cand apare jocul?
cand apare jocul?
Release Date: 11/2/2010
pe 2 :X:X:X:X:X debea astept :X
HOLY ****!!!
http://www.youtube.com/watch?v=kjHwj9xqsZs
8? 8????? God Of Sex!
.......
eu as sterge post-ul asta pana nu e prea tarziu %% . Da imi place sinceritatea ta ;) : jocul e foarte tare si drept multumire producatorilor care au facut GoW tu ai decis sa il termini cu cateva zile inainte sa se lanseze oficial . That's the spirit ;) .
Si se intreaba lumea de ce nu ai apar jocuri bune pe psp . Pentru ca tot mai putini oameni aleg sa isi modeze consola si sa pirateze jocul direct de pe net in loc sa il cumpere .
happy now?:p oricum pirateria invinge,nu cred ca mai este vreun user care nu are consola modata ptr jocuri sau alte chestii si zic asa de dragul lumii 'eu cumpar doar jocuri originale' /:)..bull s.hit asta cred eu:evil:....
acuma chiar trebuie sa imi cumpar si eu psp :((
What the F*CK???
God of War: Ghost of Sparta PSP Review - Page 1 | Eurogamer.net
Defapt...au dat 4 la mafia 2 deci nu am la ce sa ma astept
Nu e FOARTE rea nota dar totusi...
Sper ca nu va fi la fel de scurt ca precedentul. Oricum, acum nu il mai cumpar pana nu il joc. Pe Chain am dat o gramada de bani la aparitie si cand devenea mai interesant, s-a terminat. Am fost foarte dezamagit, pluis parerea de rau pentru banii irositi.
jocul cam 9-10 ore de gameplay..conform IGN si Gametrailers..
daca ce spun cei de la IGN si Gametrailers e adevarat GoW Ghost of Sparta va fi cel mai bun joc ptr PSP...deocamdata este tot Chains of Olympus :)
eu nu am modata consola PS3 cu jailbreak...si nici nu o voi moda...
si da pirateria va invinge (desi nu-s de acord cu ea) ptr ca ,companiile au devenit prea lacome...vezi cazul EA Online Pass..probabil in viitor vom avea un numar de instalari prestabilite...cine stie..
si un mesaj ptr IuLy: Prietene atat timp cat iei jocuri piratate nu ai dreptul sa te plangi de calitatea lor ptr ca nu contribui cu nimic la o eventuala imbunatatire.Este ca si cand nu votezi dar comentezi dupa.
vezi ca ma confunzi,eu nu m-am plans deloc de calitatea jocurilor;pe viitor casca mai bine ochisorii
Ready At Dawn to reveal new original action game 'soon,' done with PSP | Joystiq
Quote:
Ready at Dawn recently explained in an interview with Eurogamer that it's ready to make the leap away from the PSP platform that's treated it so, so well over the years. The developer is preparing to announce a new "story driven" action-adventure game based on original IP -- but Ready at Dawn co-founder Ru Weerasuriya confirmed that God of War: Ghost of Sparta is "our last PSP game."
VG247 � Blog Archive � PSA: Final Weekend to pre-order Ghost of Sparta to get Ultimate DLC Bundle
Quote:
Sony has issued a reminder over on the US PS Blog regarding God of War: Ghost of Sparta’s pre-order goodies.
Apparently, this is your final weekend to obtain a voucher with your pre-order, which contains an exclusive DLC bundle. Vouchers will be redeemable starting November 2 when the game ships and contain the following:
Also, don’t forget about the limited edition Two-Toned PSP Entertainment Pack shown in the video below, which includes the following:
- Kratos PSN Avatar
- Original Soundtrack for God of War: Ghost of Sparta
- Legionnaire Skin
- PSP Theme
- PS3 Dynamic Theme
- God of War: Game Directors Live
Get more information over on the US PS Blog.
- Black and Red Two-Toned PSP-3000
- God of War: Ghost of Sparta UMD Game
- God of War: Chains of Olympus PlayStation Network Downloadable Game Voucher
- Kick Ass – UMD Movie
- 2 GB Memory Stick Pro Duo
- Deimos Skin for God of War III (PS3)
buna , am o intrebare , de unde pot downloada si eu jocuri pt psp?
buna, de pe PSN (playstation store) - cu ajutorul unui router wireless te conectezi cu PSP ul pe shopul celor de la Sony si le downloadezi de acolo.