Daca vrei sa joci multiplayer la distanta,nu poti altcumva decat cu wierless.
Daca vrei sa joci multiplayer la distanta,nu poti altcumva decat cu wierless.
Te primim,cum sa nu :D.Multiplayerul la GTA e jalnic.Am jucat eu cu un prieten.SUCKS !:-& !Daca imi aduc bine amite,faci curse cu niste masini jalnice sau ceva de genu',nu mai tin bine minte.Daca puteam sa umblam amandoi prin oras...sa facem ce vrem...:x
thanks anyway
daca psp-ul meu este modat, ce fel de teme imi trebuie xmb? cxmb?
Nu am inteles nimic.Teme normale sau CTF?Daca ai psp nemodat nu iti vor merge temele CTF,care merg doar pe PSP-urile modate.Temele CTF care merge pe CXMB(plugin) sunt super,iti schimba cam 95 % din PSP.Dar iti mananca bateria,si jocurile o sa se miste putin mai greu,dar nu o sa observi.Sa revenim la your problem.Daca ai PSP modat toate temele merg,si PTF(care merg pe psp normal,si modat) si CXMB(care merge doar pe PSP modat cu ajutorul pluginului CXMB)..Mai intai zi ce FW ai ca sa stiu ce CMXB iti trebuie.
pai am 5.03 gen-C
Nu recomand pe acest FW CXMB.E foarte instabil.Am incercat si eu dar se blocheaza des,ba chair cateodata nu megre.Mai bine uita de CTF-uri pe 5.03 .Nu te opreste nimeni,dar dupa o saptamana iti zic eu ca nu mai vrei CXMB.Eu zic astt din experietna cu CXMB,tu faci de vrei.
Salut...sunt sanse sa apara God of War 3 pt psp? sau va fi doar pt ps3?
Am si eu un PSP 3006 ( editie din Hong Kong ) cu ceva jocuri originale. ( f1 grand prix, fifa 09, burnout etc )
Ma primiti ? O:)
PS: Care ma poate ajuta cu un mic detaliu la psn, pm me pls.
Am primit o tema cu ModNation Racers. Daca o vrea cineva, PM.
Are cineva idee daca merge PSN-ul pe 5.50 Gen D-3? vreau sa joc resistance online.
Eu stiam ca poti umbla pe PSN decat daca aveai ultimul OFW(6.20).Incerca sa vezi daca merge...Doar nu ti-o bana PSP-ul nu?:-S
Nu cred ca il baneaza... N-am auzit de asa ceva la psp-uri :) Si da, poti intra doar daca ai ultimul OFW - 6.20 . Am un verisor care si-a facut ultimul update la 6.10 ( cand nu era 6.20 ) si intra bine mersi pe PSN. Dupa ce a aparut 6.20 a vrut sa intre pe PSN de pe 6.10 insa i-a dat eroare in care scria ca trebuie sa faca update la 6.20 pentru a intra in PSN.Quote:
Eu stiam ca poti umbla pe PSN decat daca aveai ultimul OFW(6.20).Incerca sa vezi daca merge...Doar nu ti-o bana PSP-ul nu?
In curand ma alatur si eu clubului cu un PSP 3000 ( l-am comandat ). :)
O intrebare de noob:D, cu PSP merge programul PS3 media server? sau exista un alt program de streaming cu care poti vedea continutul din PC?
da merge pot sa spun.
si in legatura cu psp go. mie imi place desi se zice ca e decodat si trebuie sa tragi jocuri de pe net ca sa joci jocuri pe el.
si da nu arat prea bn:wall:X(:(
dar ce poti sa-i faci?????????
compania Sony nu a avut inspiratie in aceea zi......
Eu am un psp 3004 so.... can I enter in the club????
Te primim , te primim :)