am asa o vaga impresie ca in maxim 3 luni topicul asta va fi mult mai populat :))
am asa o vaga impresie ca in maxim 3 luni topicul asta va fi mult mai populat :))
Nu prea cred, noul PSV nu e radical imbunatatit, cu exceptia celor 1Gb memorie interna pentru salvari. Iar vita TV e o jucarie frumoasa, dar relativ inutila la noi, foloseste tot carduri proprietare si scumpe cu draci, utilitatea ei este aproape zero. Singurul motiv pentru care sa o cumperi in RO ar fi pentru a-ti putea juca jocurile favorite pe care le ai deja pe vita pe un ecran mare atunci cind esti acasa.
Ai dreptate insea nu ma refeream doar la anuntul de azi. Ma refeream la faptul ca sony a inceput sa-si indrepte atentia mai mult spre PS Vita. Jocuri noi, consola noua, coss-play, scadere de pret. Si btw, din cate am inteles, nu va fi memorie interna, insa fiecare PS Vita va veni la pachet cu un card de 1gb (asa am inteles nu e nimic sigur)
Sega's Phantasy Star Nova Is Exclusive To PS Vita - Push Square
Quote:
Sega has confirmed that the next entry in its popular Phantasy Star series is coming to the PS Vita.
Phantasy Star Nova — which is being coded by tri-Ace — will take place in the same universe as Phantasy Star Online 2. However, despite being able to go online with up to three friends, it will be a mainly single-player affair.
The game is expected to hit Japan next year, with a western release still to be confirmed.
Tocmai mi-am luat Vita (1 luna). Dupa anunt mi-a trecut nodul din gat cum ca as fi cumparat "old tech".
mai, nu sunt diferente de hardware foarte mari, doar ecranul e diferit si din cate spune MonkY, cel de la Slim e mai slab decat de la actuala versiune. Pe mine ma supara ca nu am mufa universala si am mufa Sony (am deja prea multe cabluri pe birou:)))
Bine mai, am inteles :))... mai
Noul PSVita are un display mult mai inferior decat cel PHAT.Engadget a facut cateva poze cu noile jucarii.Eu am vandut PSVita al meu alb (desi nu regret),dar daca este sa imi iau unul pentru Remote Play cu PS4,sigur nu cumpar cel nou (Xperia Z are un display foarte prost,si cred ca la fel va fi si cu PCH-2000).Mai bine iau unul SH,sau mai bine un PSV-TV.
New PlayStation Vita and PS Vita TV eyes-on
O comparatie intre cele doua displayuri.Cel nou are display mult prea inferior.
New PS VITA LED compared to PS Vita OLED. (Screenshot) - NeoGAF
Nu cred ca are,se vede ca cel original este mai in spate.Ma uit dupa si revin cu raspuns.
P.S.Si pe GAF se mira lumea ca pare mai mare.
EDIT : Este 5"
http://www.anandtech.com/show/7294/s...000-ps-vita-tv
Si un up-close video cu noul PSV (nu-mi place deloc cu e incadrat ecranul de frame-ul acela - parca e taiat):
http://youtu.be/1QeHziydv4g
http://youtu.be/EQc4b-UI0uE
Update colectie:
Lipsesc cam 10 titluri (unele esentiale insa abea lansate)
Seriously, that is awesome !!!
WoW , da-mi si mie cateva :p
Wow 50 de jocuri in cap ! De curioazitate le-ai cumparat noi sau SH ?
Wow Darkie, felicitari.
Iti recomand si Killzone, cred ca e cel mai bun joc de vita, poate ne vedem si in multi :)