Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 23 of 55 FirstFirst ... 13 21 22 23 24 25 33 ... LastLast
Results 441 to 460 of 1088

Thread: Clubul PlayStation Portable - PSP

1. #441 SP
    Junior Member Xemy's Avatar
    si io am crez ca e de la joc..da toate merg asa... si celelalte care mergeau perfect inainte

2. #442 SP
    Member Ayrton's Avatar
    Quote Originally Posted by Xemy View Post
    si celelalte care mergeau perfect inainte
    Adica acum si celelalte ti se misca nasol?

3. #443 SP
    Member justamodel's Avatar
    E aiurea.... Nu merge GPS de pe PSP vechi pe GO decat daca ai adaptorul asta
    pspgoaccessorymount1.jpg
    Mai urat nu puteau sa il faca?..

4. #444 SP
    Member Ayrton's Avatar
    ! E dragut rau PSP Go!dar unele chesti la el ma scot din sarite,de acea ma abtin pe moment sa-mi iua unul.Vorba ta,mai urat nu puteau sa il faca?Chestia aia e..oribila..

5. #445 SP
    Spune tu cum il prinzi pe suport in masina? ... Mai dai bani si pe suport special...

6. #446 SP
    Member davidteen14's Avatar
    Zici ca e volan de Wii , prima data cand l-am vazut in poza credaem ca e bun pentru jocuri lol

7. #447 SP
    Junior Member Xemy's Avatar
    mda.. defapt mai exact toate jocurile merg nasol da absolut toate...

8. #448 SP
    Pe GO toate merg bine, chiar si cele de PSone.

9. #449 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu stiu daca e valabil si pentru noi... insa pentru cineva care de-abia isi cumpara PSP, merita incercat. Se pare ca pentru fiecare PSP Go cumparat, Sony ofera Assassin's Creed Bloodlines grauit. Let us know if it works: Get a game when you purchase a PSPgo system

10. #450 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Nu stiu daca e valabil si pentru noi... insa pentru cineva care de-abia isi cumpara PSP, merita incercat. Se pare ca pentru fiecare PSP Go cumparat, Sony ofera Assassin's Creed Bloodlines grauit. Let us know if it works: Get a game when you purchase a PSPgo system
    am vazut si eu . vad ca trec la anumite masuri ceva mai disperate numa ca sa vanda mai multe Go-uri . Saracii . trebuia sa isi deie seama cei de la sony ca aceasta consola o sa fie un mare Fail . Poate daca ar da un joc si ar ieftini-o , atuncea lumea ar mai cumpara-o .

11. #451 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar
    It's true.
    Am un prieten care si-a luat un PSP GO si cand a intrat pe PSN de pe PSP isi putea alege un joc gratis dintre urmatoarele titluri:
    - Motorstorm Arctic Edge
    - Assassin's Creed Bloodlines
    - Gran Turismo

12. #452 SP
    Quote Originally Posted by Bitza View Post
    It's true.
    Am un prieten care si-a luat un PSP GO si cand a intrat pe PSN de pe PSP isi putea alege un joc gratis dintre urmatoarele titluri:
    - Motorstorm Arctic Edge
    - Gran Turismo
    Niste titluri destul de bune pe care ar putea sa ceara bani frumosi...
    Frumos din partea lor

13. #453 SP
    It's true.
    - Motorstorm Arctic Edge
    - Gran Turismo
    Am si eu PSP GO, titlurile astea le primesti daca faci upgrade doar de la PSP vechi la GO.
    Trebuie sa activezi GOul, dupa care trebuie sa te loghezi pe PSP vechi cu contul cu care te`ai logat pe go, sa activezi ceva. Doar dupa aia primesti reedem codul.
    Nu cred ca sunt multi care sa faca saltul la GO daca au deja PSP? Pt ce sa mai cumpere odata jocurile?

14. #454 SP
    Member al3xultimate's Avatar
    Cred ca e mai convenabil daca cu banii de psp Go iti iei aproximativ 4-5 jocuri daca nu chiar si mai multe.
    De exemplu,acum 2 zile am vazut in Auchan Titan pachet de 3 jocuri la 100lei (nu mai stiu ce jocuri erau,stiu doar ca toate erau facute de un singur producator) O sa revin cu detalii

15. #455 SP
    Quote Originally Posted by justamodel View Post
    Pe GO toate merg bine, chiar si cele de PSone.
    Normal, doar e mai nou...

16. #456 SP
    One Man Army Cristy's Avatar

Am o intrebare

Exista o alta metoda de a conecta un psp la internet inafara de cea cu wireless? Eu am net prin cablu iar wireless-ul l-am pierdut

17. #457 SP
    Member Harilip's Avatar
    uhm... nu.
    nu poti altfel

18. #458 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar
    ba poti.
    il poti conecta la PSN (pt download) cu ajutorul Media Go (program de la SONY)(un fel de itunes) si cablu USB.

19. #459 SP
    zic pt jocuri multiplayer

20. #460 SP
    I'm a psp 3004 PB owner, bought 2 months ago so, ma primiti?

---------- Post added 27-02-2010 at 05:57 PM ----------

Detin de 3 zile Grand Theft Auto Vice City Stories , cum e multiplayer-ul la el

P.S: trebuie sa imi gasesc routerul , sa pot intra si eu pe net ca omu' sa ma joc si eu pe psp online

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 23 of 55 FirstFirst ... 13 21 22 23 24 25 33 ... LastLast