Cu controllerul jucam :)
Mai veniti diseara? :evil:
Printable View
Cu controllerul jucam :)
Mai veniti diseara? :evil:
@srachi,jucam fara boti fiindca asa putem sa ne preocupam sa ne omoram reciproc:evil: nu sa tragem tot timpul dupa avioane si turete si sa ne luam headshot de la boti:-w.E mult mai enervant sa fi omorat de boti decat de real playeri,cel putin asa e in cazul meu.
@kkkotto07,cam toti jucam cu gamepad si nu e nimic special totul e legat de cata experienta avem cu jocul,si tu daca te pui si joci ore in sir in fiecare zi poti sa ajungi la fel de bun;)
am icneput iarasi sa joc Killzone 2 mult, incet, incet imi revin. inca ma mai acomodez cu controlul :))
A fost frumos si aseara!
Astazi am luat si Valor Grand Cross si mi-a dat 4 trofee..unul dupa altul xD
Felicitari mask =D> Eu n-am reusit sa intru decat in primii 3% =(( Desi n-as zice ca nu-mi simt efortul de a-mi depasi statutul de noobie rasplatit, recunosc ca sunt putin dezamagit. Poate daca mai bagam aseara vreo 2-3 meciuri reuseam.
Iar saptamana asta am un proiect la serviciu si de maine incepand nu cred ca mai deschid consola pana in weekend. Dar de lunea viitoare ma pun din nou pe treaba. I love the game and I'm just getting warmed up >:)
Trebuie sa imi iau si eu inima in dinti si sa acord putina rabdare jocului ca de cate ori am jucat nu puteam sa ma invat deloc cu miscarea, parca e oleaca in reluare asa! Trebuie sa ma pun pe treaba si sa il incerc cat mai des. :D
Joaca cineva in seara asta?
Pacat ca am vazut prea tarziu "chemarea" ta, bausem ceva si chiar simteam ca am sa belesc pe multi. Poate maine, acum banuiesc ca toata lumea doarme.
O sa fiu si eu prezent in seara asta :sniper:
Sper sa vin si eu...ca nu prea am mai jucat :)
salut, nou pe thread-ul asta, imi place killzone si as vrea sa joc cu voi, cum se numeste "serverul" , id psn: tufys
Intru și eu �n sistem dacă mă primiți dar �n schimb cer indulgență! :evil:
cine are nevoie de boost pentru medalii sa imi dea un add pe psn: tufys, eu mai am cateva de facut si ne ajutam reciproc
Ban nu stiu daca primesti,dar iti inchide serverul.
Am incercat cu Terminator si ne-a dat kick.
Oricum nu recomand sa faci asa.
Sal
Am incercat astazi sa intru in WARZONE shi mi-a dat urmatoare eroare :NETWORK ERROR CODE - 2147311072 .:((
multumesc pt sfaturi, insa sunt nevoit sa incerc (mi-au ramas niste medalii destul de greute), ma gandesc ca daca nu faci "abuz" si daca nu esti prea evident nu au ce sa iti faca (sper), asa ca cine vrea sa faca un meci aranjat astept un pm sau sa imi dea add pe psn:tufys.
MySel = se mai intampla sa iti dea erori, de obicei este de la internetul jucatorului, o patesc si eu
Black Belt e destul de grea. Dar jocul e intr-atat de frumos incat se poate trai si fara ea ;)
cand mai intrati lasatzimi shi mie nishte id-uri ca m-am urat sa joc numa cu straini sau datzi-mi add : PSN ID MySeLu