Da, dar daca e de pe PS+ trebuie sa ai serviciul platit ca sa-l poti juca.
---------- Post added 28-06-2013 at 17:38 ----------
Asa ar trebui sa fie un "rhythm game" : zenstudios - Playing KickBeat .
Da, dar daca e de pe PS+ trebuie sa ai serviciul platit ca sa-l poti juca.
---------- Post added 28-06-2013 at 17:38 ----------
Asa ar trebui sa fie un "rhythm game" : zenstudios - Playing KickBeat .
Cum merge mai exact bateria aceasta Sony Incarcator portabil pentru PlayStation Vita ??
Trebuie conectata la PSV si se incarca banuiesc nu? Este eficienta ?
Bateria de Vita are 2200 mAh si un acumulator de ala are 5000 mAh.
Este destul de bun dar ai nevoie de cablul Vita-ului ca sa-l alimentezi; poti sa incarci cu el orice dispozitiv cu incarcator prin USB.
Chiar daca nu-l detin, eu as recomanda asta: Anker® Astro3E Mobile Battery Pack 10000mAh External Battery Pack High Capacity Power Bank Charger (Dual 5V 3A USB Output) for Smart Phones, Android Phones, PS Vita, GoPro; iPhone 5, iPhone mini (Lightning Cable not Provided), iPhone 4S, iPad 3; Sam .
Are 10000 mAh si poti sa-l folosesti la multe alte device-uri.
Daca stiti ca vinde cineva sh bateria sa-mi dati si mie un link va rog ca vreau sa o cumpar.
---------- Post added 28-06-2013 at 22:25 ----------
merge si asta?
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B...=1&s=computers
Guys, toti aveti conturi de UK? Si-a facut cineva de US? Sunt ceva dezavantaje? Intreb pt. ca instant collection e mai mare pe us si ma bate gandul sa-mi cumpar ps plus si sa stiu ce sa aleg![]()
Eu am UK si sunt foarte multumit.
Si majoritatea par sa fie de parere ca europenii primesc cele mai bune jocuri chiar daca initial n-am avut asa multe ca americanii.
Dar mai bine te uiti la ce s-a dat in trecut pentru fiecare regiune.
De exemplu, in Europa am primit deja MGS HD Collection dar in US nu s-a dat inca.
Cel mai bine (in caz ca nu vrei sa dai banii pe jocuri) este sa ai 2 conturi de plus (US + UK) in felul acesta (cu ~ 100 EU platiti) vei avea access la destul de multe jocuri, singurul inconvenient este "swap" ul de carduri - care dureaza cateva minute bune ...
Marele avantaj pe US este pretul jocurilor, mult mai mic decat in EU.
Este o idee super asta sa ai pe ambele regiuni,dar nu se repeta jocurile ? si de ce trebuie sa schimb cardurile ?
Salutare. Fiindca maine e ziua mea am primit si eu cadou un PS Vita. E vorba de bundle-ul cu card de 4gb si download code pentru NFS: Most Wanted. Din pacate jocul deja e downloadat pe card si la PSN imi arata un username la care nu am cum sa ii stiu parola pentru ca nu e contul meu. Mi-am facut alt cont de PSN. Daca vreau sa intru pe PSN si ma loghez cu contul meu o sa mai am jocul pe card? Consola am primit-o de la o rudenie din state, cutia era mai forjata in rest consola e impecabila. Please help...nu sunt asa documentat in materie de PS Vita, eram mai pregatit daca imi cumparam eu una. Cadourile tind sa ma ia prin surprindere![]()
(valabil si pentru Snookerdog89)PS Vita nu este ca si PS3 ul si nu permite multiple conturi pe aceeasi consola. Aceasta limitare este facuta cu ajutorul cardului, practic poti avea un singur cont care sa fie link-at cu cardul.
Deci daca doresti sa ai un cont pe US - trebuie sa ai un card cu userul de US
Daca doresti card pe UK - trebuie card cu userul de UK
si asa mai departe.
De fiecare data cand vrei sa accesezi contul din alta regiune trebuie sa resetezi consola la setarile din frabrica - operatiune care dureaza destul de mult (peste 5 min) pentru ca trebuie sa urmaresti mereu idiotenia de tutorial.
Eu folosesc 2 conturi US/UK - insa in curand voi ceda si voi cumpara a 2-a consola pentru a folosi al 2 lea cont.
Imi spuneti si mie daca este buna bateria de mai sus ( am atasat link-ul la ea)
Spuneti-mi si mie top 10 jocuri care trebuie neaparat sa le joc pe PS VITA (mentionez sa fie doar exclusivitatile mentionate,fiindca am avut PS3 si am de gand sa imi iau din nou si acum am Xbox 360 si cel mai probabil le-am jucat deja daca sunt multiplatform )
Ce-ai vrea sa-ti zicem daca nu o avem?
Si pentru jocuri folosesti asta sau google.
Pt. Mine TOP 10 : Uncharted Golden Abyss
Assassins Creed Liberation
Nfs Most Wanted
Fifa 13
Call of Duty Black Ops Declassified
Rayman Origins
Unit 13
Wypeout
Resistance Burning Skies
Little Big Planet
Mai sunt si jocurile Lego , si multe jocuri bune de RPG![]()
Pret bun pentru card de 8GB + 10 jocuri digitale: PS Vita Mega Pack (Includes 10 Games and 8GB Memory Card) PS Vita | Zavvi.com - £25.99
- LittleBigPlanet PS Vita
- WipeOut 2048
- MotorStorm RC
- Little Deviants
- Frobisher Says! (with Fun Pack DLC)
- Ecolibrium (with Bronze, Silver, Gold and Platinum game packs)
- Ratchet and Clank: Size Matters
- Lemmings
- Hungry Giraffe
- The HD Adventures of Rotating Octopus Character
Multumesc pentru jocuri chiar m-ati convis cu PSV fiindca eram in dubii...am vazut ca uni se chinuiesc sa dea PSV si la 450 lei si nu inteleg de ce se vand in asemenea preturi dezastruase...
In legatura cu bateria portabila de pe amazon tot nu am primit raspuns...
Jocurile de pe PS+ UK se repeta cu cele de pe US (la cele bonus sa refer,ca sa nu platesc de 2 ori degeaba in caz de imi fac 2 conturi)????
By bloodindark in forum Bazar Sony: Console & Accesorii
By OEE in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
By Dant3 in forum Console News
By AndRewqp in forum Hot Story
By Tudoran in forum Console News
Bookmarks