Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 54 of 66 FirstFirst ... 4 44 52 53 54 55 56 64 ... LastLast
Results 1,061 to 1,080 of 1302

Thread: Clubul Xbox Series X

  1. #1061 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by djleo666 View Post
    Drive-ul ala de la Seagate e necesar DOAR jocurilor facute pt series x ca The Medium, alea merg instalate pe orice dar pornesc doar de pe intern sau Seagate
    Deci, sa inteleg ca daca instalez un joc care are next-gen patch, va merge de pe orice USB drive?! Hmm, eu stiam ca doar cele din compatibility mode (adica jocuri de Xbox One). Dar, nu-i bai, o sa incerc azi, sper.

  2. #1062 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Incearca. Si eu sunt curios de faza asa.

  3. #1063 SP
    Manager paul's Avatar
    Aceasta e lista: Optimized for Series X|S | Xbox.
    Can I move/copy the Xbox Series X|S version of a Smart Delivery game onto my USB external drive?

    Yes. Xbox Series X|S games can’t run from USB external drives, but you can copy them onto USB external drives for storage and for quick copying onto another Xbox Series X|S console.
    If you connect that drive to an Xbox One console, the game can’t be launched.

    Can an Optimized for Xbox Series X|S game be played from USB external drives?

    Optimized for Xbox Series X|S games should always be installed on the console’s internal SSD or a storage expansion card. A select few games that deliver next-gen optimizations may be playable from USB external drives, but will deliver the best speed and performance when played from internal SSD or storage expansion card.
    Smart Delivery for Xbox Series X|S FAQ | Xbox Support

  4. #1064 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Ori and the Will of the Wisp si inca 2 jocuri de Series X merg foarte bine direct de pe hdd extern. Restul nu le-am testat ca mie lene sa le tot mut si stau direct pe internal

  5. #1065 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Mbon... deci dupa aproximativ 30 de ore de gameplay, pot spune ca Xbox Series X e fix ce trebuie. Am instalat si testat jocuri la foc automat. Unul dupa altul, quick resume, download, next, repeat... Am avut FIX ZERO crash-uri sau issues, everything just works. Consola e dead silent... de multe ori m-am dus langa ea sa verific daca nu cumva s-a oprit naibii ventilatorul de tot.

    M-a distrat faptul ca in realitate e mult mai mica decat pare a fi in poze. Si pe cat de mica este, pe atat de grea e. It's built like a frickin' tank!

    Singurul downside pe care l-am gasit pana acum, este capacitatea de stocare. Pe 1TB, e muuult prea putin (la stilul meu de joc, care cateodata am si 20 de titluri "pe teava"). N-am apucat inca sa testez ce si cum e cu drive-urile pe USB, insa avand in vedere ca are USB 3.1 Gen 1 (adica maxim 5Gbps), parca nu vreau sa-mi bat prea mult capul... asa ca probabil voi lua in curand drive-ul lor extern oficial. Asta daca nu cumva apar si alternative, pt. ca totusi... si cel oficial, tot doar 1TB are. Daca era macar de 2TB, nici nu mai stateam pe ganduri.

    Btw, browser-ul e genial. E un full featured browser, Edge-ul pe care-l stim cu totii, dar cu tweak-uri pt. consola si gamepad use. Mai jos aveti si un screenshot cu speedtest-ul pe browser-ul consolei. Dupa cum puteti vedea, descarca cu maximul pe care mi-l permite mie conexiunea Gigabit (927Mbps DL si 470Mbps UL - eu avand maxim 950Mbps si 500Mbps UL). Ceea ce e bine, nu pare a fi limitata consola in niciun fel.

    La download de jocuri insa, viteza a variat foarte tare. Unele jocuri le-a tras cu 900Mbps, altele cu 50... As zice ca o medie e undeva pe la 3-400Mbps. Pacat ca nu face ca pe PC, unde aplicatia Xbox descarca simultan mai multe jocuri. Pe XSX e doar unul cate unul.

