Am de la RDS un usb stick-internet. Daca scot cartela si o introduc in consola o sa funcţioneze sau ar trebui sa fac anumite setări?
Am de la RDS un usb stick-internet. Daca scot cartela si o introduc in consola o sa funcţioneze sau ar trebui sa fac anumite setări?
nu stiu cum e la cel de RDS, eu folosesc VDF si a trebuit sa fac manual setarile.
@chester Da,se vor sincroniza.
ON : Cei care vor PSV alb,Amazon.com are pe stoc cel alb "chel" (doar consola).
Amazon.com: PlayStation Vita Wi-Fi Model - Crystal White: Video Games
P.S.Eu am avut cel alb,insa nu regret nici un moment trecerea la cel negru (once you go black,you never go back).
ce ciudatenie..din PS VITA nu-mi arata DBZ demo..doar dp site a mers sa-l bag la download list :)) thx guys
@dante este de ajuns sa bagi sim - ul, nu trebuie setări suplimentare. Eu unul nu am făcut, dar dacă totuși ai nevoie, se rezolva :)
O sa incerc azi sau in weekend, deocamdată e stickul plecat la un amic:) Daca nu ma descurc stiu la cine sa apelez, am uitat ca ai si tu Vacuta:D
LE: am luat si eu Sine Mora, dragut joc, dar audio nu merge decat in ungureşte?:(
recomandati-mi pls un joc tip puzzle gen Professor Layton de pe NDS (dar nu Broken Sword 5)
Nu sunt. Si eu as vrea ceva in genul ala.
Jacob Jones and the Bigfoot Mystery.
https://www.youtube.com/watch?v=IaDht0WuK7k
Jocuri de adventure ar mai fi Virtue's Last Reward si Stick it to The Man dar asta ultimul e un pic mai diferit.
10x, Jacob Jones it is..si Stick it up to The Man pare foarte interesant dar il las pentru mai tarziu :P
E prea bun jocul, am jucat vreo 3 ore din el si e foarte tare. Am o intrebare totusi: merg schimbate vocile personajelor din japoneza in engleza ca eu nu am gasit vreo optiune?
frak mor ce tare ma doare capul de la Jacob Jones, dar macar am terminat primul episod
cand apare al doilea?
varianta NA a jocului Virtue's Last Reward are dual-audio, e atat in japoneza cat si engleza, cel putin asa gasesc pe net
cea europeana e doar in japoneza, cu subtitrare optionala in engleza
La ce jocuri am strans cu Ps Plus UK nu mai are rost sa trec pe US mai ales ca nu poti sa ai mai multe conturi pe aceeaşi consola. Faza cu limba japoneză nu e un minus pt mine, e prea bun jocul
Si cand apare Behold: The World of Soul Sacrifice Delta - IGN in Europa oare?
Se zvoneste ca luna viitoare vom primi la PS+ Dynasty Warriors Next si Modnation Racers ( https://www.gamepointsnow.com/blog/r...-plus-content/ ).
Daca aveti de gand sa va cumparati unul dintre astea incercati sa n-o faceti pana saptamana viitoare cand vom afla sigur.
EDIT:
Nu se stie inca :) .
este vorba de Jacob Jones and the bigfoot mystery? E puzzle gen? Îl iau și eu dacă e asa ca e ieftin :)