buna descriere ... daca o si traduceai erai zeu :P
Printable View
buna descriere ... daca o si traduceai erai zeu :P
O sa fiu infantry cea mai mare parte a timpului ... saboteur e urmatorul pe lista, niste frag-uri pe la spate :P
As avea nevoie de un sfat.
Avand in vedere ca rezolutia nativa a jocului este 720P, care ar fi setarea cea mai potrivita pentru un panel Full HD?
Momentan, la PS3-ul meu am dezactivat setarile de 720P si 1080I, astfel incat dupa ce intru in joc si verific rezolutia imi apare 1080P. Este aceasta setare potrivita sau dimpotriva scade calitatea imaginii si reduce numarul de FPS?
Thx!
Eu zic sa incerci si pe 1080i desi mari diferente nu vei vedea. Am incercat demo-ul si nu reusesc sa vad nici o deosebire intre 720p si 1080i.
Poate la alte TV-uri se vede, dar eu nu vad, deci nu are rost sa schimbi rezolutia, asta cu siguranta este mai potrivita, altfel facea producatorul tam tam pe 1080i :)
Unul dintre producatorii jocului, Michiel van der Leeuw, spune urmatoarele:
"Ok, this is the deal: If Killzone 2 detects a TV that is set to 1080p or 1080i and cannot switch to 720p (our preferred resolution, for if your TV supports it), then it will render in 960x1080 and horizontally scale that to 1080i/p. The advantage of doing this (over rendering 720p and then upscaling it to 1080i/p) is that you don�t have *any* vertical scaling, and analog TV�s don�t even have a horizontal resolution. The result is a much clearer picture with much less artifacts for those who have a 1080i/p only set.
Killzone�s adviced resolution is 720p, we just made sure that if you have a 1080i/p only set, it looks much better than the �naive� implementation of upscaling 720p"
deci cu alte cuvinte daca tv-u tau suporta 720p jocul o se sa puna automat in 720p (asta daca nu intervii tu).
daca ai un tv 1080i/1080p only, GG au facut asa incat sa ti se vada optim pe rezolutiile respective chiar daca jocu e in 720p (nu o sa ai mai multe detalii dar se vede tzutz).
de curiozitate raskolnikov, ce diagonala ai? also, incearca sa pui ps3-u pe automat sa vezi ce rezolutie selecteaza el pt Killzone.
cine vrea jocul... in 2 saptamani o sa am pe stoc... cine e interesat PM sa afle pretul
Te droghezi draga?
Apari pe forum la al 4-lea post si spui ca ai jocul de vanzare peste 2 saptamani si asta nici macar pe aria de mica publicitate!
O sa ai multi clienti intr-adevar!
42" full hd - deci suporta toate cele 3 rezolutii. Daca nu deselectez nimic din setarile PS3, jocul intra automat in 720P. Am deselectat 720P si 1080I si il joc in 1080P.
joculetzul asta l-ati vazut?
Killzonewebgame.com
eu doar acum am dat de el, poate joc pana imi vine originalul :))
s-au scumpit?
eu din germania am cumparat cateva bucati, si am vandut aici la pretul de 180 :)
astea: http://forum.computergames.ro/attach...3&d=1234800435
deci........ :D:D
mi-am cumparat killzone 2 pot sa joc cu alti useri care il au? :)
Serverele de multiplayer nu sunt deschise pana la lansare!
nu prea stiu ce sa zic , poate ce zic eu o sa se supere baieti pe mine, deci jocu este foarte tare: grafica foarte buna, armele sunt detaliate frumos, gameplay cam slabut cred ca 8 merita tintesti greu cand misti arma se vede tinta in ceata, cate odata se blocheaza cam o 1sec ma refer ca nu e fluid mereu e fix ca in demo unde intri in lift si se blocheaza un pic , in rest e perfect :)
La blocajele alea stiu ca face loading, nu prezinta o problema.