    So, all in all, pana acum consider ca e o consola de 10/10. Imi place design-ul, se misca excelent, silentioasa, rece, ocupa putin. Cu Xbox Ultimate it just rocks.
    Attached Images Attached Images img_8875.jpg img_8874.jpg img_8862.jpg

  6. #1066 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    MonkY testeaza si cu un drive extern (sunt 100% convins ca ai cate ceva prin casa de la stick usb 3.0 la ceva hdd lent...). Atasezi, formatezi pt xbox....muti un joc-doua pe el si iti faci si o idee ce si cum...

  7. #1067 SP
    Senior Member dronology's Avatar
    Poți folosi HDD extern pentru jocurile care au backwards compatibility (Xbox One) și spațiul de stocare intern pentru jocurile nextgen.

  8. #1068 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Quote Originally Posted by dronology View Post
    Poți folosi HDD extern pentru jocurile care au backwards compatibility (Xbox One) și spațiul de stocare intern pentru jocurile nextgen.
    Teoretic sau practic? Pentru ca la mine nu am gasit nici un joc care sa nu porneasca de pe hdd extern. Valhala, Horizon 4, Destiny 2, Ori, Fortnite, la toate scrie Series X dar merg bine mersi de pw hdd. Oficial singurul joc care NU va porni de pe hdd extern e The Medium si altele care vor urma ulterior

  9. #1069 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Leo, fa si ceva comparatie la Valhalla spre exemplu, vezi cat e loading time de pe HDD extern si cat este de pe SSD-ul intern.

  10. #1070 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Aveți idee cum setez sa nu se mai închisă controllerul după câteva minute in idle? As vrea sa setez la 2 ore or so. Is it possible?

  11. #1071 SP
    Member chios's Avatar
    Din câte știu nu se poate seta și la controller. Dar ce este tare e ca se poate controla consola prin google assistant și cu aplicația Google Home. O poți porni, opri sa dea drumul la joc e interesanta chestia

  12. #1072 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sa tineti cont de faptul ca din pacate, Kodi inca nu e optimizat pt. XSX (ba chiar are issues cu 4K videos). Si daca sunteti "disperati" ca mine dupa el, postati si voi pe forumurile Kodi, scrieti-le developerilor... poate se agita sa updatedeze mai repede. Am vazut ca se plang destul de multi...

  13. #1073 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Mbon, așa cum am promis, am conectat frumușel un M.2 de 2TB pe USB (am folosit un rack M.2 extern Asus), l-am formatat și setat ca main storage (te intreaba cand il detecteaza daca vrei sa fie pt. media sau pt. storage), dupa care am instalat vreo 20 de jocuri. M-am uitat după cele "optimised for XSX" in general. Până acum nu e nici măcar un singur joc care să fi refuzat să meargă, sau să-mi spună că nu e OK storage-ul. Nici la viteză nu simt (nu am făcut teste exacte) vreo diferență notabilă. Also, cu 4 jocuri pornite de pe USB, a funcționat și Quick Resume-ul acela... So, yeah, I'm happy!

    Da, sunt ferm convins că pe un port de maxim 5Gbps (max. 5-600MB/s) nu va fi la fel cu un M.2 intern (care probabil se duce pe la 30Gbps), but hey, it just works! Cu siguranță un M.2 rapid (acesta e un Sabrent capabil de vreo 3500MB/s) pe USB 3.1 e mult mai rapid decat HDD-ul intern pe care-l aveam in Xbox One.

    Dacă vreți să testez vreun anumit joc de pe USB, let me know. Important e să-l și am. Dacă nu, îl puteți lua ca gift, I don't mind.

    Btw, e foarte mișto sistemul de filtrare. Poți să alegi să-ți arate doar jocurile de pe un anumit drive. Me like it.

