Adica noi sintem oameni si parinti seriosi Mo, asa-i? Ne putem lua de mina, ca sintem dusi :). Super tare joculetul asta.
Printable View
Adica noi sintem oameni si parinti seriosi Mo, asa-i? Ne putem lua de mina, ca sintem dusi :). Super tare joculetul asta.
La flanco la ce pret este jocul (e pachetul cu camera sau doar blu-rayul)?
E doar jocul si e ~130ron. Vezi ca eu am prins promotie super bazata pe Amazon cu 145ron jocul+camera. Robert sa traiasca.
Doar ce am primit eye pet imprumut. Dupa parerea mea jocul asta este doar si numai pentru copii, pentru ei e foarte fun dar pentru un adult nu prea. In rest e nevoie de o camera spatioasa si bine luminata, eu de ex am avut probleme cu fixarea eye cam-ului ne avand destul spatiu liber.
P.S. Stiti ce l-am pus pe animalut sa deseneze in loc de racheta spatiala, nu? Eh ce sa faci, minte bolnava si odihnita.
:)) :)) Srachi you didn't ... :))
Se joaca jocul acesta cineva ? ...
Am niste probleme cu Bounce High , Challange.
Jocul este pur si simplu genial.
Pure Entertainment.
Da, joaca ficamea de rupe, si eu bineinteles. Pina acum am reusit impreuna sa obtinem gold cam la toate provocarile. Bounge High si cea in care fugi cu masinuta de "maimuticopisica" sint singurele care la care au fost necesare 4-5 incercari.
Joculetul este fantastic, daca sinteti stresati si vreti sa va destindeti e cea mai buna alegere.
Eu m-am simtit cam aiurea pentru varsta mea cand ma jucam cu el si bateam in podea ca la un animalut adevarat... cam uitasem ca e virtual... ma bucuram ca un dobitoc la cum topaia... Noroc ca nu era prietena acasa...
De ce noroc? ... poate ii place. La mine se roaga ea de mine mai des sa ne jucam ... Dar eu "Batman, Batman" ...
Drik, da-ti seama ce penibil arat eu, ca eu ii mai si explic lui ficamea, dar nu e bai, joculetul e super distractiv.
EyePet Patch Now Available – PlayStation.Blog.Europe
Free Patch !
Acum are modul Online.
Si-a sters maimutoiul. Nu mai are nimic, trebuie sa o ia de la capat. :))
what? ...
Am patit si eu cu ficamea, noroc ca am fost inspirat sa copii salvarea si pe user-ul meu, a mai trebuit sa refaca citeva antrenamente dar nu a luato de la 0.
Stie cineva cum se castiga trofeul "Shopaholic" ???
Eu ma joc pe contul de Romania si am inteles de la alti jucatori de EYEPET ca daca iau 1 "free item" de pe psn store usa se pune trofeu pe contul din usa si eu nu vreau asta.
Se poate face ceva pentru a castiga trofeu respectiv platina pe contul din Romania.
Si eu am aceeasi problema. Din pacate, nu se poate lua platina pe cont de Romania din cauza acestui trofeu. Am avut o tentativa de ai face pe producatori sa repare aceasta problema dar se pare ca nu prea au de gand sa se ocupe de acest lucru ( Re: Please change the "Shopaholic" trophy - Official PlayStation� Community -PlayStation.com ). Asta e, poate o sa avem si noi candva PS Store ca sa putem lua acest trofeu. :-<
cat de grele sunt trofeele? cam in cat timp se face platina?