-
Joaca cineva PS All Stars Battle Royal? (e free cu plus luna asta) Am nevoie de un trofeu in care tot ce trebuie sa fac e sa joc cu un prieten. Daca ma poate ajuta cineva, id-ul meu de psn e LinkinParkPro (specificati de ce m-ati adaugat). Thanks!
-
Va recomand sa jucati Murasaki Baby. Azi l-am luat si l-am terminat intr-o singura sesiune.
-
1 Attachment(s)
-
Cu update 3.30 se va afisa si raritatea trofeelor, ca pe PS4 :D
-
-
1 Attachment(s)
Pier Solar HD coming to PS Vita:
- facebook.com/watermelongames
-
Salutare.....am o singura intrebare poate ma puteti lamuri voi. Am un ps4 si jocul Fifa 15.......vreau sa mi cumpar PS Vita DOAR pentru a juca Fifa 15 in Remote Play......intrebarea mea e......daca imi cumpar o consola PS Vita varianta 3G, ma pot juca pe PS Vita Fifa 15 in alt oras avand PS 4 acasa? Daca da imi trebuie si Fifa 15 pt ps Vita? Multumesc anticipat
-
Poți sa îți iei ce versiune vrei, oricum ca sa joci remote play trebuie sa fie conectat la wifi. Asta una. Dacă vrei sa joci din alta localitate nu prea cred ca o sa meargă cum trebuie. De fapt, sunt sigur ca nu va fi cum iti dorești. 3: Nu îți trebuie jocul și pe vita, prin remote play totul face ps4.
-
Sa inteleg ca e nevoie ca atat ps vita cat si ps4 sa fie conectat la aceeasi retea wifi?
-
Nu, asta nu mai e remote play. Trebuie sa fie conectat psv la o rețea wifi
-
A mai cumparat cineva Monster Monpiece? este un card game destul de cute :D
-
unde se gasesc wallpaper urile de psV?
-
Settings, themes and background
-
scuze.reformulez. unde in PSN gasesc wallpaper uri de PSV
-
Nu se gasesc pe psn imagini pentru vita. Eu le downloadez de pe neogaf.
Playstation Vita wallpaper thread | Customizing dat OLED screen - NeoGAF
-
Exista site cu black friday pt jocuri inafara de altex? Ma refer la site dedicate.
-
Buna seara. Am achizitionatde la mediagalxy un psvita pentru ziua de nastere a copilului cu 5 jocuri downloadabile cu un voucher. Dupa ce mi-am facut cont la PSN, am bagat codul si imi da o eroare "The Prepaid Card code you entered is incorrect or is no longer valid", desi l-am introdus bine si e valabil pana in 2017, iar de pe consola nu ma lasa sa intru in store ca nu este disponibil serviciul in zona mea. Aveti idee cum o rezolv, sau duc consola inapoi.
-
pe ce tara ai facut cont?
-
Trebuie sa-ti faci un cont pe UK , cu o adrsa valida de UK.
Daca nici asa nu functioneaza contacteaza mediagalaxy pt problema.
-
ori isi face cont acum ori nu da refresh la pagina ca nu mai scrie nimic