    P.S. Majoritatea jocurilor pe USB am vazut ca le-a descarcat cu 500Mbps. Ocazie cu care am observat ca daca pornesti un joc, chiar daca esti in Home si jocul e "in background", download-ul scade dramatic (like 50Mbps or so). Cum ii dai Quit jocului, cum urca viteza de DL.
    Attached Images Attached Images bf0c0169335bfa3f1433c52d7dfa7dc4.jpg b9863ebbd926974332f5c70c8f5bbef8.jpg b38401922de24f36bafa44a3677925da.jpg

  14. #1074 SP
    Member marv's Avatar
    am cautat pe tot internetul romanesc si pe olx o copie de Master Chief Collection pentru Xbox, dar nu gasesc. Aveti vreo sugestie de unde l-as putea cumpara de pe la noi?

  15. #1075 SP
    Member chios's Avatar
    Pe g2a.com este 68 lei varianta global. Se poate activa fără probleme în România.

  16. #1076 SP
    Admin MonkY's Avatar
    marv: in cazul in care nu-l vrei fizic, nu mai bine iti faci Ultimate cu 1$? Ca e inclus si el in colectie...

  17. #1077 SP
    Member marv's Avatar
    mersi de sugestii, il caut in format fizic sa il am si pentru colectia de pe raft.

  18. #1078 SP
    Junior Member andrei_ghi's Avatar
    Salutare, am o problema... Incerc sa lansez Watch Dogs Legion pe portul HDMI 2.1 si dispaly-ul devine negru, spune ceva de genul resolution not supported, Game mode se schimba intr-un on/off si disply-ul fickere ca si cum ar incerca sa gaseasca sursa. Pe restul porturilor HDMI 2.0 merge perfect. Televizorul este un Samsung The Frame 65LS03T. A mai patit cineva? Mentionez ca am mai patit si cu alte jocuri, chiar si in meniul principal problema aceasta. O data a bootat cu o rezolutie super cuidata gen 640x480.... Multumesc anticipat!

  19. #1079 SP
    Admin MonkY's Avatar
    In primul rand, asigura-te ca ai update-ul de firmware al TV-ului la zi. In al doilea rand, la Samsung din cate stiu, pentru a putea activa HDR, 60Hz, 120Hz si alte nebunii pe un port, trebuie sa te duci in Settings - General - External Device Manager - Input Signal Plus - si sa bifezi acolo care este portul pe care vrei sa se intample minunea.

    Second, asigura-te ca ai cablul HDMI 2.1 (cel care vine in pachet ar trebui sa fie)... Mai mult, nu stiu, ce iti spune consola la modurile video suportate?

  20. #1080 SP
    Junior Member andrei_ghi's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    In primul rand, asigura-te ca ai update-ul de firmware al TV-ului la zi. In al doilea rand, la Samsung din cate stiu, pentru a putea activa HDR, 60Hz, 120Hz si alte nebunii pe un port, trebuie sa te duci in Settings - General - External Device Manager - Input Signal Plus - si sa bifezi acolo care este portul pe care vrei sa se intample minunea.

    Second, asigura-te ca ai cablul HDMI 2.1 (cel care vine in pachet ar trebui sa fie)... Mai mult, nu stiu, ce iti spune consola la modurile video suportate?
    Mersi mult pentru raspuns. Totul este facut, update la zi, activat Signal Plus, cablul este cel din pachet... Problema e ca inca mai pot returna TV-ul dar cei de la Samsung au zis sa nu fie ceva de la consola....

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 54 of 66 FirstFirst ... 4 44 52 53 54 55 56 64 ... LastLast

Similar Threads

  1. Clubul Xbox Series S By paul in forum Microsoft Xbox Series
    Replies: 164 Last Post: 17-02-2024, 00:44
  2. Clubul Xbox One S By MonkY in forum Microsoft Xbox One
    Replies: 199 Last Post: 25-11-2023, 06:13
  3. Clubul Xbox One By MonkY in forum Microsoft Xbox One
    Replies: 7883 Last Post: 15-06-2023, 20:45
  4. Clubul Xbox By MonkY in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 128 Last Post: 12-06-2023, 22:57
  5. Clubul Xbox 360 By Mika in forum Microsoft Xbox 360
    Replies: 15756 Last Post: 18-09-2021, 00:56

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts