si io am crez ca e de la joc..da toate merg asa... si celelalte care mergeau perfect inainte :|
si io am crez ca e de la joc..da toate merg asa... si celelalte care mergeau perfect inainte :|
E aiurea.... Nu merge GPS de pe PSP vechi pe GO decat daca ai adaptorul asta
Attachment 50315
Mai urat nu puteau sa il faca?..
:)) ! E dragut rau PSP Go!dar unele chesti la el ma scot din sarite,de acea ma abtin pe moment sa-mi iua unul.Vorba ta,mai urat nu puteau sa il faca?Chestia aia e..oribila..
Spune tu cum il prinzi pe suport in masina? ... Mai dai bani si pe suport special...
Zici ca e volan de Wii , prima data cand l-am vazut in poza credaem ca e bun pentru jocuri lol
mda.. defapt mai exact toate jocurile merg nasol da absolut toate...
Pe GO toate merg bine, chiar si cele de PSone.
Nu stiu daca e valabil si pentru noi... insa pentru cineva care de-abia isi cumpara PSP, merita incercat. Se pare ca pentru fiecare PSP Go cumparat, Sony ofera Assassin's Creed Bloodlines grauit. Let us know if it works: Get a game when you purchase a PSPgo system
am vazut si eu . vad ca trec la anumite masuri ceva mai disperate numa ca sa vanda mai multe Go-uri . Saracii . trebuia sa isi deie seama cei de la sony ca aceasta consola o sa fie un mare Fail . Poate daca ar da un joc si ar ieftini-o , atuncea lumea ar mai cumpara-o .
It's true.
Am un prieten care si-a luat un PSP GO si cand a intrat pe PSN de pe PSP isi putea alege un joc gratis dintre urmatoarele titluri:
- Motorstorm Arctic Edge
- Assassin's Creed Bloodlines
- Gran Turismo
Am si eu PSP GO, titlurile astea le primesti daca faci upgrade doar de la PSP vechi la GO.Quote:
It's true.
Am un prieten care si-a luat un PSP GO si cand a intrat pe PSN de pe PSP isi putea alege un joc gratis dintre urmatoarele titluri:
- Motorstorm Arctic Edge
- Assassin's Creed Bloodlines
- Gran Turismo
Trebuie sa activezi GOul, dupa care trebuie sa te loghezi pe PSP vechi cu contul cu care te`ai logat pe go, sa activezi ceva. Doar dupa aia primesti reedem codul.
Nu cred ca sunt multi care sa faca saltul la GO daca au deja PSP? Pt ce sa mai cumpere odata jocurile?
Cred ca e mai convenabil daca cu banii de psp Go iti iei aproximativ 4-5 jocuri daca nu chiar si mai multe.
De exemplu,acum 2 zile am vazut in Auchan Titan pachet de 3 jocuri la 100lei (nu mai stiu ce jocuri erau,stiu doar ca toate erau facute de un singur producator:-/) O sa revin cu detaliiO:)
Exista o alta metoda de a conecta un psp la internet inafara de cea cu wireless? Eu am net prin cablu iar wireless-ul l-am pierdut :(
uhm... nu.
nu poti altfel
ba poti.
il poti conecta la PSN (pt download) cu ajutorul Media Go (program de la SONY)(un fel de itunes) si cablu USB.
zic pt jocuri multiplayer
I'm a psp 3004 PB owner, bought 2 months ago so, ma primiti?
---------- Post added 27-02-2010 at 05:57 PM ----------
Detin de 3 zile Grand Theft Auto Vice City Stories , cum e multiplayer-ul la el
P.S: trebuie sa imi gasesc routerul , sa pot intra si eu pe net ca omu' sa ma joc si eu pe psp online