Ne vindem toti Vita si luam 3DS ca are mai multe jocuri :memetroll:
Ne vindem toti Vita si luam 3DS ca are mai multe jocuri :memetroll:
Pe persoana fizica, am zis!
I like Killzone Mercenary. Enough said.
Mie maine imi ajunge consola PSV , am decis sa-mi cumpar iarasi din cauza ca am prea multe jocuri adunate de pe ps + .
Jocuri de iOS si Android pe Vita, nimic rău, sunt jocuri foarte bune pe iOS si Android
Asta inseamna si aplicatii ?
Macar sa porteze Modern Combat 5, Xcom Enemy Unkown, Deus Ex The Fall si mai sunt care merita.
Xcom ar fi un joc foarte cool de avut pe Vita!
Am inteles, mersi pentru informare.
poti sa pui anunt in aria bazar / jocuri sony ca vrei sa schimbi jocuri
De curiozitate cine se s-ar juca asa ceva https://www.youtube.com/watch?v=KEGhD-Hg4X0si de ce ? 4 real, nu glumite, nu mistouri
am vazut si eu reclama.e o tampenie care probabil peste 20 de ani o sa fie cel mai cautat si rar joc de PSV=))
radeti voi radeti, da' sa stiti ca nu-i asa rau jocul. Am incercat la un moment dat un demo (il gasiti pe Store) si e destul de relaxant. Poate are de-a face si cu faptul ca atunci cand eram mic bunicul avea tractor si combina agricola (seceretoare) si ma incearca un fel de nostalgie.
sunt o gramada de oameni pasionati de simulatoare / tycoon-uri. e ok daca vrei sa stai sa te relaxezi cum a zis si marv
cel mai dubios joc in parerea mea pe vita e football manager, care are foarte mult scris, si nu incape foarte ok pe ecranul de vita
Te poti descurca si fara card cu ps vita? :D
Luna viitoare o sa-mi iau si eu consola .. mi se par foarte scumpe cardurile... functioneaza si pe alte carduri sau doar special VITA?
Lololol
Asa sunt jocurile care exista pe ios/android/vita. Pe ios si android costa foarte putin 1-2$ si pe ps vita de la 10$ in sus.