mai da e o gluma, umplem thread-ul asta cu prostii.
Printable View
mai da e o gluma, umplem thread-ul asta cu prostii.
Salut !
Tocmai am achizitionat Killzone 2 !!!! de la Flanco :) see pictures attached !!!
Dar am o intrebare. Daca il joc acum este posibil sa fiu bannat pe Playstation Network????
diseara o sa ai un musafir surpriza :D
Flanco >>> Auchan din Pitesti
Si nu glumesc!!! Nu vezi pozele?!?
teoretic nu, tu l-ai cumparat in mod 100% legal de la magazin, copie originala a jocului, pe bon, cu toate in regula. ilegalitatea a comis-o magazinul, si aia e treaba lor. poti incerca sa joci pe un cont fara sa te legi la psn daca chiar vrei sa fii sigur.
rasko, cred ca stim amandoi ce vom face dupamiaza asta, da de, da de :))
ms de pont @ripjojon
cat ai dat pe el? mi i si groaza sa cumpar jocuri direct din romanica, dar poate fac o exceptie.
cat ai dat pe el?
Cu placere baietzi. Dar vedeti ca mai aveau 2 parca. Asa ca hurry up! Price: 270
you lucky bastard but still multiplayer doesn't work muhahah
Mda din pacate pt multiplayer va trebui sa astept pana pe 27 feb. :(
dar e bun si singleplayer :)
Gata il am si eu!!! B-)>:) tanananananananaaa de abia astept sa ajung acasa!!!!!
Stie cineva cum va fi DLC de pe US? O sa mearga pe varianta asta?
Sunt din Oradea. Momentan stau la Arad.:) Il au in Arad in toate cele 3 magazine Flanco!!!
FFS NU IMI VINE SA CRED!!!!!!!!!!!!!!! CE SURPRIZA!!!!!!!!!!!!!!!
@aallex: Mai bine ai da naiba un thanks oamenilor care au dat o super veste decat sa ii iei peste picior. Confirm ca este in Bucuresti, Pitesti, Arad la Flanco. Acum o sa ma iei si pe mine la misto?
faza e chiar o surpriza dar ma tot mir cum naiba in Romania ? lool :)) ma voi duce cred ca azi sau maine prin Flanco sa vad numa daca e si la mine in oras