarte bine pe Ellie, exact ca in joc, ce conteaza ca are alta moaca? Prefer asa decat sa fie una care seamana perfect si o joaca prost. Culmea e ca mi se pare ca Bella seamana f mult cu Ashley Johnson, actrita care o interpreteaza pe Ellie in joc
    Si fiica lui Joel arata complet diferit (e alta rasa, first of all) dar a jucat asa bine rolul ala scurt incat a fost irelevant.

  12. #1352 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Dacă se dorește o ecranizare bună se tine cont si de înfățișare si contează enorm, vizionând serialul nu am avut impresia ca o văd pe Ellie asa ca pentru mine a contat. Dar mai nou nu se mai tine cont de nimica, probabil si Gandalf o să ajungă de culoare neagră, poate chiar si gay, Galadriel bărbat sau non binar. Non binarii astia is cei mai tari, nu-s nimic, ba se cred plante ba animale, ba avioane, barbat sau femeie nu-s, ma intreb atunci cu cine naiba mai fac atunci astia sex, cu capre, țapi, măgari si vaci?

  13. #1353 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Mie nu mi-a placut Bella Ramsey nici ca fizic nici cum joaca ca actrita iar pentru Sarah au adus o actrita de culoare cand ea in joc e alba.
    Jocul avand destule personaje de culoare.

    E trendul american woke. Isi bat joc de orice, intr-un serial "documentar" pe Netfix Cleopatra e de culoare cand e a fost tot timpul alba de origini grecesti.

    Sper ca nu fac aceeasi mizerie si in Parte III ca in seriale. Americanii au luat-o rau pe aratura cu trendul asta woke si cu genurile.


    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Grounded II: Making The Last of Us Part II
    Le-am vazut si eu pe amandoua, excelente.

  14. #1354 SP
    Member ExocrathX5's Avatar
    La ce discuții acem aici e clar că The Last of Us încă e o rană nevindecată pentru mulți.

    Toate astea doar pentru că nu s-a dus în direcția în care se așteptau "fanii".

  15. #1355 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Eu cred ca exagerati cu woke-ismul, cel putin la serialul tlou. Sunt de acord ca e un trend nefast si care, sper eu, o sa se curete in momentul in care companiile vad ca ii costa bani (pt ca ii costa, Cleopatra ala a fost un mega fail, de exemplu), asa cum tot sper sa faileze si porcaria de Witcher de pe Netflix ca e un gunoi abject. Dar vedeti sa nu cadeti nici intr-un slippery slope de genul "au facut-o pe Sarah, un personaj care apare 20min, negresa, chit ca si-a jucat rolu la perfectie, CE URMEAZA GANDALF NEGRU?".

    Problema, imo, apare cand fortezi nota aducand un actor care face parte dintr-o minoritate doar pentru ca face parte dintr-o minoritate si nu pentru ca e convingator ca personaj. Lucru pe care nu l-am regasit in serial (asa cum o vad in altele gen Wheel of Time sau Witcher).

    Nici mie nu-mi place moaca lu' Bella, dar daca joaca bine si chimia cu Pedro Pascal e acolo (iar asta e absolut indubitabil), it's ok in my books. E miniona, nu-i obeza, trage inspre personaj. Sa nu mai spun ca episodul cu Bill si Frank a fost absolut minunat si nu s-a simtit ca fiind ceva fortat si woke.

  16. #1356 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Mda, pe unii ii ingrozeste "woke"-ul asta .
    Orice decizie stupida trebuie pusa pe seama lui, dar este complet ignorat in proiectele care sunt de mare succes.
    De exemplu in primul Last of Us se confirma ca Ellie este gay si nu s-au plans multi de lucrul asta, dar in Part 2 fiecare personaj non-straight trebuie atacat; unii chiar o considera trans pe Abby desi in joc se vede clar ca asta nu e adevarat.
    La fel si cu Baldur's Gate 3, care este mult mai "woke" decat majoritatea jocurilor din ziua de azi, dar de ala nu se iau la fel de mult pentru ca a primit prea multe premii GOTY.

  17. #1357 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Pai cum ziceam, se simte acolo unde e fortat si unde nu e. In BG3 nu se plange nimeni pentru ca nu e fortat, nu face din treaba aia o intreaga chestiune politica - pur si simplu asa e lumea, asa sunt personajele, mira-m-as sa nu fi avut Astarion o sexualitate flexibila
    Daca venea cineva la Larian si zicea "faceti-l pe cutare gay ca sa fim si noi in trend" s-ar fi simtit imediat artificiul.

  18. #1358 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    sexbobomb91
    Pe mine nu m-a deranjat nimic la jocul TLOU PART II, poveste, personaje, grafica, gameplay. E un joc excelent.
    Am avut emotii puternice legate de Abby, Joel, Ellie dar nu as schimba nimic din firul narativ.
    Abby ca personaj e bine realizat iar mesajul jocului in care spune clar ca violenta naste si mai multa violenta e foarte bun.

    In schimb la serial nu mi-au placut modificarile pe care le-au adus.
    Poate chestia de fizic e discutabila dar nu mi-a placut nici cum joaca ca actrita.

    Din punctul meu de vedere intr-un serial sau film bazat pe un anumit continut, joc, manga etc pe langa performanta actorului ar trebui ca personajul sa semene si un pic fizic.

  19. #1359 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Ok, atunci ce parere ai despre castingul pentru sezonul 2? Abby nu seamana cu Abby si nici Dina nu seamana cu Dina (ambele actrite sunt de 10 ori mai dragute decat variantele lor digitale)
    Btw, scuze daca prelungim offtopic, dar eu nu-l vad ca pe offtopic pentru ca sunt comparatii cu jocul si abordari de situatie, dar recunosc ca e tras de par argumentul
    Attached Images Attached Images tlou-season-2-dina.jpg ko36alocb5bnfdaaxkcxq2edee.jpg

  20. #1360 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Pai nu avem parere buna, Kaitlyn Dever(No One Will Save You) este o fetita slăbuță si nicidecum nu seamănă cu Abby din joc, nici la fata nici la fizic. Ma gândeam ca in rolul asta vor băga una asa mai solida si mai baietoasa. Pe Kaitlyn mai bine o bagau sa o interpreteze pe Ellie nu pe Abby.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 68 of 69 FirstFirst ... 18 58 66 67 68 69 LastLast

Similar Threads

  1. The Last of Us Remastered (Remaster) By OEE in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 823 Last Post: 27-06-2020, 09:15
  2. Cumpar The Last of Us Remastered PS4 By appL3ZOR in forum Bazar Sony: Jocuri Console
    Replies: 1 Last Post: 11-07-2018, 11:02
  3. Vand/Schimb The Last of Us Remastered (Bucuresti) By Zuluf in forum Bazar Sony: Jocuri Console
    Replies: 4 Last Post: 21-03-2018, 20:01
  4. Cumpar The Last of Us Remastered PS4 By Ownzy in forum Bazar Sony: Jocuri Console
    Replies: 1 Last Post: 08-11-2017, 16:36
  5. Replies: 0 Last Post: 10-06-2014, 06:57

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts