Merci pentru link Monky.
Astept Card 16gb + Uncharted + Wipeout de la Web. Luna viitoare ma gandesc la Rayman (jocul potrivit pentru aceasta consola)
PS: One more day!
Merci pentru link Monky.
Astept Card 16gb + Uncharted + Wipeout de la Web. Luna viitoare ma gandesc la Rayman (jocul potrivit pentru aceasta consola)
PS: One more day!
@Darku sa revii dupa ce incerci consola cu niste pareri legate de ea ca vrem sa auzim si noi.![]()
This Is The First Thing To Do When You Get Your PS Vita
Pentru cei care si-l vor cumpara in curand.
---------- Post added 21-02-2012 at 06:39 PM ----------
Welp: Naughty Dog has no plans for Vita games
![]()
am fost sunat azi de cei de la altex,poimaine ajunge la mine,sper sa imi apara si cardul de memo sa pot lua jocuri de pe psn,sa nu stau cu el degeaba![]()
A aparut pe Emag, ei zic ca maine e lansarea si in RO, deci probabil o sa o aiba.
Wi-fi: 1130 lei
Wi-fi + 3G: 1450
Au si cateva accesorii, cardurile sunt: 90 lei ( 4GB), 150 lei ( 8gb), 220 (16 GB).
Tocmai mi-am ridicat consola PS VITA + Starter KIT + Card 4GB + Uncharted GA, toate la pretul de 1539,9 RON.
Partea buna e ca am primit modelul 3G la pret de Wi-Fi (desi nu cred ca am sa folosesc vreodata 3G-ul, dar lasa fie daca asa mi-a fost dat).
Initial am vazut ca pe cutie scrie in chenarul acela verde 3G/WI-FI, si stiam ca asa scrie doar pe modelele cu 3G, ca pe cele simple scrie doar WI-FI.
Apoi in carte am citit ceva despre 3G si SIM si e trecut modelul PCH-1104, care e exact si modelul meu, iar in stanga sus in colt imi scrie No SIM, deci presupun ca e modelul 3G.
Jocul Uncharted se vede superb, parca nu iti vine sa crezi ca poate sa se vada asa de bine pe o consola asa mica.
Ecranul OLED e superb, partea buna e ca nu se prin asa usor urme de amprente pe el.
Ce nu imi place e ca in meniu doar prin touch poti sa intri, din analog sau sageti nu poti face nimic, toate controalele din meniuri sunt touch, dar noroc cu laveta din Starter KIT.![]()
Azi mi-a ajuns si mie aici in UK Vita 3G + Starter Pack + 16 GB card + Uncharted/Little Deviants/Wipeout/Stardust/Rayman
In UK vine cu cartela Vodafone Pay'n Go incarcata cu 250 MB date. Wipeout e gratuit daca faci o reincarcare de cartela de 5 GBP la Vodafone.
Acum descarc de pe PS Store Escape Plan si Stardust.
Ca prime impresii pro-3G (pentru cei care nu vroiau 3G-ul ca e scump etc):
- stie SMS (trimis+primit)
- are GPS
- vine cu Wipeout 2048 practic free (in UK)
3G PlayStation Vitas Receive Text Messages - VITA News at IGN
Nu ma mira chestia asta.
Pana si modem-urile date de Orange pt 3G stiu sa trimita SMS-uri.
Am vazut ca PS Vita are un slot pt memory card. Ce fel de card poate fi folosit? Doar cel facut de SONY sau pot fi puse si cele standard(microsd?)?
@DIAVOLINO doar cele facute special de ei pentru PS VITA.
Review: Dungeon Hunter: Alliance -Destructoid
f&*k. yeah.
De multa vreme sunt scarbit de smecheriile Ubisoftului/Gameloftului si acum e prima data cand vad ca cineva e in stare sa spuna lucrurilor pe nume.
Cum *&!? sa iei un joc de 1$ de pe iOS si sa-l vinzi pentru 40$ ca joc de Vita?
Stai linistit ca nu e doar Dungeon Hunter, la fel si cu alte jocuri atat pe PSP (PSP vita) cat si pe DS lite (XL) / 3DS
Jocurile in format fizic costa in general mult mai mult - dar uneori se exagereaza intentionat pentru ca pretul sa scada ulteiror si sa determine un boom in vanzari (nu e cazul Dungeon Hunter - care e oricum e mult prea slab ... )
Asa e. Am lucrat pentru Gameloft si stiu ce fel de companie este.
Si partea cea mai oribila e ca jocul a costa 99 centi saptamana trecuta pe iOS, pretul sau fiind marit la 15$ dupa lansarea pe Vita.
Au facut asta pentru ca "oaia" de consumator, cum ne vede Ubi, sa nu-si dea seama cat de tare e tras pe sfoara.
Bookmarks