Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 12 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 61 to 80 of 233

Thread: Tekken 6

1. #61 SP
    Member L0G1X's Avatar
    : 8.4

2. #62 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by L0G1X View Post
    ...efectiv NU MAI AM RĂBDARE! - Imediat mușc din birou lol

3. #63 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Quote Originally Posted by L0G1X View Post
    Fratior nu mai puneti spoilere cu NOTELE date de GT, unii vor sa vada review-ul integral si sa vada nota la sfarsit.

4. #64 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Hai bre, si nota de review e considerata spoiler acum? Nu e ca si cum ai aflat finalul unui film de doua ore, review-ul are (spoiler!) 6 minute

In fine, nota mi se pare ok, cred ca Scenario Campaign Mode a tras cel mai mult nota in jos, in mare parte pentru ca a tot fost laudat de developerii Tekken (plus ca majoritatea trofeelor se primesc la aceasta sectiune a jocului), dar e nefinisat. La cat de putin le-a placut celor de la GT Scenario Campaign Mode, ma asteptam sa nu treaca de 8 nota finala. Dupa cum zice si in review, Scenario C Mode e un rau necesar, din moment ce acolo faci cel mai rapid bani pentru customizarea personajelor.

5. #65 SP
    Taw
    Iti zic eu ce l-a tras in jos: lipsa chestiilor inovatoare, e fix aceeasi marie cu alta palarie.
    Grafica frumoasa, personaje noi si modul ala de 2 lei de care spuneai si tu.

Comparandu-l cu SF4, unde s-au adaugat lucruri cu adevarat noi (focus attack, ultra moves, fadc, etc), ma simt dezamagit.
    Il astept si eu sapt viitoare.

6. #66 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Daca faceau Scenario Campaign mode ca si Konkuest Mode din Mortal Kombat, ar fi fost mai tentant

7. #67 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Eu sunt multumit cu 2 3 luptatori in plus si grafica imbunatatita ( care seamana enorm cu cea din final fantasy 13 )...un joc perfect pentru o sesiune de fighting cu prietenii, sau sa iti consumi nervii pe cineva online.

8. #68 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...le iubesc!
    Attached Images Attached Images asa.png xiao.png lili.png azuka-kazama.png

9. #69 SP
    Taw
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    ...le iubesc!
    Ia cu dedicatie atunci.

10. #70 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    E mortal jocul !
    Pana si scenario campaign mode mi se pare super distractiv !
    Deja sunt cu niste prieteni si ne distram cum nu ne-am distrat la nici un joc pana acum. Pana la urma la Tekken punctul forte a fost mereu multi-playerul !
    E super, recomand jocul oricarui fighting fan !

11. #71 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    La scenario campaign, daca nu te bagi online, poti seta totusi sa ai coleg de echipa din partea calculatorului (ma rog, AI controlled team mate )?

12. #72 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Quote Originally Posted by superman90 View Post
    La scenario campaign, daca nu te bagi online, poti seta totusi sa ai coleg de echipa din partea calculatorului (ma rog, AI controlled team mate )?
    Da
    Recomand sa dati Motion Blur pe OFF ! Veti observa ca nu mai e asa "jaggy" , iar texturile parca se vad mai bine !

13. #73 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    De astazi voi fi si eu fericitul posesor al unui Tekken 6 @ PS3 (Multumiri lui Alex). Care vrea sa dam cateva batai mai pe seara va astept pe ID-ul Laurentziu.

14. #74 SP
    Taw
    L-am primit astazi si sincer am fost dezamagit.
    O grafica EXTREM de slaba, mai slaba decat VF5, creat acum 2 ani de zile.
    Comparatia cu SC4 nu-si are rostul, acesta din urma fiind cu 3 clase peste Tekken 6 dpdv grafic.

Trecerea de la 5 la 6 mi se pare cea mai putin semnificativa din toate fighterele pe care le-am jucat lately.Nu are ABSOLUT NIMIC important in plus.Chiar ma oftic, l-am asteptat tot anul.
    Pe Steve l-au cam nerfat bag seama, mi se pare mult mai lent decat in 5.Ramane sa-l detaliez intr-un review.

15. #75 SP
    Member Imperatore's Avatar
    pe mine ma scoate din sarite modul in care este facut online-ul , ma plictiseste pana imi intra in fight!

16. #76 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    E foarte misto facut online-ul, deoarece te pune in meci cu jucatori fara lag. Si oricum dureaza cateva secunde nu o vesnicie. Eu sunt foarte multumit de el. Grafica e dementiala, jucatori (40) sunt facuti foarte misto, online si offline foare frumos elaborat, sunetul excelent, campaign mode... Eu ma bucur ca Tekken este printre jocurile care nu schimba mult atmosfera "tekken". Spre deosebire de Mortal Kombat jocul meu preferat care la ora actuala este facut pentru pitici.

17. #77 SP
    Taw
    Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
    Eu sunt foarte multumit de el. Grafica e dementiala,
    Tu vorbesti de Tekken 6?
    Intrebare: ai jucat Soul Calibur 4 sau Virtua Fighter 5 ca sa vezi ce inseamna GRAFICA DEMENTIALA?
    Sunet excelent?De Mortal Kombat sau Street Fighter ce zici?

Eu cand am rulat jocul m-am uitat mai bine sa vad daca in loc de Xbox 360 am PS2, atat de pixelate mi se vedeau personajele.

18. #78 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by Taw View Post
    Tu vorbesti de Tekken 6?
    Intrebare: ai jucat Soul Calibur 4 sau Virtua Fighter 5 ca sa vezi ce inseamna GRAFICA DEMENTIALA?

Eu cand am rulat jocul m-am uitat mai bine sa vad daca in loc de Xbox 360 am PS2, atat de pixelate mi se vedeau personajele.
    Hai maaaa nu ma speria. L-am comandat si eu si imi ajunge maine. Chiar atat de slaba e grafica? Ma asteptam sa arate cel putin la fel de bine ca si SC4.......

19. #79 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    500 de mii vandute in prima saptamana, deci nu ar trebui sa conteze parerile catorva frustrati. Sau ar trebui? Poate sunt cunoscatori, cu pareri pertinente? Dracu stie.

Oricum, daca nu-ti place, ai ce juca in perioada asta.

20. #80 SP
    Junior Member mc_provoker's Avatar
    Quote Originally Posted by Taw View Post
    Tu vorbesti de Tekken 6?

Grafica nu este rea... poate intradevar nu se ridica la asteptarile fanilor insa sunt sigur ca pe ps3 cu hdmi se vede altfel decat pe xbox. Cu toate astea eu nu consider grafica sau sunetul atat de importante cum e gameplay-ul. Am jucat pe xbox si soul calibur si virtual fighter si sincer prefer de n'shpe mii de ori mai mult tekken decat celelalte... parerea mea

PS: nu am inteles de ce ai facut comparatie intre xbox360 si ps2

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 12 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast