Salut. Eu am ps3 de putin timp. Puteti va rog sa-mi explicati care e treaba cu trofeele? La ce sunt bune? Nivelul afisat la ps3 la ce ajuta? Multumesc.
am nevoie de ajutor la RDR aproape toate dlc-urile, eu am GOTY edition.
ofer ajutor la orice trofeu inafara de RANK Boosting !!!
PSN hans_landa344
Explicati-mi si mie cum e cu cererile astea de trofee? Adica daca vreau un trofeu mi-l transferati mie sau cum naiba se face?![]()
Si trebuie sa platesti
Nu. In functie de cerintele trofeului se intalnesc oamenii online si se ajuta la realizarea lui. De exemplu nutu_98_steaua avea nevoie de un trofeu..
Care inseamna "Win an online Friends League match". Am creat o liga online, unde am intrat amandoi si am jucat un meci, el castigand si a luat trofeul![]()
Nu. E Boosting...
Daca omu nu avea cu cin' sa joace online intr-o liga... l-am ajutat eu... Daca m-a si batut asta e ciubucu' lui![]()
Am si eu nevoie de cineva pt " Team Player" - Killzone 3 , anyone ? If anyone please add me , thanks![]()
Mai joaca cineva Little big planet?as avea nevoie de Party person si de cateva 'hearts' si de level si si de author.ms.
Daca mai joaca cineva Killzone 2 si are si DLC bundle-ul poate sa-mi dea add pe PSN : paulokazii ,am nevoie de Suljeva/Arctower Conquerer,ajut si eu cu ce trofee aveti nevoie.
---------- Post added 20-03-2012 at 12:18 AM ----------
Am rezolvat-o cu KZ2 dar acum as avea nevoie la KZ3 ,daca ma poate ajuta cineva ,raman recunoscator.Am nevoie de trofeul Deadly Threesome ,care dupa parerea mea tine doar de noroc.
Bookmarks